Tüp Bebek Merkezleri Bursa Tüp Bebek Merkezi Önerisi

Amin inşallah zaten bursada en çok bilinen tercih edilen osman bey şahin bey betül hanım daha çok yeni ama bahçeci kalitesi var murat bey vs hakkında hayırlısı olsun

N Nurnisan82 ejce kızlar merhaba, geçen hafta Osman hocamda randevum vardı. Yazılanlar söylenenler o kadar doğru ki. Adam kesinlikle maddiyatçı değil. Önce sorunu çözmeden tedaviye başlamıyor. Biliyorsunuz pcos var bende ileri seviyede. Eşimde problem olmadığını söyledi. Tüm tetkiklerimi rahim filmini yanımda götürdüm yapılan tüm işlemleri anlattım kullanılan ilaç dozuna kadar. Sonra ultrasonla kontrolünü gerçekleştirdi. Bana direkt sende insülin direnci var dedi. Bunu kırmadığın sürece ben sana 30 kere de tüp bebek yapsam tutmayacak dedi. Ailedeki genetik yatkınlıkla beraber gelen tip2 diyabeti baskılayacak insülin direncini düşürecek bir ilaç başladı. İdeal kilona geldiğinde yumurtalıkların normal şekliyle çalışmaya başlayacak belki tedaviye bile gerek kalmadan doğal yolla hamile kalacaksın dedi. Diyetisyen ve sporla destekli su an kilo verme sürecindeyim. Ben bu tetkikleri Uludağ unide yaptırdım ve hatta ilk Uludağ uniye gittiğimde pcos polikliniğinden muayene oldum demediler ki sende insülin direnci var şu ilacı bir kullan biraz kilo ver. Aşırı bir kilom yok ama et sevmediğim için protein oranım çok düşüktü mesela. Yani o ki uzman kişilerle olmayınca giden vakit de giden para da boşuna. Bu arada bu ilacı gebelik oluşması halinde 3 ay kullanmaya devam ediyormuş normalde hastalar. Bende doğurana kadar kullanacaksın gebelik şekeri ile uğraşmayalım dedi. Şahin beyi bilmiyorum ama Osman hocam on numara. Net ve dobra. Neyse onu söylüyor. Boş umutlar vaadetmiyor. Bakalım benim süreç tamamlanınca neler olacak

Merhabalar
Senin adına çok çok mutlu oldum Ocak 10 dan sonra ben de randevu aldım gideceğim.
Fakat ben de insülin direndi yok tabi bambaşka şeyler çıkabilir…
Ben de onun bu şekilde bir hekim olduğu görüşündeyim. Ama diğer isimlerde tüp bebek ve maddiyat oldukça yoğun görünüyor ben tecrübe ettiğim için söylüyorum.
Yaşın kaç bilmiyorum ama en kısa sürede sağlıkla bebişin doğal yoldan ulaşmanı dilerim

Ne güzel en azindan hemen tüp bebek yapalim dememiş normal bile olur dmeiş inan şua başka yere gitsen belkide hemen tüpbebeğe başla rve olumsuz bende gitmeyi düşünuyorum en azindan olmayacaksada der bende rahat ederim inş kendiliğinden alırsin bebeğini kucağına

29 yaşındayım. Ve başka herhangi dış merkezde denemem olmadı görüşmem de olmadı ama duyduklarım karşısında şok oluyorum. Nasıl altta yatan problemi çözmeden tedavi deniyorlar ki doktorluk bu olmamalı. Her sorduğum soruya net cevaplar almak çok önemliydi benim için. Osman hocaya giden başka arkadaşlarım da var. 40 yaşında bı arkadaşım yaklaşık 10 yıldır tedavi deniyor dış merkez devlet hastanesi üniversite dahil denemediği yöntem kalmamış. Malesef diğer denemelerinde 3. gün embriyosundan ileriye gidememiş transfer olsa da olumsuz sonuçlanmış. O yüzden artık umudu tükenmişti. Osman hocam onda insülin direnci olduğunu guatr olduğunu söylemiş ona yönelik tedavi uygulamış sonrasında tüp bebek için tedaviye başlamış ve bu kez çok şükür 5. gün embriyosuna ulaştılar. Yakında transferi olacak inşallah bu kez herşey güzel sonuçlanacak. Bunun gibi pek çok örnek var etrafımda o yüzden Osman hocayı herkese tavsiye ediyorum. Sıradan bi myom ya da polip diyip geçmiyor. Endometriozis de tedavi etmeden işlem uygulamıyor. Önceliği anne sağlığı para değil. Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Hepimiz inşallah sağlıkla sihhatle güzel kuzularımızı kucağımıza alırız.

Ben kesinlikle tavsiye ediyorum kafan rahatlar aklındaki tüm soruları sor hemen cevaplıyor o da bunu istiyor sormazsaniz kulaktan dolma bilgilerle kendi psikolojinizi bozarsiniz diyor. Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Hepimiz inşallah tez zamanda sağlıkla sihhatle kavuşuruz minnoslara

Bunları duyduğuma çok mutlu oldum, ben de 31 yaşındayım. Biraz erkek kısmını daha az ön planda tutuyor Osman bey ama gidip görüşmek detaylıca dinlemek istiyorum onu.
Benim en son görüştüğüm doktor biz nedene değil gebe bırakmaya odaklanıyoruz dedi ve bu buranın en iyi hastanesinde olan bir doktor. Yaşımdan ötürü her şey çok normal ( yumurta rezervi amh vb. ) dese de beklemeyin tüp yapın dedi ve ben çıktığımda bir daha oraya gitmemeye karar verdim. Bilim bu olmamalı benim görüşüme göre..
İnşallah doğal yolla bebeğinize kavuşursunuz
Tüm işleriniz rast gitsin, sevgiler haberleşmek üzere

Merhaba ben size bir şey danışmak istiyorum üni de aşılama süreniz nasıl oldunnr kadar beklediniz? Bu süreçte ne istediler ?

Merhaba ben size bir şey danışmak istiyorum üni de aşılama süreniz nasıl oldunnr kadar beklediniz? Bu süreçte ne istediler ?
Canım kusura bakma geç gördüm mesajını. İlk randevuyu pcos polikliniğinden aldım kan testleri istedi adetin 2. Günü 20. günü filan derken 1.5 ay geçti. Sonra sonuçları göstermek için infertilite polikliniğine gittiğimde hsg ve spermiyogram istedi. 1.5 ay da onu bekledim. Onların sonucu filan derken aşılamaya 5 ay sonra başlanmış oldu. Tüp bebek merkezine yonlendirdiklerinde 2 günde 3 günde bir ovulasyon kontrolüne çağırıyorlar.uygun olduğunda aşılamayı yapıyorlar. Kontroller için randevu veriyorlar ama tüm hastalar bittikten sonra bilgilendirmeyi yapıyorlar. Atıyorum bana randevuyu 10.30 diyorlar en son yemeğe çıkmadan önce herkesi sırayla alıp bilgilendiriyorlar ilaca devam et ya da şunu yap bunu yap diye. O yorucu oluyor. Çünkü kontrol Max 10 dk sürüyor. Bekliyorsun boşu boşuna. Başlarken istedikleri bı kaç evrak vardı. Onları dosya oluştururken vermek gerekiyor. Evlilik cüzdanı, kimlik fotokopileri(eşinin ve kendinin) vs. Aşılama günü gelirken ppd enjektörü getirmemi temiz çamaşır vs. İstediler. Ne besleme ile ilgili ne de hareketlilikle ilgili hiç bir uyarı bilgilendirme yapılmadı. Aşılama yapıldıktan sonra 10 dk beklememi söylediler. Sonra kalkıp günlük hayata devam ediyoruz. İlgisizlikleri yüzünden ben Uludağ uniyi kimseye tavsiye etmiyorum. Bı arkadaşım ordan ciddi enfeksiyon kaptı. Nasıl oldu bilmiyorum ama rahim iltihaplanması yaşadı 2 ay onla uğraştı. İmkanın varsa özele git derim. Ben nolur nolmaz diye aşılama için devlet desteğinden faydalanayim istedim. 2 kez oldu 2.de yumurtanın çatladığı aralığı takip edemediler yumurta büyümüyor diye 3 kutu iğne kullandırdılar. Sonra tedaviyi yarıda kestiler yumurta erken çatlamış diyip uygulama yapmadılar. Daha da gitmedim oraya. Tavsiye etmem açıkçası

Kaç yaşındasın acaba?
Bilgiler için çok teşekkürler, problem sadece PCo muydu?
Benden kan testleri amh istediler sonuçlar çıktı hsg sonucum var başka yerde çekilmiştim sperm sonucu da var 17 sinde infertilite randevum var bakalım ne karar çıkacak.
Bizim açıklanmayan durum şu an için özel de çok doktora gittim ben, belki aşılama sonrası rapor alabilirim çok vakit kaybedersem zaten yolum özel..
Adnan bey belki direk tüp bebek kararı çıkar çünkü görünen neden yok dedi ama bakalım 17 sinde ne olacak..
Siz de erkek faktörü var mıydı?

29 yaşındayım. Erkek faktörü yok rahimde problem yok tüpler açık hormonal bir durum yok kan değerlerim normal sadece pcos var. Osman hocamın özellikle belirttiği bişey var bende kilo verince belki yumurtalıklar düzgün çalışacak ama bu kesin bir durum değil mesela. Ama özellikle vücut şartlarını ideale getirmek gerekiyor sağlıklı vücuttan sağlıklı yumurta ve sperm çıkar mantığı ile şayet varsa fazla kilonuz verin gitsin o şekilde tedaviye başlayın tüp bebek ya da aşılama oranınız yükselsin. Bı arkadaşım zayıf olduğu halde insülin direnci çıktı iç yağlanma oranı fazlaydı mesela dışardan zayıf ideal kilosundaydi ama. Bu tarz bir durum olmadığından da emin ol 10 senedir 5. Güne gitmeyen embriyosu bu etkileri kaldırınca 5. Güne ulaştı

Benim kolestrol, insülin direncim yok iç yağlanma vb de yok açıkçası.
Osman beyin hastasi olduğunuzu hatırladım haftaya ben de gideceğim

Merhaba bende Aral hocanın hastasıyım ilk tranferimde benimde kimyasal oldu dondurulmusla denedinizmi acaba ne durumdasiniz

Bende aynı şekilde düşünüyorum detaycı ve içten

Randevu fiyatı ne kadar acaba

Süreç nasıl devam ediyor canim insAllah pozitifi görürsün fiyatlar hakkında bilgilendirir misin rica etsem

Süreç nasıl devam ediyor canim insAllah pozitifi görürsün fiyatlar hakkında bilgilendirir misin rica etsem
Henüz tedaviye başlamadık şu an kilo verme sürecindeyim. İlk kayıt ücreti herkeste sanırım 750 TL eğer yeni yıl zammı gelmediyse tabi. Tekrar kontrole gitmedim ama giden arkadaşlarım var ilk kayıt ücreti sonrası kontrollerde yeniden muayene ücreti almıyor. Diyet, ilaç desteği ve sporla şu an 3 kilo verdim 3 haftada. Daha da iyi olacak inşallah. Bu kilo verişim bile adet düzensizliğimde fark yarattı en azından artık 60 günde 1 adet olmuyorum yine gecikme oluyor ama 1 2 hafta sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…