Saç Rengi ve Saç Boyama bursa osmangazi civarı iyi bir kuaför arıyorum

Oylesinebiri888

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2020
2
0
25
merhabalar herkese saçlarımı hep kendim boyar ve keserim normalde ama artık başedemiyorum çok yıprandılar bursa merkez civarında (osmangazi) iyi kesim ve sombre boya yapan iyi bir kuaför arıyorum çok araştırdım fakat emin olamadım deneyimlerinizden faydalanmak isterim yardimci olursanız çok mutlu olurum

Ben de çok araştırdım ombre yaptırdım sonuç turuncu saç.

Emin olmadan asla gitme, tavsiye vermek isterdim ama ben de bulamadım maalesef. Riske atmak istemiyorsan yine kendin devam et.

Ben de çok araştırdım ombre yaptırdım sonuç turuncu saç.

Emin olmadan asla gitme, tavsiye vermek isterdim ama ben de bulamadım maalesef. Riske atmak istemiyorsan yine kendin devam et.
Haklısınız ben de güvenemiyorum hic paramızla rezil oluyoruz saçlarımı kendim kestim fakat sadece düz Kesim yapabildiğim icin kırıklarım gitmiyor mecbur kaldım bir kuaföre umarim bi yerlerde yüzümüzü güldüren bir kuafor cikar

Yeşilova da Meryem ce kuaför tıklım tıklım dolu Osmangazi de cok güzel yapıyor her rengi... Birde zafer mahallesi Osmangazi bim yanında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…