Tüp Bebek Merkezleri Bursa Tüp Bebek Merkezi Önerisi

Benim kolestrol, insülin direncim yok iç yağlanma vb de yok açıkçası.
Osman beyin hastasi olduğunuzu hatırladım haftaya ben de gideceğim
Canım naptın nasıl geçti Osman Hoca ile randevun

Merhaba
Rutin geçti canım benim. Kendisi iyi bir hekim ama benim durumum açıklanamayan olduğu için üstüne bir şey koyamadım.
Sen neler yapıyorsun?
Gönlünü ferah tut Rabbim vaktinde sağlıkla sihhatle verir inşallah. Ben kilo verme sürecindeyim 3,5 kg verdim 3 haftada. 4 ay daha kilo vermem gerekiyor sonra bakacağız duruma

Merhaba bende Aral hocanın hastasıyım ilk tranferimde benimde kimyasal oldu dondurulmusla denedinizmi acaba ne durumdasiniz
Merhaba yeni gördüm kusura bakmayın. Dondurulmuş transferimi şubat ayında olcam bakalım, adele birlikte kontrole çağırdı

Hangi ilaçları verdi size hatirliyormusunuz dondurulmusunuz varmi
İlki taze transferdi bu dondurulmuş olacak. İlkinde gonal f merional ve cetrotide vardı. Transferden sonra da progestan fitlle iğne bi de oksapar iğnem vardı. Ama sanırım bu ilaçlar her hastanın durumuna özel ayarlanıyor dozları vs

Benimde aynisiydi benim dondurulmustu rahmin kalinlasmadi

Bnde Serbülent hocanın hastasıyım hiç bir hastaneye gitmeden direk oraya gittim hemşireleri çok iyi kendisidir çok iyi hemen bir sorun varsa halleşiyor laboratuvarlarıniyi embriyologlar iyi bn çok memnunum bakalım sonucu görelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…