bursa plastik cerrah

gelinkiz

farmasi kayıt hediyelii
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2010
19
1
36
Malatya
bursada güvenebileceğim işinin ehli bi plastik cerrah arıyorum yüzümdeki benleri aldıracağım yardımcı olur musunuz bu operasyonu az izle atlatmak istiyorum bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum

slm canım ben de sorumda yeniyim bu daha ikinci mesajım :) sana cerrah değil dermatelog lazım bu tip işlere onlar bakıyor... Ben ankarada melih koruyucuya fraksiyonel lazer yaptırdım cilt lekeleri için çok da memnunum bana aynı firmanın bursada da olduğunu söyledi birkaç gün bursada bi kaç gün ankaradaymış ben de bursalıyım aslında ama ankarada yaptırdım kısmet işte. Ben 3 seans aldım indirim yaptılar tavsiye ederim cnm.

bursada güvenebileceğim işinin ehli bi plastik cerrah arıyorum yüzümdeki benleri aldıracağım yardımcı olur musunuz bu operasyonu az izle atlatmak istiyorum bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum

YANİ sigara alkol guneş ışınlar iz kalmasını acayip etkiliyo. bandajların erken açılması doktorun izni olmadan yani bunların hepsi olumsuz etkiliyo cildi.
bunlara dikkat edersen izleri her daim nemli tutarsan nem çok önemli sertleşmemesi ve büzüşmemesi bakımdan......
birde 1 kaç dakika izi elinle ütüler gibi scarfade contaxtube gibi scar izi düzeltici kolajen arrttırıcı kremleride kullanırsan yok denebilecek kadar az minik izcikler kalıyo okadar

Back
X