• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Bursa Tüp Bebek Merkezi Önerisi

Burada transferimi yazmıştım arkadaşlarım sonuç pozitiff HAMİLEYİMMMMM ya bunu yazmaktan o kadar mutluyum kişi nasıl anlatılır bilmiyorum. Bursa'ya bahçeci geldi dediklerinde gerçekten bu sefer olacak demiştim Betül hocamı ilk gördüğümde senelerce dolandım durdum ama biliyorum bu son olacak dedim canım yol arkadaşlarımmm pes etmeyin ben senelerdir deniyodum negatif negatif negatif . Ama işte bakın şimdi bende bahçeci annesi olucam inşallah benimde videomu çektiler bende o ekranda görücem kendimi, dilerim Betül hocamın ugurlu elleri benim kalbimdeki kelebekleri uçurdugu gibi size de şifa olsun.
Gözün aydın hayırlı olsun canım darısı benim gibi tüm bekleyenlerin başına 🥰

Kızlar merhaba biz geçen hafta Jinemed Murat bey’e gittik pozitif bir doktor, ama benim aklım bir yandan da Bahçeci Betül hanımda. Bu iki merkeze de giden var mı tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Murat bey bana histeroskopi yapılacak dedi kafam çok karışti

Kızlar merhaba biz geçen hafta Jinemed Murat bey’e gittik pozitif bir doktor, ama benim aklım bir yandan da Bahçeci Betül hanımda. Bu iki merkeze de giden var mı tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Murat bey bana histeroskopi yapılacak dedi kafam çok karıştı 😞
İki doktora da gittim görüştüm Betül hanım da iyi bi doktor ancak ben daha karar vermeden muayene etmek istedi 500 TL ücret istediler kabul etmedim açıkçası hoşuma gitmedi. Murat beye gittim hiç öyle bı teklifte bulunmadı iyi bı doktor adını çok duydum. İki doktor da çok tecrübeli yani senin içine sinmesi önemli ben Murat beye gitmeye karar verdim yumurtaların çok iyi değil dedi amh çok dusuk ilaca başladık ve pazartesi histereskopi olucam bende hayırlısı olsun inşallah. Her merkezde ya histerrskopi yada hsg yapiyolar zaten ve en az 20 bin masrafın oluyo hatta benim pgd olucak nasip olursa o nerdeyse 30 bini buluyo..

Geçmiş kandiliniz mübarek olsun arkadaşlarım. Pazartesi transferim olacak Betül hocamın inşallah ugurlu elleri yapacak transferi. Çok heyecanlıyım stresliyim inşallah güzel olacakkk 2 embriyo transfer edilecek o kadar heycanlıyım ki inşallah buradan pozitifff videomu paylaşcam bir bahçeci bebeğim olacak videolarda görüyorum hep bu tabiri kullanıyorlar dualarınızda bana da yer verin. Hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah
Bahçeci de iki tane koymuyoruz dediler görüşmeye gittiğimde inşallah hayırlısı olsun hakkınızda

Ha
İki doktora da gittim görüştüm Betül hanım da iyi bi doktor ancak ben daha karar vermeden muayene etmek istedi 500 TL ücret istediler kabul etmedim açıkçası hoşuma gitmedi. Murat beye gittim hiç öyle bı teklifte bulunmadı iyi bı doktor adını çok duydum. İki doktor da çok tecrübeli yani senin içine sinmesi önemli ben Murat beye gitmeye karar verdim yumurtaların çok iyi değil dedi amh çok dusuk ilaca başladık ve pazartesi histereskopi olucam bende hayırlısı olsun inşallah. Her merkezde ya histerrskopi yada hsg yapiyolar zaten ve en az 20 bin masrafın oluyo hatta benim pgd olucak nasip olursa o nerdeyse 30 bini buluyo..
Yirli olsun evet hersey ayri para iy yontemelrden biri dedi banada dr pgd icin helede tutmayan gebelikelrde ama onun içinde iy aklitede embriyo lazim bende olmuyor zaten

Bahçeci de iki tane koymuyoruz dediler görüşmeye gittiğimde inşallah hayırlısı olsun hakkınızda
Benim gittiğim dr. Yaşa bagli dedi eskisi gibi çok tarnsfer yasakmış 35 yaşın üstüne 2 tane edilebiliyomruş ama altı olumca 1 tane

Ha

Yirli olsun evet hersey ayri para iy yontemelrden biri dedi banada dr pgd icin helede tutmayan gebelikelrde ama onun içinde iy aklitede embriyo lazim bende olmuyor zaten
Ben zaten iki kere boş gebelik geçirdim kendiligimden kromozom bozukluğu olduğu için pgd önerdiler ama şuan yumurtanın da azaldığını öğrendim nasi hamile kaldım bilmiyorum bakalım nolcak bende bilmiyorum

Ben zaten iki kere boş gebelik geçirdim kendiligimden kromozom bozukluğu olduğu için pgd önerdiler ama şuan yumurtanın da azaldığını öğrendim nasi hamile kaldım bilmiyorum bakalım nolcak bende bilmiyorum
Ben şuan vitamin takviyesi falan kullaniyorum ramazandan sonra baslamayı düşünüyorum bende prp yaptiracağım belki yumurtalara faydası olur diye benimde yas 38 ahm düşük

Ben şuan vitamin takviyesi falan kullaniyorum ramazandan sonra baslamayı düşünüyorum bende prp yaptiracağım belki yumurtalara faydası olur diye benimde yas 38 ahm düşük
Evet vitamin ve yumurtalar için ilaç verdi bana Murat bey histereskopiden sora tekrar bakicak duruma ona göre işlemlere baslicak sanırım inşallah hayırlısıyla olur isteyen herkesin 🙏

Evet vitamin ve yumurtalar için ilaç verdi bana Murat bey histereskopiden sora tekrar bakicak duruma ona göre işlemlere baslicak sanırım inşallah hayırlısıyla olur isteyen herkesin 🙏
Amin beb şahin beye gittim size hangi ilaci verdi acaba

3 kutu ilaç verdi bana daha biri çoğalsın diye biri kalite için birde vitamin dedi ilaçlar pahalı baya zaten biosteron, astalife kapsül, proxy Femin
Evet pahali bana bi cesit verdi de sabah kapsul aksam saşe şeklinde hepsi var dedi benimki de pharma supra life women

Evet pahali bana bi cesit verdi de sabah kapsul aksam saşe şeklinde hepsi var dedi benimki de pharma supra life women
Evet iki renk kapsül var onun ikisini bir iciceksin dedi biri kalite içinmiş herhalde biri çoğalsın diye işte bakalım hakkimizda hayırlısı

Selam kızlar ben de ilk bebeğimi osman develioğlu hocamız sayesinde kucağıma aldım şimdi ikinci için tekrar başlıycaz nasipse.. art deydi önceden ordan ayrılmış muayenehaneye geçmiş.. çok bilgili bir doktor kesinlikle net konuşur tedavinizle ilgili ne bilmeniz gerekiyorsa size aktarır.. pohpohlamaz ama netliğiyle insana güven verir allah ondan razı olsın

Selam kızlar ben de ilk bebeğimi osman develioğlu hocamız sayesinde kucağıma aldım şimdi ikinci için tekrar başlıycaz nasipse.. art deydi önceden ordan ayrılmış muayenehaneye geçmiş.. çok bilgili bir doktor kesinlikle net konuşur tedavinizle ilgili ne bilmeniz gerekiyorsa size aktarır.. pohpohlamaz ama netliğiyle insana güven verir allah ondan razı olsın
bende bursaya yeni açılan bahçeci merkezinde tedavi gördüm betül hocada

Ben de yeni başladım kendisine. Şuanlık memnunum. Acıbademin kullandığı teknoloji geleneksel yöntemlerden farklı daha üstün,daha çok bunu göz önünde bulundurdum başlamadan önce. O kadar emek çekiyoru sonuçta bu işe başlayacaksan en iyi yerde başlamanı tavsiye ederim. Sefer bizim Zafer Allah’ın 👆🏻
Merhaba ücretleri hakkında bilgi verebilir misiniz rica etsem 🙏🏻

Bende bursa bahçecide tedavi gördüm 10.500 tl fiyatı
3 negatiften( acibadem )sonra bahceciye gitmeye karar vermiştim ama randevuyu 1 ay sonraya verebileceklerini söylediler bende murat beyden 2 gün sonraya randevu aldım on görüşme için bakalım..zor süreçler allah herkezin gönlüne göre versin

Back