Bursa medicabil dr.oktay altun gebelik ve doğum

arkadaşlar merhaba öncelikle hamile olan herkes hayırlısıyla yavrusunu kucağına alsın inş aminn
ben 2. bebeğime hamileyim ve şuan 6. haftamın içindeyim oğlum baharda doğdu ama şuan özel hastanelere hiç mi hiç güvenim yok oktay bey için yaptığınız yorumlar gayet güzel ilk kontrolüm için gidip denesem mi diyorum siz ne dersiniz bir de doğum yapanlarda fikrini yazarsa sevinirim

kızlaaar güzel dilekleriniz için çok sağolun rabbim hepimizi sağ salim kurtarsın ve bebişlerimize kavuştursun. benim bebeğim de erkek :) sanırım ben hepinizden önce doğum yapıcam yaşadıklarımı paylaşmaya çalışırım. bu cumartesi yine kontrolüm var geleceklere duyurulur :) oktay beye karşı inanıllmaz bir güven var içimde. inşallah sorunsuz doğum olur bana şuanda normal diyor hem çok istiyorum normali hem de çok korkuyorum bakalım hayırlısı

evet ben de çok güveniyorum doktorumuza.
çok ilgili,anlayışılı sağolsun.
benim bebişim de erkek...
oktay beye giden erkek mi doğuruyor yoksaaa
kesinlikle bir dene derim.
ben mecburiyetten bir kere gittim.anında fikrim değişti.nihat gökü bıraktım.
çok heyecanlı canım ..
Allah bir avazda kurtarsın derler ya ondan diyorum.

kızlar bugün şeker yüklemesini sordum.
gramına göre değişiyormuş.ben de 50gramlık dedim.
kız biraz suratsızdı,ayrıntısını soramadım.
50gramlık yapılırsa 35 tl dedi.
yakında yaptırıcam,ayrınıtısını yazarım artık.

ayrıca her nst ye girmek 20tlymiş.muayene ücretine ek alıyorlarmışşşşş...
bunu hiç sevmedim işte.
gerçi çok girilmiyor galiba...

evt cnm şeker yüklemesi öyle fiyatlardaydı dediğim gibi.. nst ye fazla girilmiyor evet.32 haftalığım ama hiç girmedim.sanırım 34. haftadan sonra giriliyormuş...

kızlar ben randevumu pazartesiye aldım 34+5 olacağım eğer nstye girersem haber veririm bugüne kadar hiç girmedim nasıl olduğunu da bilmiyorum, bir de ilk gittiğim zamanlarda kan tahlilleri ücretsizdi sonra ücret almaya başladılar neden acaba?

bu arada pazartesi 12:00 - 13:00 arasında hastanede eğitim var, ben orada olacağım katılmanızı tavsiye ederim oktay bey de eğitimde olacakmış. facebookta yayınlanan duyuru şu şekilde;
ANNE VE ANNE ADAYLARI!

Her Ay Gerçekleştirdiğimiz "Anne Sütünün Faydaları ve Emzirme Teknikleri, Doğum Sonrası Bebek Karşılama" konulu seminerimiz ÖZEL MEDICABIL HASTANESİ HASTA OKULU KAPSAMINDA 25 KASIM' DA!

Tarih: 25.11.2013
Saat: 12:00 - 13:00
Konu: Anne Sütünün Faydaları ve Emzirme Teknikleri
Doğum Sonrası Bebek Karşılama
Konuşmacılar: Prof. Dr. Aysun YILMAZLAR (Anestezi ve Reanimasyon), Op. Dr. Zühal ÖDER SAYLIK (Kadın Hastalıkları ve Doğum), Op. Dr. Nihat GÖK (Kadın Hastalıkları ve Doğum), Op. Dr. Oktay ALTUN (Kadın Hastalıkları ve Doğum), Uzm. Dr Faruk FİDAN (Çocuk Hastalıkları ve Sağlığı), Gamze OTURMAZ (Hemşire), Pınar SEZGİN (Ebe)

olur cnm haber veririsin..evt bende de ücretsizdi ilk zamanlar..danışmadaki kız artık ücretli sistem bundan sonra böyle demişti bana..Bir de merak ettim normal doğum için muayene oldunmu? genelde uygunmu normal doğum için diye muayene olunuyor diye söylüyorlar ama?

bi arkadaş nst nin de eskiden ücretsiz olduğunu söylemişti.
demek medicabilin gözü doyamamış.
neyse başa gelen çekilir.
yalnız tahlil fiyatları diğer hastaneler göre makul sayılır.
ya ben çalışıyorum,eğitime gelemem...
bu arada doğumun normal mi sezeryan mı olduğunu doğuma 1 hafta kala söylemiyorlar mı?

merhaba kızlar bir kaç gündür fırsat bulup siteye giremedim. doğum şekli için vajinal muayene henüz olmadım ama ultrasondan bebeğin pozisyonuna göre oktay bey gidişatın normal doğumu gösterdiğini söylemişti çünkü bebeğin başı şuan aşağıda ama 38. haftaya kadar bebek ters de dönebilir çatı uygun olmayabilir ya da doğum sırasında başka sıkıntılar da olabilir tabi o zaman sezaryen olur bunu şimdiden kestiremeyiz sadece dua ediyorum hepimiz için kolay ve sorunsuz olur inşallah.
ben de çalışıyorum ama eğitime katılmak için muayene randevusunu o güne aldım zaten haftaya pazartesi de tamamen izne ayrılıyorum kısmetse, iyi bile dayandım darısı başınıza..

hakkında hayırlısı canım.
37.ye kadar çalışıyorsun daha ne olacak.
valla iyi dayanmışsın.
ben de 37 ye kadar çalışmak istiyorum,şartlar elverirse.
ama bazen kendimi çok yorgun ve hasta hissediyorum.
o zamanlar da ben bian evvel izne ayrılmalıyım diye düşünüyorum.
nasippp artık...

ben 2 tür doğumdan da tırsıyorum.
ikisinin de artıları da eksileri de var.
normal doğumda en korktuğum şey (ağrısını da geçtim)altı kesmeleri ve orda dikişlerin olması...
altta dikiş olacağına karnımda olsun daha iyi.
suni sancı falan istemiyorum ben.
suni sancı verince kesin dikişli oluyor.

al benden de o kadar canım tek korkum alt tarafı açmak, kesilmesi ve dikilmesi. iğne yapıp uyuşturuyorlarmış ama güvenemiyorum acırsa diye çünkü son sefer ağda da bile acıdan çığlık attım artık herhalde hormonlardan bilmiyorum hiç o kadar acımamıştı alt bölgeyle ilgili çok canım yanıyor. sezaryende de sonrası çok sıkıntılıymış oturup kalkmak emzirmek süt hemen gelmiyormuş çocukla ilgilenemiyormuşsun ağrıdan ay valla herkes anlatıyo da kimsenin anlattığı doğum şekli diğerinden kolay değil ne yazıldıysa göreceğiz

size güzel bir haberim var kızlaaaaar bugün hastanedeydim muayene ücreti tekrar 42tl ye çekilmiş :) ama nstye girmedim doktor bey gerek görmedi 7aralıkta gireceğim bebiş yola girmiş 2hafta da öndeymiş erken gelebilir dedi ve kesinlikle normal doğum öneriyor biraz bilgi verdi bugün daha da güvenim arttı doktorumuza

ücret konusu çok iyi olmuş.. senin için de çok sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

ayyyy ücrete çok sevindim ya.
valla 62tl çoktu.hiçbir yer zam yapmamış.rentıp falan aynıydı,sinir oluyordum.
c.tesi ben de şeker yüklemesi yapıcam.anlatırım ayrıntıları...

maşşallah senin meleğine.kaç kilo doğacak acaba?
benim bebiş de şimdiden 1 hafta önde.
ama ben erken doğurmıycam :))) sanki bana soracak...
erken doğarsa balık burcu oluyor.koç olmasını istiyorum.
20 mart itibarıyleee doğması lazım.
tutucam onu orda:)))

oktay beyin normal doğum yanlısı olduğunu zaten duymuştum.
yaw ben çok tırsıyorum normalden.
ama bir yandan da normal olsun istiyorum,tabi şartlar elverirse.
ama alttan dikiş mikiş olmasın.çok ürkütücü.
bi de çok merak ettiğim normal doğumdan sonra cinsel yaşam etkileniyor mu acaba?
yani bir gevşeme falan oluyor mu ki?

Son düzenleme:

hiç korkma canım ben de en çok dikişten fln korkuyordum oktay bey çok rahatlattı 3-4cm açılınca iğne yaptırıp uyuşturacak sanırım epidural yapacak hiç hissetmeyeceksin merak etme dedi eğitimde de anestezi uzmanı prof bir bayan vardı o da aynı şeyleri anlattı ağrısız doğum diye bir şey varken neden faydalanmayasınız dedi sadece kasılma hissediliyormuş ve açılma gerçekleşiyormuş önyargılı olmayın söylenen herşeye de inanmayın kendinizi bize emanet edin dedi, o kadar tırsak ben bile şimdi sancı bekler oldum :)
cinsel yaşam konusunda fikrim yok ama eski hale dönüyor diyorlar rahimağzı esnek doku olduğu için toparlanıyormuş.
ben de oğlak olmasını istiyorum bebişin 21aralığı bi geçsek iyi olacak ama dinlerse tabi :) iri olduğu için tatlı ve ekmeği azalttım bakalım haftaya cumartesi kaç kilo olmuş olacak ve nst nasıl olacak, bir arkadaşım 36haftalık kontrolde nstye girmişti ve 5cm açıklık olmuş o gün doğum yapmıştı heyecanım dorukta artık heran herşey olabilir :) :18:

günaydın kızlarrr.
c.tesi gittik şeker yüklemesine.50gr lık yaptırdı.34 tl aldılar.
sonucumuz iyi çıktı çok şükür...
ama gene de şekeri yasakladı.
suyu fazla görünüyormuş bebişin.
çok pimpirikli bir doktor bu oktay bey.
benden daha çok düşünüyor bebişi
sağolsun hep güleryüzlü,anlayışlı.
henüz bir doğum planı konuşmadık.
aklıma geliyor ancak daha erken diye sormuyorum.
ama aklımda da sürekli aynı soru...
normal mi sezeryan mı?

Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın.
ben daha şimdiden zorlanıyorum.
zaten nezle oldum.nefes alamıyorum.sadece deniz suyu verdi oktay bey.
nası iyileşicem bilmem.

nerelerdesin canımmm?
21 Aralığa az kaldı.paşamız sıksın dişini,sabretsin.
nasıl gidiyor?yorgunluk falan var mı?
bu arada paşanın adı ne olacak nasipse?
habersiz bırakma canım.
bu arada emzirme için bişeyler düşündün mü?
krem falan kullan mutlaka.
ilk başlarda en büyük sorun emzirmeymiş.
yara olmaz inş...

sonucun iyi çıktığına sevindim canım yoksa şeker çok sıkıntı çıkarıyor oktay bey bana da şekeri yasakladı bebek iri olduğu için ama dayanamıyorum bir iştahım açıldı resmen yerken acıkıyorum canım herşeyden istiyor :) doğum henüz konuşmaz daha vaktin var son haftaya kadar belli olmaz dedi bana. oğluşumun adını altan düşünüyoruz son kararımız bu değişmez diye umuyorum. şuan annem yanımda hiçbirşey yapmıyorum o yüzden yorgunluk yok bu hafta izne de ayrıldım rahatım ama yol yürüyemiyorum acayip belim ağrıyor geceleri zaman zaman ağrıdan uyuyamıyorum yan yatmaktan sırtıma kramplar giriyor gece bi bakıyorum sırtüstü yatmışım hemen dönüyorum ama uykuda farketmiyorum bile sırtüstü nasıl rahatlıyorsam artık..
göğüs uçları için lansinohun kreminden aldım hergün sürüyorum inşallah yara olmaz . oktay bey 32. haftadan itibaren önermişti. sizin daha vaktiniz var bir dahaki eğitime mutlaka katılmanızı tavsiye ederim birebir sorular da sorabiliyorsunuz bize çok faydası oldu emzirme konusunda anlatılanları uygulayacağım umarım sorun yaşamayız.
sana geçmiş olsun canım havalar çok soğuk çok dikkat etmek gerekiyor inşallah çabucak iyileşirsin insan öksürürken hapşırırken içi oynuyomuş gibi oluyor bitki çaylarıyla idare edip eve geldiğinde bol bol dinleneceksin başka çare yok .
doğum için ne gibi hazırlıklar düşünüyorsunuz kızlar? ben çubuk yaptırdım kurabiye yaptıracağım anlaştım bi yerle, bir de ambalajlı çikolata aldım eve gelen misafirlere ikram etmek için kendim üzerini kaplayıp süslüyorum kolonya şişesini süsledim işte bi hevestir gidiyo bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…