Tüp Bebek Merkezleri Bursa Tüp Bebek Merkezi Önerisi

Mrb sanırım aynı durumdayız beni de sizin gibi gittinizmi dr beğeninizin

Arkadaşlar ben de Osman DEVELİOĞLU'na gittim. Asla ve asla önermiyorum. Adam tam bir ruh hastası çocuk yapacağınıza Rabbim korusun sinirden düşürürsünüz. Kendini ne zannediyor anlamıyorum instagramdan herkese soru cevap sanki çok ilgiliymiş gibi davranan birisi ama hasta olarak sizinle asla ilgilenmiyor. Terbiyesiz saygısız biri, isminizi bile hatırlamayan 9 ay tedavi görüp doktor olmaz. Moral önemli, saygı önemli para veriyorsunuz hicbir bilgi alamıyorsunuz.

Transfer de oldu ancak yaptırdığınız işlemlerle ilgili bilgi verme, saygı sıfır. Kapıda bekletir yüzünüze bakmaz.
Tanrı kompleksi olusmus heralde. Paranızla rezil olmak istemiyorsanız cok daha değerli hocalar var. En azından adım adım ne yasadığınızı güzel bir moralle ve saygı cercevesinde anlayarak ilerlersiniz.

Cok şaşırdim hep kendide sorubsorun ayrinti isteyon doyen bi dr ig de tam ne oldu acaba cok gecmis oslun aonuc nedir

Aynen oyle kolay hasta işlerine geliyor şimdi bakalim doktorumu değiştirdim

Size kesinlikle katılmıyorum 1 kere gittim ne nasil dogru sekilde anlattı git sen evde otur değil yanındadır gayet mantıklı bilgili bir doktor siz sizin duymak istediğiniz gibi davranmasını için bu sekilde yorum yapıyorsunuz yüzünüze gülüp kandırılmak hoşunuza gidiyorsa soranus serbulent beye gidin kendisi para için sizi sözlerinle tatmin edebilir

Kime geçtiniz şimdi görüştünüz mü? Daha önce kime gititniz sizde sorun neydi
Daha once suranus tup bebek merkezine gittim pişman oldum serbulent doktor hemen başlayalım dedi iğne falan vuruldum kontrole gittiğimde soruyorum kac yumurta ses etmiyor en son 1 yumurta büyümüş sadece dedim ben bu yola 1 yumurta ile çıkmam yarım bıraktım baştan söylemiyor sonra profesör dr osman develiogluna gittim biraz diyet yap dedi hormon ilacı verdi 3 4 ay so ra görüşelim dedi 2 ay sonra gideceğim

Bende osman beye gittim banada aynsiini dedi bakalim benim zaten az olusuyor yumurtam hayirlisi olsun sizin icinde rabbim rast getriisn

Merhaba herkese
Bursa’da Orhan Orhan’a muayene olan, tüp bebek yaptıran, histereskopi olan kişiler var mı? Öneriye ihtiyaç duyuyorum

şahin beyde üç başarısız denemem var aynı şekilde her sonucumda takdiri ilahi diyerek duyduğum genetik, pıhtılaşma testlerini histeroskopi yi söylememe rağmen daha embrio var 5. gün gayet iyi durumda sizin rahim iyi durumda diye cevap alıyordum. araştırma taraftarı değil. takdiri ilahi diyerek apar topar sizi odadan paket yapıyor. benden sadece amh istedi. tam kan bile istemedi... 4. denemem için suat bey e geçtim. a dan z ye herşeyime bakıldı. biz sperm sorunu için tüp bebek denerken şahin beyin deyimi ben kendimi süper sağlıklı sanıyorken, ummadık sonuçlarla karşılaştık dhea so4 çok düşük d3 düşük prolaktin yüksek, ve kanda pıhtılaşma bu bebek değil altın çocuk da koysan malesef durmazdı. maddi manevi bizi mahvetti ŞAHİN ZETEROĞLU...

ŞAHİN BEY İ ASLA ÖNERMEM

Selamlar
Ben üni de tedavi oluyorum aklımda Suat beye muayene olmak hep vardı. Doğru tercih yaptığınızı düşünüyorum sadece jimer in lab ından emin değilim ama denemekte fayda vardır sizin içim hayırlısı olsun inşallah
Prolaktin hızlıca düşer merak etmeyin diğerleri de bir iki ayda düzelir bence pıhtılaşma sorununuz neydi?.

PROLAKTİNİM NORMALE DÖNDÜ SUAT BEY ACELE ETMİYOR ŞANSA BIRAKMIYOR. GEÇEN AY TRANSFERİM OLACAKTI RAHİM KALINLIĞI DOĞAL SİRKÜLASYON İLE 6,4 OLDUĞU İÇİN ŞANSA BIRAKMADI. İPTAL EDİLDİ ACELE ETMEYELİM DEDİ. SON İKİ EMBRİO KALMIŞ DAHA SAĞLAM GİDELİM TEKRARDAN SİZİ UĞRAŞTIRMAYALIM DEDİ. BEN ACIBADEMDEN TAŞIDIM O YÜZDEN LAB. İÇİN BİRŞEY DİYEMEYECEĞİM. FAKTÖRLERDEN BİRİNDE PIHTI GÖRÜNDÜ. CROSPİRİN BAŞLANDI HEMEN. TRANSFER SONRASINDA HERGÜN İĞNE BAŞLANACAK.

Hayırlısı olsun inşallah
GüZel haberlerinizi bekliyorum

Malesef bende benzer şeyleri yaşadım 1 sene olcak nerdeyse çok iyi araştırılıp gidilmesi lazım malesef tüp bebek işleri ticaret olarak bakılıyor ama biz hastaların hisleri tamamen yok sayılıyor biz gebe kalmadığınız için doktora gidiyoruz ama onlar hepsini katmayım bir kısmı araştırma yapmadan direk tüp bebeğe geçiyolar tutarsa tutar tutmazsa embriyo varsa koymaya devam olmayınca nasip değilmiş e bağlıyorlar öncesinde herşeyi yapıp sonra olmassa nasip dese sizinde benimde için rahat ederdi ama malesef hem maddi bir dünya masraf onu geçtim bide psikolojikmen cöķüntü çok fena bende ilk bunları yaşadım ve değiştim doktoru allah hepimize yardımcı olsun vicdanlı insanlarla karşılaştırın çok iyi anlıyorum sizi..

Ben başlamadım ama bu şekilde izlemim bırakmıştı kendisi ben de..
Şu an doktorunuz kim?

Ben başlamadım ama bu şekilde izlemim bırakmıştı kendisi ben de..
Şu an doktorunuz kim?
Jinemed murat beye başlamıştım histereskopi vs onda oldum malesef tutmadı 3 emriyom daha var orda ama dinlenmek istedim 4 ay oldu hala gitmedim hayırlısı ama murat beyde iyi bir doktor her şeyi baştan ince ince anlatıyor aklına ne takilirsa sor diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…