• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Bursa Tüp Bebek Merkezi Önerisi

Benimde tanımlanamayan infertilite, yaş 34. Bunun altında genellikle yumurta problemi çıkar dedi. Ben Çanakkale'de yaşıyorum. Buradaki doktorlar bişey yok bekle biraz daha deyip gönderiyorlar, o nedenle bi profesör görsün istedim. O da dan diye tüp bebek deyince şok oldum. Araştırdıkça öğrendim ki bu işte en önemli şey laboratuvar. Aklımda Bursa Acıbadem Şahin Zeteroğlu var, bir taraftan da Şişli Memorial'ı araştırıyorum. Oldukça stresli bir dönem Allah hepimizin yardımcısı olsun. Osman Bey diğer tüm doktorların aksine daha olumsuz yorum yaptı. Sanırım adamın tarzı ve duruşu öyle. Ümitlendirmiyor ama biraz buna ihtiyacım var. Bu yaşta aşılama filan olmaz hemen tüp bebek ama önce bi 10 kilo ver 2-3 ay sonra görüşelim dedi. O arada hem zayıflayıp hem araştırıp hem de paramı ayarlamayı düşünüyorum.
Detaylı anlatımınız için çok teşekkürler 🌿
Ben kendisine gitmedim ama epeyce takip ettim instagramdan. Genelde sebepsiz infertiliteyi yumurtaya bağlıyor ama elbette pek çok parametre var bu işte.
Ben en son Bursa’da Aral Atalay a gittim memnun kaldım ama bir süre sonra kendisi de tüp bebek diyor yaş kaynaklı.

Sizin gelişmelerinizi takip ediyor olacağım işiniz rast gitsin 🙏🏻

Ben aradığımda ilgili kişiler açmıştı ama sanırım siz şahsi numaradan bahşediyorsunuz.
İnternete yazdım çıkan cep numarasını aradım. Sonra kendisi olduğunu anlayınca kusura bakmayın ben klinliğinize ait cep numarası sanmıştım dedim. Osman Bey de yoo doğru aradınız, ben kendi randevularımı kendim oluşturuyorum. Olması gereken de bu dedi. Sonra tahlil sonuçları için akşam 8den sonra arayın çıkmış olur dedi işte aradım değerlendirdi filan. Ne zormuş bir merkeze karar vermek. Büyük hastanelere gidip işleri sonradan asistan doktorlara bırakmalarından korkuyorum. En azından burada direkt doktorla konuşup haberleşebiliyorum.

İnternete yazdım çıkan cep numarasını aradım. Sonra kendisi olduğunu anlayınca kusura bakmayın ben klinliğinize ait cep numarası sanmıştım dedim. Osman Bey de yoo doğru aradınız, ben kendi randevularımı kendim oluşturuyorum. Olması gereken de bu dedi. Sonra tahlil sonuçları için akşam 8den sonra arayın çıkmış olur dedi işte aradım değerlendirdi filan. Ne zormuş bir merkeze karar vermek. Büyük hastanelere gidip işleri sonradan asistan doktorlara bırakmalarından korkuyorum.
Anladım. Ne tahilili istedi acaba sizden merak ettim ☺️
Acıbadem de Şahin bey yoğun diyorlar ben kendisine hiç gitmedim ama genel yorumlar böyle fakat çoğu kişi de memnun.

Bahçeci ile de görüşebilirsiniz Bursa’da, onun tahlil ücretleri (sperm vb) bana diğer merkezlere göre yüksek geldi.
Ama tüp bebek ücretleri nasıldır bilmiyorum açıkçası. Ben henüz iyi bir doktor bulup sebepsiz mi bunu anlamaya çalışıyorum. Yeni yıl sonrası ya da baharda düşüneceğim🌿🌿🌿hepimiz için iyi haberler olsun 🙏🏻

Anladım. Ne tahilili istedi acaba sizden merak ettim ☺️
Acıbadem de Şahin bey yoğun diyorlar ben kendisine hiç gitmedim ama genel yorumlar böyle fakat çoğu kişi de memnun.

Bahçeci ile de görüşebilirsiniz Bursa’da, onun tahlil ücretleri (sperm vb) bana diğer merkezlere göre yüksek geldi.
Ama tüp bebek ücretleri nasıldır bilmiyorum açıkçası. Ben henüz iyi bir doktor bulup sebepsiz mi bunu anlamaya çalışıyorum. Yeni yıl sonrası ya da baharda düşüneceğim🌿🌿🌿hepimiz için iyi haberler olsun 🙏🏻
Ben önceden yaptırmıştım tahlil (ilk eklediğim foto) Osman Bey ek olarak ikinci testleri (ikinci foto) yaptırdı. Eşimin spermiyogram testi ve benim HSG filmim de vardı yanımızda. Ama sizi yanlış yönlendirmiş olmayayım. Benim adetime 5-6 gün var. Geçtiğimiz ay yumurta oluşup çatlamış mı diye fikir veriyor sanırım bu ikinci test.

Eklentiler

• 1.PNG
    1.PNG
    99,3 KB · Görüntüleme: 59
  • 2.PNG
    2.PNG
    26,9 KB · Görüntüleme: 70
Ben önceden yaptırmıştım tahlil (ilk eklediğim foto) Osman Bey ek olarak ikinci testleri (ikinci foto) yaptırdı. Eşimin spermiyogram testi ve benim HSG filmim de vardı yanımızda. Ama sizi yanlış yönlendirmiş olmayayım. Benim adetime 5-6 gün var. Geçtiğimiz ay yumurta oluşup çatlamış mı diye fikir veriyor sanırım bu ikinci test.
Progesteron ve dhea istemiş hormonlarınız gayet iyi aslında. Evet dediğiniz gibi çatlama hakkında fikir veriyor. Esttadiole yorum yaptı mı?
Eşinizin sperm testinde problem var mı örneğin morf nasıl? Sperm testini Bursa’da mı verdiniz acaba? Size çok şey sordum kusuruma bakmayın 🌿

Teşekkür ederim. AA şaşırdım açıkçası genelde bağımsız doktorlar burayı kullanıyor ama ☺️
Rica ederim :) ben bildiğim kadarı ile aktarayım size. Bahsedilen Art tüp bebek merkezi aslında Osman beye aitmiş ancak sanıyorum bir sene önce kapanmış ve tüm cihazlar ile birlikte bahçeciye devredilmiş ki bu cihazlar zaten bahçeci İstanbul’un kullandığı ileri düzey iyi cihazlarımı. Yani artık Osman bey bağımsız olarak çalışıyormuş :)

Progesteron ve dhea istemiş hormonlarınız gayet iyi aslında. Evet dediğiniz gibi çatlama hakkında fikir veriyor. Esttadiole yorum yaptı mı?
Eşinizin sperm testinde problem var mı örneğin morf nasıl? Sperm testini Bursa’da mı verdiniz acaba? Size çok şey sordum kusuruma bakmayın 🌿
Esttadiole nedir bilmiyorum. Öyle bir şey söylemedi. Eşimin sperm testini gayet iyi buldu. Sperm testini Çanakkale'de devlet hastanesinde yaptırdık.(Çanakkale'de yaşıyoruz) Morf normal değeri 3-4 arasında olması yeterliyken %6 çıktı. Sperm için oldukça olumlu konuştu. Sebebi belli olmayan sorun her zaman yumurta kaynaklıdır dedi.

Kusura bakmayın ben hiç bilmediğim için soruyorum ama Jimer pek beğenilmeyen bir merkez mi?
Estağfirullah ne kusuru, bu konular memnuniyet işi aslında yani sonucu olumlu olan ya da güzel ilgi alakayla karşılaşan memnunum diyor elbette, durum negatif olunca da tam tersi :) benim Jimerden uzak durma sebebim kuzenim ve yakın bir arkadaşımın farklı doktorlar ama Ji̇mer laboratuvarı ile negatif sonuç almaları birinin sebebi erkek infertilitesi diğerinin ki kadın. Bir de Ji̇mer Bursa’nın eski tüp bebek merkezlerinden yani cihazlarının çok güncel olduğunu sanmıyorum. Tabii ki orada yaptırıp memnun kalanda vardır eminim bu işler nasip sonuçta ama ben tercih etmedim :)

Esttadiole nedir bilmiyorum. Öyle bir şey söylemedi. Eşimin sperm testini gayet iyi buldu. Sperm testini Çanakkale'de devlet hastanesinde yaptırdık.(Çanakkale'de yaşıyoruz) Morf normal değeri 3-4 arasında olması yeterliyken %6 çıktı. Sperm için oldukça olumlu konuştu. Sebebi belli olmayan sorun her zaman yumurta kaynaklıdır dedi.
Estradiol yazmak istedim kusura bakmayın ☺️
Osman beyin yaklaşımı bu biliyorum, benim eşimin de morf 8 ama bu ay yenileyeceğiz bir de DNA hasarı bakılacak açıkçası.

Kendisi çok iyi doktor ama sonucu yumurtlama bağlıyor hep 😁

Estağfirullah ne kusuru, bu konular memnuniyet işi aslında yani sonucu olumlu olan ya da güzel ilgi alakayla karşılaşan memnunum diyor elbette, durum negatif olunca da tam tersi :) benim Jimerden uzak durma sebebim kuzenim ve yakın bir arkadaşımın farklı doktorlar ama Ji̇mer laboratuvarı ile negatif sonuç almaları birinin sebebi erkek infertilitesi diğerinin ki kadın. Bir de Ji̇mer Bursa’nın eski tüp bebek merkezlerinden yani cihazlarının çok güncel olduğunu sanmıyorum. Tabii ki orada yaptırıp memnun kalanda vardır eminim bu işler nasip sonuçta ama ben tercih etmedim :)
Şu an neresi ile devam ediyorsunuz ? Sebep nedir acaba paylaşmak isterseniz 🙏🏻

Şu an neresi ile devam ediyorsunuz ? Sebep nedir acaba paylaşmak isterseniz 🙏🏻
Ben bahçeci de tedaviye başladım, yumurta büyütme aşamasındayım. Bizde sebep erkek infertilitesi. Eşimde sayı, hız ve morfoloji çok düşük maalesef. Aylardır çok uğraştık varikosel ameliyatı oldu değerler yarı yarıya düştü en sonunda tüp bebeğe başladık :)

Gercekten bende acibademde olumsuz sonuctan sonra hiç donememelrine cok saşırmistim belkide bodhaa deneyecwktim en son embriolog aradi ve daha sonra arayan soran gelcekmsiniz diyen olmadi sizin negatif aonralari tavirlari nasildi acaba merak ettim zor olacak kisileri istemiyorlar bence çunku tek yapilan islem tüp ebbek degil gebe takibi ve dogum daha kolay kolay avrken nedne zoru secsinki muray bey dediginiz kim acaba bende daha sonrasi gorusmeye gittim bahçeciye oda bzii istanbula yonlnedirdi kaldi maaleaef
Merhaba ; Ben Murat Erdemir hastasıyım. Kendisi gerçekten çok iyi biri. Pko var bende yumurta takibiyle başladık ve vermiş olduğu tedavi yöntemiyle tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kaldım çok şükürler olsun.Sizlere de tavsiye derim Murat Hocam gerçekten işinde iyi :)

Ben bahçeci de tedaviye başladım, yumurta büyütme aşamasındayım. Bizde sebep erkek infertilitesi. Eşimde sayı, hız ve morfoloji çok düşük maalesef. Aylardır çok uğraştık varikosel ameliyatı oldu değerler yarı yarıya düştü en sonunda tüp bebeğe başladık :)
İnşallah güzel haberler alırız sizden, en kısa zamanda. Bilgilendirmeler için herkese çok teşekkür ediyorum. Araştırmaya devam. Bahçeci tüp bebek merkezini çok duydum. Osman Bey'in bir merkez açıp devretmesine de şaşırdım. Jimer konusunda haklı olabilirsiniz.

İnşallah güzel haberler alırız sizden, en kısa zamanda. Bilgilendirmeler için herkese çok teşekkür ediyorum. Araştırmaya devam. Bahçeci tüp bebek merkezini çok duydum. Osman Bey'in bir merkez açıp devretmesine de şaşırdım. Jimer konusunda haklı olabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim sağolun. Bahçeci konusunda da merak ettiğiniz şeyler olursa seve seve yardımcı olurum ister buradan ister özelden :)

Anladım, benim eşimde de varikosel var ama değerler iyi Aralık ayında testi yenileyeceğiz. Bahçeci de bazı uygulamalar mantıklı gelmiyor bana Acıbadem ile görüşmek isterim ama henüz tüp bebek sürecine girmedik hayırlısı 🎈

Back