BURSA Sultan dugun salonu lutfen yardımm

d3m3tika01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
190
55
98
32
Kızlar biz sultan dugun salonunu tuttuk bursada haziran ayı icin. eger bilen yada dugunu orada olan varsa bilgi verebilirmi? prova yapıldımı provada neler oldu sac makyaj önden yapıldımı piyanist nasıldı

Kızlar biz sultan dugun salonunu tuttuk bursada haziran ayı icin. eger bilen yada dugunu orada olan varsa bilgi verebilirmi? prova yapıldımı provada neler oldu sac makyaj önden yapıldımı piyanist nasıldı
Orası daha yeni açıldı bildiğim kadarıyla biz de bakmıştık çünkü :) Eğer kesin tuttuysanız yetkili kişiyi arayıp daha kesin bilgi alabilirsiniz

Ne dediler peki ben de merak ettim :) Salon daha yeni olduğu için oranın gelinleri de azdır canım bulamayabilirsin burada ondan dedim :)
evet bulamıyorum zaten ama face sayfasından orda dugunu yapanlara baktım yorumlarına vs gayet guzel seyler duyuyorum.konuklarla ilgilenen bayan hostesler varmıs gelinle damat salon katına kadar arabayla getiriliomus asansörle.gelinle damadın yanında dugun boyunca gölge gibi ne yapıcagını söleyen yardım eden bir kisi oluomuss.bakalım provalarda daha detaylı dinlicem insALLAH cogunu unuttum

O yardımcı olan kişiler bence çok önemli siz heyecandan bir çok şeyi düşünemeyeceksiniz hep onlar yönlendirecek :) Şimdiden mutluluklar dilerim

Canım kaça tuttunuz biz de düğün salonu arıyoruz da görünce sormak istedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…