- 15 Haziran 2007
- 4.357
- 2
merhaba arkadaşlar, herkese selam.
kızım doğdu ikimizde iyiyiz şükürler olsun : ) çok fazla giremiyorum topiğe ama arada açıp bakıyorum, problemlerimiz olduğunda kusmalarımız fazla biraz birde gaz sorunumuz başladı. bana iyi bir çocuk doktoru önerebilirmisiniz acaba. aile hekimimiz dörtçelik çocuk hastanesine gitmemizi önerdi nefroloji bölümüne..
ayrıca doğumuma giremesede beni yalnız bırakmayıp iki gün boyunca izinli olmasına rağmen hastaneye gelen doktorum özer kutlu'ya çok teşekkür ediyorum. doğuma girmeden önce kendi doktorumu görmek bana cesaret verdi. detayları sonra anlatacağım.
tekrar görüşmek üzere :)
canım tebrik ederim seni. hayırlı uğurlu olsun, sağlıklı uzun ömürlü olsun bebeğin inşallah.
özer bey niye girmedi doğumuna merak ettim bak, ben en son girecek diye biliyordum, izinliymiş demek. neyse sen de bebeğin de iyisiniz ya çok şükür. tabi izinli olduğu halde gelip kontrol etmesi de çok güzel.
biz bu ara anadolu hastanesinde gülder özkana gidiyoruz. daha önce de medical parkda arif canana gidiyorduk. ikisi de ilgili iy doktorlar. acil durumlarda da dörtçelik hastanesine gitmiştik. ama dörtçelikde muayne süreleri özel hastaneye göre kısa ama tabi tam teşkilatlı bir çocuk hastanesi. kusma ve gaz problemi yeni doğan bebeklerde çok sık görülüyor endişelenme o yüzden.