evet ben de çok güveniyorum doktorumuza.tmm cnm inşallah hayırlısıyla şu günleri geçirelim de hepsini yazarım..bende bugüne kadar kötü bir yorum duymadım doktorla ilgili..içim rahat o yüzden..sizlerlerle de burda konuşunca iyi oldu :) benim bebeğim erkek
kesinlikle bir dene derim.arkadaşlar merhaba öncelikle hamile olan herkes hayırlısıyla yavrusunu kucağına alsın inş aminn
ben 2. bebeğime hamileyim ve şuan 6. haftamın içindeyim oğlum baharda doğdu ama şuan özel hastanelere hiç mi hiç güvenim yok oktay bey için yaptığınız yorumlar gayet güzel ilk kontrolüm için gidip denesem mi diyorum siz ne dersiniz bir de doğum yapanlarda fikrini yazarsa sevinirim
çok heyecanlı canım ..kızlaaar güzel dilekleriniz için çok sağolun rabbim hepimizi sağ salim kurtarsın ve bebişlerimize kavuştursun. benim bebeğim de erkek :) sanırım ben hepinizden önce doğum yapıcam yaşadıklarımı paylaşmaya çalışırım. bu cumartesi yine kontrolüm var geleceklere duyurulur :) oktay beye karşı inanıllmaz bir güven var içimde. inşallah sorunsuz doğum olur bana şuanda normal diyor hem çok istiyorum normali hem de çok korkuyorum bakalım hayırlısı
kızlar bugün şeker yüklemesini sordum.
gramına göre değişiyormuş.ben de 50gramlık dedim.
kız biraz suratsızdı,ayrıntısını soramadım.
50gramlık yapılırsa 35 tl dedi.
yakında yaptırıcam,ayrınıtısını yazarım artık.
ayrıca her nst ye girmek 20tlymiş.muayene ücretine ek alıyorlarmışşşşş...
bunu hiç sevmedim işte.
gerçi çok girilmiyor galiba...
kızlar ben randevumu pazartesiye aldım 34+5 olacağım eğer nstye girersem haber veririm bugüne kadar hiç girmedim nasıl olduğunu da bilmiyorum, bir de ilk gittiğim zamanlarda kan tahlilleri ücretsizdi sonra ücret almaya başladılar neden acaba?
bu arada pazartesi 12:00 - 13:00 arasında hastanede eğitim var, ben orada olacağım katılmanızı tavsiye ederim oktay bey de eğitimde olacakmış. facebookta yayınlanan duyuru şu şekilde;
ANNE VE ANNE ADAYLARI!
Her Ay Gerçekleştirdiğimiz "Anne Sütünün Faydaları ve Emzirme Teknikleri, Doğum Sonrası Bebek Karşılama" konulu seminerimiz ÖZEL MEDICABIL HASTANESİ HASTA OKULU KAPSAMINDA 25 KASIM' DA!
Tarih: 25.11.2013
Saat: 12:00 - 13:00
Konu: Anne Sütünün Faydaları ve Emzirme Teknikleri
Doğum Sonrası Bebek Karşılama
Konuşmacılar: Prof. Dr. Aysun YILMAZLAR (Anestezi ve Reanimasyon), Op. Dr. Zühal ÖDER SAYLIK (Kadın Hastalıkları ve Doğum), Op. Dr. Nihat GÖK (Kadın Hastalıkları ve Doğum), Op. Dr. Oktay ALTUN (Kadın Hastalıkları ve Doğum), Uzm. Dr Faruk FİDAN (Çocuk Hastalıkları ve Sağlığı), Gamze OTURMAZ (Hemşire), Pınar SEZGİN (Ebe)
bi arkadaş nst nin de eskiden ücretsiz olduğunu söylemişti.olur cnm haber veririsin..evt bende de ücretsizdi ilk zamanlar..danışmadaki kız artık ücretli sistem bundan sonra böyle demişti bana..Bir de merak ettim normal doğum için muayene oldunmu? genelde uygunmu normal doğum için diye muayene olunuyor diye söylüyorlar ama?
hakkında hayırlısı canım.merhaba kızlar bir kaç gündür fırsat bulup siteye giremedim. doğum şekli için vajinal muayene henüz olmadım ama ultrasondan bebeğin pozisyonuna göre oktay bey gidişatın normal doğumu gösterdiğini söylemişti çünkü bebeğin başı şuan aşağıda ama 38. haftaya kadar bebek ters de dönebilir çatı uygun olmayabilir ya da doğum sırasında başka sıkıntılar da olabilir tabi o zaman sezaryen olur bunu şimdiden kestiremeyiz sadece dua ediyorum hepimiz için kolay ve sorunsuz olur inşallah.
ben de çalışıyorum ama eğitime katılmak için muayene randevusunu o güne aldım zaten haftaya pazartesi de tamamen izne ayrılıyorum kısmetse, iyi bile dayandım darısı başınıza..
size güzel bir haberim var kızlaaaaar bugün hastanedeydim muayene ücreti tekrar 42tl ye çekilmiş :) ama nstye girmedim doktor bey gerek görmedi 7aralıkta gireceğim bebiş yola girmiş 2hafta da öndeymiş erken gelebilir dedi ve kesinlikle normal doğum öneriyor biraz bilgi verdi bugün daha da güvenim arttı doktorumuza
ayyyy ücrete çok sevindim ya.size güzel bir haberim var kızlaaaaar bugün hastanedeydim muayene ücreti tekrar 42tl ye çekilmiş :) ama nstye girmedim doktor bey gerek görmedi 7aralıkta gireceğim bebiş yola girmiş 2hafta da öndeymiş erken gelebilir dedi ve kesinlikle normal doğum öneriyor biraz bilgi verdi bugün daha da güvenim arttı doktorumuza
ayyyy ücrete çok sevindim ya.
valla 62tl çoktu.hiçbir yer zam yapmamış.rentıp falan aynıydı,sinir oluyordum.
c.tesi ben de şeker yüklemesi yapıcam.anlatırım ayrıntıları...
maşşallah senin meleğine.kaç kilo doğacak acaba?
benim bebiş de şimdiden 1 hafta önde.
ama ben erken doğurmıycam :))) sanki bana soracak...
erken doğarsa balık burcu oluyor.koç olmasını istiyorum.
20 mart itibarıyleee doğması lazım.
tutucam onu orda:)))
oktay beyin normal doğum yanlısı olduğunu zaten duymuştum.
yaw ben çok tırsıyorum normalden.
ama bir yandan da normal olsun istiyorum,tabi şartlar elverirse.
ama alttan dikiş mikiş olmasın.çok ürkütücü.
bi de çok merak ettiğim normal doğumdan sonra cinsel yaşam etkileniyor mu acaba?
yani bir gevşeme falan oluyor mu ki?
nerelerdesin canımmm?hiç korkma canım ben de en çok dikişten fln korkuyordum oktay bey çok rahatlattı 3-4cm açılınca iğne yaptırıp uyuşturacak sanırım epidural yapacak hiç hissetmeyeceksin merak etme dedi eğitimde de anestezi uzmanı prof bir bayan vardı o da aynı şeyleri anlattı ağrısız doğum diye bir şey varken neden faydalanmayasınız dedi sadece kasılma hissediliyormuş ve açılma gerçekleşiyormuş önyargılı olmayın söylenen herşeye de inanmayın kendinizi bize emanet edin dedi, o kadar tırsak ben bile şimdi sancı bekler oldum :)
cinsel yaşam konusunda fikrim yok ama eski hale dönüyor diyorlar rahimağzı esnek doku olduğu için toparlanıyormuş.
ben de oğlak olmasını istiyorum bebişin 21aralığı bi geçsek iyi olacak ama dinlerse tabi :) iri olduğu için tatlı ve ekmeği azalttım bakalım haftaya cumartesi kaç kilo olmuş olacak ve nst nasıl olacak, bir arkadaşım 36haftalık kontrolde nstye girmişti ve 5cm açıklık olmuş o gün doğum yapmıştı heyecanım dorukta artık heran herşey olabilir :) :18: