malesef bende ilk negatif ikincisi kimyasal üçünsü 7 haftalık olacaktı düşük oldu. aldığım cevap takdiri ilahi. düşük yaptığım gün whatsappdan yazdım kanamam 2 saat sürdü bi iğne adı verip bunu yaptırın yazdı. bursa da acilden anadolu hastanesine gittik. gebeliğimin kaç haftalık olduğunu sordular, tam iğneyi vurmaya yakın bi doktora soralım dediler. nöbetçi doktor 7 haftalık gebeliğin düşüğü oluyorsa bu iğne sizin için çok tehlikeli dedi ve devlet hastanesi yönlendirdi. Bende tabi şahine güveniyorum yazıyorum whatsappdan o kanama ile o ağrı ile sadece tamam yazıyor. nöbetçi doktora kızıyorum bu prof doktor tüp bebek doktoru sen mi bileceksin diyorum içimden. devlet hastanesine gittik koştur koştur. akşam ultrasonu devlette varmış sadece. düşük yaptığımı bu iğneği kafanıza göremi alıp vurduruyorsunuz dedi. şahin beyi aradım düşük yaptım diye ağlıyorum. ne diyelim takdiri ilahi, pazartesi gel dedi. 3 gün sonra çağırdı beni. gittim malesef dedi hemen 4. transfere geçelim. inanamadık ya şaşırdım kaldım. kimyasal olduğunda 2.denememde yani, kanama ve ağrı ile gittim ağlayan gözlerle kayıtta ilk önce muane ücreti aldılar. param yoksa herhalde kan kaybından ölecektim.Malesef bende benzer şeyleri yaşadım 1 sene olcak nerdeyse çok iyi araştırılıp gidilmesi lazım malesef tüp bebek işleri ticaret olarak bakılıyor ama biz hastaların hisleri tamamen yok sayılıyor biz gebe kalmadığınız için doktora gidiyoruz ama onlar hepsini katmayım bir kısmı araştırma yapmadan direk tüp bebeğe geçiyolar tutarsa tutar tutmazsa embriyo varsa koymaya devam olmayınca nasip değilmiş e bağlıyorlar öncesinde herşeyi yapıp sonra olmassa nasip dese sizinde benimde için rahat ederdi ama malesef hem maddi bir dünya masraf onu geçtim bide psikolojikmen cöķüntü çok fena bende ilk bunları yaşadım ve değiştim doktoru allah hepimize yardımcı olsun vicdanlı insanlarla karşılaştırın çok iyi anlıyorum sizi..