• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BURSA->Oğlumuza eş arıyoruz (Scottish fold)

Kekke

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2020
323
882
53
31
Merhaba :) Çok zor durumdayız sabahlara kadar ağlayan oğlumuza eş arıyoruz ☺️yetişkin Scottish fold cins kırık kulak beyaz pamuk gibi oğlumuza çiftleşmek için eş arıyoruz Bursa da yaşayan kızgınlığa girmiş kedileri bekliyoruz Eki Görüntüle 2699764

Yakışıklımız

Eklentiler

• 7F0F1738-5220-4DC8-89E6-256F3585F153.jpeg
    7F0F1738-5220-4DC8-89E6-256F3585F153.jpeg
    103 KB · Görüntüleme: 63
Ayyyy onuuu yerrriuummmmmmm maşallah :KK36:
Kisirlastirsaniz daha iyi olmaz mi ki. Es bulmak zor baya su mevsimde sanirim
Evet aslında yaptırsak iyi olacak ama daha 1 yaşında erken diye düşünüyoruz 😌

Çok zor durumdaysanız kısırlaştırın çocuğu.
Hayvan besliyorsunuz (bir canlı sahiplenmişsiniz diyemiyorum sizin durumunuza), baktığınız canlının özelliklerini bilmiyorsunuz. Ya da umursamıyor musunuz?

Birçok ülkede scottish fold üretimi yasak. Sebepleri de ortada.
Elinizde zaten ömür boyu acı çekecek bir hayvan varken çiftleştirip acı çekecek yeni yavrular üretme peşinde misiniz?

Çok zor durumdaysanız kısırlaştırın çocuğu.
Hayvan besliyorsunuz (bir canlı sahiplenmişsiniz diyemiyorum sizin durumunuza), baktığınız canlının özelliklerini bilmiyorsunuz. Ya da umursamıyor musunuz?

Birçok ülkede scottish fold üretimi yasak. Sebepleri de ortada.
Elinizde zaten ömür boyu acı çekecek bir hayvan varken çiftleştirip acı çekecek yeni yavrular üretme peşinde misiniz?
Hiçte acı çekmiyor gayrette sağlıklı en iyi şekilde bakılıyor hiç dert etmeyin kendinize bir ücret verip alınmadı oda sahiplenildi bilip bilmeden bu duyar kasmaları da anlamıyorum ya şaka gibisiniz 😂

Hiçte acı çekmiyor gayrette sağlıklı en iyi şekilde bakılıyor hiç dert etmeyin kendinize bir ücret verip alınmadı oda sahiplenildi bilip bilmeden bu duyar kasmaları da anlamıyorum ya şaka gibisiniz 😂

Parayla aldığınızı iddia etmedim zaten. Evinizdeki canlının özelliklerinden bihaber olduğunuz için yazdım onu.

Hani internet var ya, açıp "bu kedi nasıl bir kedi, özellikleri neler" diye araştırsanız bütün scottish foldların aynı kalıtsal hastalığı taşıdığını, sadece şiddetinin değiştiğini, şu an acı çekiyorsa bile bunu bilemeyeceğinizi, acı çekmiyorsa da ileride çekebileceğini, taşıdıkları kalıtsal hastalıkları yavrularına mutlaka aktardıklarını, bu yüzden birçok ülkede üretiminin yasak olduğunu, yasak olmayan ülkelerde de az biraz mantığını ve vicdanını kullanan hiç kimsenin bu kedileri çiftleştirmediğini bilirdiniz.
Bilip bilmeden konuşan ben oluyorum ama. Kime göre? Evde birlikte yaşadığı canlının hiçbir özelliğini bilmeyen size göre. Peki ;)

Muhtemelen hayatı boyunca eklem ağrısı çekecek bebek kedileriniz olucak. Üstelik bu hayvanlar doğurduğunda yavruların hepsine bakabilecek ya da sahiplendirebilecek misiniz? Elinizi vicdanınıza koyun. Kedinizi kısırlaştırın.

Back