Yumurta azlığından ve kalitesizliginden çok, embriyo dna sına bakıyor. Gen tedavisi yapıyorMerhaba bende osman beyi düşünüyorum daha önce denemeniz oldu mu başka merkezlerde benimde amh çok düşük esimde de sperm çok düşük demediğimiz tüp bebekler de hep yumurta az çıktı kalitesiz yada embriyo olusmadi
Merhabalar tedaviniz hayırlı olsun tez zamanda pozitifleri görün inşallahBugün Osman Develioğlu ile tüp bebek tedavisine başladım. Süreci adım adım burada yazacağım. Solda 3, sağda 2 yumurta görüldü. Hormon testlerimde sorun yok ama Amh 0,38 . Bu yüzden biraz telaşlıyım. 5 iğne verdi bir de hap. Her gün göbekten kendime 1doz vuracağım. Hap da sabah-akşam. Pazartesi günü kontrole gidiyorum. Başka herhangi bir vitamin takviye vs önermedi.
Mutlaka adım adım yazarsanız süreci çok mutlu olurumBugün Osman Develioğlu ile tüp bebek tedavisine başladım. Süreci adım adım burada yazacağım. Solda 3, sağda 2 yumurta görüldü. Hormon testlerimde sorun yok ama Amh 0,38 . Bu yüzden biraz telaşlıyım. 5 iğne verdi bir de hap. Her gün göbekten kendime 1doz vuracağım. Hap da sabah-akşam. Pazartesi günü kontrole gidiyorum. Başka herhangi bir vitamin takviye vs önermedi.
Tüp bebek fiyatları nasıl şuanda çok iyi denk geldi konunuzBugün Osman Develioğlu ile tüp bebek tedavisine başladım. Süreci adım adım burada yazacağım. Solda 3, sağda 2 yumurta görüldü. Hormon testlerimde sorun yok ama Amh 0,38 . Bu yüzden biraz telaşlıyım. 5 iğne verdi bir de hap. Her gün göbekten kendime 1doz vuracağım. Hap da sabah-akşam. Pazartesi günü kontrole gidiyorum. Başka herhangi bir vitamin takviye vs önermedi.
Peki sizin tedaviniz için ne kadar ücret talep ettiBugün Osman Develioğlu ile tüp bebek tedavisine başladım. Süreci adım adım burada yazacağım. Solda 3, sağda 2 yumurta görüldü. Hormon testlerimde sorun yok ama Amh 0,38 . Bu yüzden biraz telaşlıyım. 5 iğne verdi bir de hap. Her gün göbekten kendime 1doz vuracağım. Hap da sabah-akşam. Pazartesi günü kontrole gidiyorum. Başka herhangi bir vitamin takviye vs önermedi.
Hastalara göre değişiyor diye biliyorum yani kullanılan ilaçlara göre PCO hastalarda fazla ilaç kullanıyormuş çünkü yumurta fazla ama amh düşük olanlarda fazla ilaç kullanıldığı için ilaç fiyatı artıyor bu sefer tüp bebek fiyatı da değişiyorPeki sizin tedaviniz için ne kadar ücret talep etti
Evet Bursadayim. HSG istemedi. Muayene ücreti 1000liraMerhabalar tedaviniz hayırlı olsun tez zamanda pozitifleri görün inşallah
Muayne ücretleri nasıl ? Bende Türkiye'ye geldiğimde kontrole gelmek istiyorum..
Bursa'da mı ikamet ediyorsunuz ?
Bursa'da iseniz HSG nerden çektirdiniz ?
Teşekkür ederim
Anladım canım ön görüşmeler ücretsiz diyordu yılbaşı öncesi Osman hoca öyle miEvet Bursadayim. HSG istemedi. Muayene ücreti 1000lira
Acıbadem hep pahalı zaten bence bir pembe mavi ya da Osman hoca ile görüşün derim ..Sizin kaç tuttu benimde amh düşük en azından piyasaya göre degerlendiricem acibadem 25 bindi bahceci 21
Güncelliyorum her kontrolde . Takip edin okuyunMutlaka adım adım yazarsanız süreci çok mutlu olurumTakipteyim inşallah..
Ben hsg yi sordum. Tüp bebek de gerek yok dedi doktorAnladım canım ön görüşmeler ücretsiz diyordu yılbaşı öncesi Osman hoca öyle mi
Teşekkür ederim
Benimde 2 kimyasalım var o yüzden HSG çektirmek istiyordum hoca da ister diye düşündüm çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ...
Tüp bebek fiyatı şuanda nasıl peki sizin tedaviniz ?
Gerçekten miBen hsg yi sordum. Tüp bebek de gerek yok dedi doktor
Bu doktorlar beni günden güne şaşırtıyorlar hadi hayırlısı olsun inşallahBen hsg yi sordum. Tüp bebek de gerek yok dedi doktor
İnşallah. Allah razı olsun. Dualarınızı esirgemeyinBu doktorlar beni günden güne şaşırtıyorlar hadi hayırlısı olsun inşallah
Pozitifleri alırsınız tez zamanda Aminnn
Gerçekten. Hsg çekilecek miyim ben dedim. Tüp bebekte gerek yok ona, aşılamada olur o dedi.Gerçekten mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?