saol canım, ay beni görcektin nasıl rahatladım anlatamamm. sanki bidaha hamile kalamıcakmışım gibi geliodu ama çok şükür bi sorun yok dedi hihoyyyt
:CüvCüv: inş canım istediğim tarihte hamile kalırımm boshayallersmile
yok yok zorluk çekmedim ama çok kalabalıktı sıra beklemek zorunda kaldımm ( gerçi çoğu test sonucu göstermek için gelmiş benim gibi sıraları yoktu, benden sonrakilerde önce gösterip gittiler ama olsun) aman sonuç iyi ya bidaha olsa yine beklerimm kaydirigubbakcemile3
inş canım Allah dan istediğim o. hamileliğimde de inş ona giderimm :hooray:
Allah bana da senin ki gibi bi cadı verir inş kaydirigubbakcemile3 kendine iyi bak canım.
tabi canım ya, insan çok rahatlıyor.
bir kayıp yaşayınca bir daha yerine gelmeyecekmiş gibi hissediyor :a015:.
seni anlıyorum. ama tabi en doğru zamanda hamile kalırsın inşallah.
sağlıkla kucağına almak nasip olur. aman seninki gibi bir cadı deme sakın, çok uğraşırsın bak sonra. bu cadılar çok cimcime oluyor sürekli peşinde koşturup duruyorsun kaydirigubbakcemile. akıllı uslu bir bebeğin olur inşallah. gerçi benimki de çok haşarı değil, ne bebekler var buna da şükür ama işte gece uykuları çok düzensiz o yüzden çok yoruyor bu ara. inşallah düzelir.
canım evet zübeydede o sıra bekleme konusu malesef oluyor. ama sgk ile anlaşmalı özel hastanelerde de sıra bekleniyor yani. ve bi de birsürü para veriyorsun. zübeydede doktorlar artık çok pratikleşmiş bi de. yani kadın doğum hastanesi olduğu için ve sürekli benzer tahliller olduğu için, hergün her saat doğum olduğu için tecrübe de o derece fazla oluyor yani. hele sonuçlar da güzel olunca beklemeye de değer dediğin gibi.
hadi bakalım, şubat ayını bir atlat da başla çalışmalara, ilkinde hemen hamile kalabilmişmiydin bilmiyorum ama sen şubat gibi başla da zaten hemen olmayabilir. ama inşallah olur tabi temennimiz o.:Saruboceq: