Tüp Bebek Merkezleri Bursa-Prof.Osman Haldun Develioğlu ile bugün itibariyle başladim.

Bir de burada okuduklarım dan idrara sıkışık olmak gerekiyor sanmıştım. Bana doktor Cuma gece 12den itibaren bir yudum su bile icmeyeceksin dedi.
Yumurta toplamada idrara sıkışık olunmuyor ama transferde idrara sıkışık olunuyor ama osman hoca onu da idrara sıkışık olmadan yapiyormus

Yumurta toplamada idrara sıkışık olunmuyor ama transferde idrara sıkışık olunuyor ama osman hoca onu da idrara sıkışık olmadan yapiyormus
Evet. Instada ki Bi postunda okumuştum. Sıkışık halde transfer yeri tam tutturulamaz yazmış

Yumurtalar toplandı mi Bugün

Evet dün toplandı. Daha sonra ayrıntılı yazarim

Kızlar bende osman beye muayene oldum. Tüp bebek sürecinide tamamladık çok şükür. İlk deneme ve pozitif. Evet çok sert görünümlü az konuşan bi doktor ama işinin ehli gerçekten sonuna kadar güvenebilirsiniz. Bende çok araştırıyordum ve ilk defa yazıyorum sizlerinde içi rahatlasın istiyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun canım ben de gideceğim Osman hocaya sen regl zamanı mı gittin acaba? Bir de öngörüşme ücretsiz mi?

Nasil geçti süreçleriniz kısaca bahseder misiniz fiyat nasıldı ücretler, muayeneleri,

Nasil geçti süreçleriniz kısaca bahseder misiniz fiyat nasıldı ücretler, muayeneleri,
Süreç güzel ilerledi akşam 8 le 9 arası arayıp doktorumdan bilgi alabiliyorum, randevularıda o saatte oluşturuyoruz. Muayeneler kendi kliniğinde gerçekleşiyor. Opu işlemi ve transfer jimer hastanesinde. Fiyat kişiden kişiye değişiyor. Bnde bi sorun yoktu eşimde sperm kalitesizliği vardı. Doktorum bana ortalama 23 bin bulur dedi. Ama ek iğne veya ailaçlarla 25 bulmuştur. Muayene tedavi sürecinde ücretsiz oluyor. Normalde 900 tl muayene ücreti isteniyor. Maddi ve manevi anlamda çok yorucu bi dönem. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Merhaba yumurta toplama öncesi kovit testi de yapiyorlar mi

Size apranax verdi mi ford olanı mı verdi bana sabah akşam apranax verdi

Tedaviniz toplamda ne kadar tuttu acaba fiyat bilgisi verirmisiniz kişiye göre değiştiğini biliyorum ama bahçeçiyle bu ay bi görüşmem oldu pahalı geldi bana biraz başka yerlerinde fiyatlarını öğrenmek istedim

Sert olması beni biracık korkuttu açıkcası bende ekim ayında tüp bebek yaptırmak istiyorum araştırıyorum ilgili bi doktormu soru sorulduğunda terslesin istemem

Merhaba son durumuz nasil oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…