Bursa medicabil dr.oktay altun gebelik ve doğum

sonucun iyi çıktığına sevindim canım yoksa şeker çok sıkıntı çıkarıyor oktay bey bana da şekeri yasakladı bebek iri olduğu için ama dayanamıyorum bir iştahım açıldı resmen yerken acıkıyorum canım herşeyden istiyor :) doğum henüz konuşmaz daha vaktin var son haftaya kadar belli olmaz dedi bana. oğluşumun adını altan düşünüyoruz son kararımız bu değişmez diye umuyorum. şuan annem yanımda hiçbirşey yapmıyorum o yüzden yorgunluk yok bu hafta izne de ayrıldım rahatım ama yol yürüyemiyorum acayip belim ağrıyor geceleri zaman zaman ağrıdan uyuyamıyorum yan yatmaktan sırtıma kramplar giriyor gece bi bakıyorum sırtüstü yatmışım hemen dönüyorum ama uykuda farketmiyorum bile sırtüstü nasıl rahatlıyorsam artık..
göğüs uçları için lansinohun kreminden aldım hergün sürüyorum inşallah yara olmaz . oktay bey 32. haftadan itibaren önermişti. sizin daha vaktiniz var bir dahaki eğitime mutlaka katılmanızı tavsiye ederim birebir sorular da sorabiliyorsunuz bize çok faydası oldu emzirme konusunda anlatılanları uygulayacağım umarım sorun yaşamayız.
sana geçmiş olsun canım havalar çok soğuk çok dikkat etmek gerekiyor inşallah çabucak iyileşirsin insan öksürürken hapşırırken içi oynuyomuş gibi oluyor bitki çaylarıyla idare edip eve geldiğinde bol bol dinleneceksin başka çare yok .
doğum için ne gibi hazırlıklar düşünüyorsunuz kızlar? ben çubuk yaptırdım kurabiye yaptıracağım anlaştım bi yerle, bir de ambalajlı çikolata aldım eve gelen misafirlere ikram etmek için kendim üzerini kaplayıp süslüyorum kolonya şişesini süsledim işte bi hevestir gidiyo bakalım :KK70:
Altan ı sabırsızlıkla bekliyoruz öyleyse...
lansinoh ben de alıcam en kısa zamanda.

bebiş için geçen kapı süsü baktım.
pastaland i biliyor musun?fsm de.
çok güzel şeyler var.ordan bi tane beğendim o kapı süsünü yaptırıcam.
nette araştırdıklarımdan çok daha orjinal.zaten kişiye özel yapıyorlar.fiyatlarda uçuk değil.
sonra Erkek Bebek ikolatas : ikolata Yolla dan çikolata alıcam.
bunları da çok beğendim.sen çikolatayı nerden aldın?
ayrıca bi de birmax.com dan kese gibi bişey alıp içine küçük sabun ya da badem şekeri koyucam sanırım...
aklına gelen fikirleri paylaş tatlım.
birmax da çok güzel şeyler var.mutlaka bak.

Altan ı sabırsızlıkla bekliyoruz öyleyse...
lansinoh ben de alıcam en kısa zamanda.

bebiş için geçen kapı süsü baktım.
pastaland i biliyor musun?fsm de.
çok güzel şeyler var.ordan bi tane beğendim o kapı süsünü yaptırıcam.
nette araştırdıklarımdan çok daha orjinal.zaten kişiye özel yapıyorlar.fiyatlarda uçuk değil.
sonra Erkek Bebek ikolatas : ikolata Yolla dan çikolata alıcam.
bunları da çok beğendim.sen çikolatayı nerden aldın?
ayrıca bi de birmax.com dan kese gibi bişey alıp içine küçük sabun ya da badem şekeri koyucam sanırım...
aklına gelen fikirleri paylaş tatlım.
birmax da çok güzel şeyler var.mutlaka bak.

ah arkadaşım sana yol gösterirken ben de bir hastalandım sinüzitim azdı nefes alamıyorum başımın ağrısı geçmiyor ve her an doğum olabilirmiş ne yaparım bilmiyorum çok halsizim :KK50:
pastaland ı biliyorum ama hiç kapı süsü bakmadım ordan ben çemrekten almıştım bir de elimde aydede şeklinde üst tepesinden yıldız sarkan pelüş oyuncak var onun alt ucuna kurdele diktim kurdelenin uçlarına da keçeden harfler alıp yapıştırdım yatak odasının kapı koluna astım diğer kapı süsü de altanın odasının kapısında asılı duruyor.
çikolataları araştırdım bana 200den fazla lazım olduğu için çok pahalıya geliyordu o yüzden şenözden mabelin çikolatasından 2 kilo aldım pastalandten varak hasinciden kurdele ve çeşitli süsler alıp çikolataları kapladım sıvı silikonla kurdele ve süsleri yapıştırdım eve gelen misafirlere ikram edeceğim . hastaneye gelen misafirler için ucunda ahşap figürler olan çubuklardan yaptırdım paletler takıldı içinde büyük badem şekerlerinden var, bir de kurabiye sipariş verdim 70 tane bir kaç gün içinde teslim edecekler. bunların yanında çemreğin zaferin ordaki şubesinde örneği var kolonya şişesini süslemişler ondan esinlenerek malzemeleri aldım ve şişe de süsledim. :KK70: içimde hiç bir uhde kalmasın bir daha doğurabilir miyim bilmiyorum o yüzden tüm hevesimi alaym dedim.
bu arada nstye girdim 20tl miş. bir sorun çıkmadı çok şükür ama bebek 2hafta ilerden gittiği için en fazla 25ine kadar beklerim yoksa tehlikeye girer dedi oktay bey, 25ine kadar kendisi gelmezzse sabah 5buçuğa randevu verdi suni sancıyla doğurtmayı deneyecekmiş açılma başladığında epidural takılıp beklenecekmiş ama ben suni sancı hiç istemiyorum haftaya kadar bekleyelim de konuşacağım sezaryenle alıversin suni sancı çok berbatmış. lütfen bana dua edin...

ah arkadaşım sana yol gösterirken ben de bir hastalandım sinüzitim azdı nefes alamıyorum başımın ağrısı geçmiyor ve her an doğum olabilirmiş ne yaparım bilmiyorum çok halsizim :KK50:
pastaland ı biliyorum ama hiç kapı süsü bakmadım ordan ben çemrekten almıştım bir de elimde aydede şeklinde üst tepesinden yıldız sarkan pelüş oyuncak var onun alt ucuna kurdele diktim kurdelenin uçlarına da keçeden harfler alıp yapıştırdım yatak odasının kapı koluna astım diğer kapı süsü de altanın odasının kapısında asılı duruyor.
çikolataları araştırdım bana 200den fazla lazım olduğu için çok pahalıya geliyordu o yüzden şenözden mabelin çikolatasından 2 kilo aldım pastalandten varak hasinciden kurdele ve çeşitli süsler alıp çikolataları kapladım sıvı silikonla kurdele ve süsleri yapıştırdım eve gelen misafirlere ikram edeceğim . hastaneye gelen misafirler için ucunda ahşap figürler olan çubuklardan yaptırdım paletler takıldı içinde büyük badem şekerlerinden var, bir de kurabiye sipariş verdim 70 tane bir kaç gün içinde teslim edecekler. bunların yanında çemreğin zaferin ordaki şubesinde örneği var kolonya şişesini süslemişler ondan esinlenerek malzemeleri aldım ve şişe de süsledim. :KK70: içimde hiç bir uhde kalmasın bir daha doğurabilir miyim bilmiyorum o yüzden tüm hevesimi alaym dedim.
bu arada nstye girdim 20tl miş. bir sorun çıkmadı çok şükür ama bebek 2hafta ilerden gittiği için en fazla 25ine kadar beklerim yoksa tehlikeye girer dedi oktay bey, 25ine kadar kendisi gelmezzse sabah 5buçuğa randevu verdi suni sancıyla doğurtmayı deneyecekmiş açılma başladığında epidural takılıp beklenecekmiş ama ben suni sancı hiç istemiyorum haftaya kadar bekleyelim de konuşacağım sezaryenle alıversin suni sancı çok berbatmış. lütfen bana dua edin...
canım çok geçmiş olsun.aman dikkat et kendine.
evde yat dinlen bolca.
ben daha iyiyim ama hala tam da geçmedi.
okula gittiğim için dinlenemyorum,yoğun biraz.

altan için ne kadar güzel şeyler düşünmüşsün ya..
ben o kadar sabırlı değilim,uğraşamıycam.
zaten çok fazla gelen gidenimiz olmaz bizim.
hem sen neden tekrar doğurur muyum bilmem dedin bakem?

25 ine kadar deyince heyecan yaptım.
ya illa normal doğmamk zorunda mı?
valla ben de suni sancı istemiyorum.
sezeryana alsın gerçekten.olmuyor muymuş?
canım mutlaka haber ver.dualarım senle...

canım çok geçmiş olsun.aman dikkat et kendine.
evde yat dinlen bolca.
ben daha iyiyim ama hala tam da geçmedi.
okula gittiğim için dinlenemyorum,yoğun biraz.

altan için ne kadar güzel şeyler düşünmüşsün ya..
ben o kadar sabırlı değilim,uğraşamıycam.
zaten çok fazla gelen gidenimiz olmaz bizim.
hem sen neden tekrar doğurur muyum bilmem dedin bakem?

25 ine kadar deyince heyecan yaptım.
ya illa normal doğmamk zorunda mı?
valla ben de suni sancı istemiyorum.
sezeryana alsın gerçekten.olmuyor muymuş?
canım mutlaka haber ver.dualarım senle...

dinleniyorum canım bugün daha iyiyim sadece burnum akıyor o kadar ıhlamur ve soğan çorbası kurtardı beni dün oktay beyle görüştüm burun spreyine izin verdi çok rahatladım ama senin kullanman için erken sanırım.
c anım yoksa sen de öğretmen misin;;? :) allah yardımcın olsun son ayları okulda geçirmek çok zorr..
son haftalar o kadar zor geçiyorki ağrılar bi yandan bi de hareketler ç ok kısıtlanıyor yatamıyorsun zaman bitmiyor o yüzden tekrar doğumu gözealabilmem için bu günleri unutmam lazım.
ya oktay bey sezaryene hiç yanaşmıyor konuşmalarından bunu anladım ama canımı yolda bulmadım suni sancı çekip bi de açılmazsa sezryene girmek çin işkencesi olur bakalım cuma günü vajinal muayene olucam daha çok netleşir..
seni rüyamda gördüm geçen gece hiç tanımıyorum ama başında örtü altında beyaz bir şey vardı okktay beyin odasındaydık inşikak suresini oku mutlaka diyordum o sırada elinde kuranla geldin yerini gösterecektim oktay bey de anlamını bilip okuyun diyodu o sırada biri bize minik çubuklar verdi ucunda mavi ip bağlıydı bunları yiyin doğumunuz kolay olur dedi hayırolsun ben çok etkilendim..
bu arada siz isim düşündünüz mü?

dinleniyorum canım bugün daha iyiyim sadece burnum akıyor o kadar ıhlamur ve soğan çorbası kurtardı beni dün oktay beyle görüştüm burun spreyine izin verdi çok rahatladım ama senin kullanman için erken sanırım.
c anım yoksa sen de öğretmen misin;;? :) allah yardımcın olsun son ayları okulda geçirmek çok zorr..
son haftalar o kadar zor geçiyorki ağrılar bi yandan bi de hareketler ç ok kısıtlanıyor yatamıyorsun zaman bitmiyor o yüzden tekrar doğumu gözealabilmem için bu günleri unutmam lazım.
ya oktay bey sezaryene hiç yanaşmıyor konuşmalarından bunu anladım ama canımı yolda bulmadım suni sancı çekip bi de açılmazsa sezryene girmek çin işkencesi olur bakalım cuma günü vajinal muayene olucam daha çok netleşir..
seni rüyamda gördüm geçen gece hiç tanımıyorum ama başında örtü altında beyaz bir şey vardı okktay beyin odasındaydık inşikak suresini oku mutlaka diyordum o sırada elinde kuranla geldin yerini gösterecektim oktay bey de anlamını bilip okuyun diyodu o sırada biri bize minik çubuklar verdi ucunda mavi ip bağlıydı bunları yiyin doğumunuz kolay olur dedi hayırolsun ben çok etkilendim..
bu arada siz isim düşündünüz mü?
amin hayırlara vesile olsun inş.
annemle hemen inşikak suresini okuycaz.sen de oku istersen.
çok manidar geldi rüyan bana.
umarım bunca korkudan sonra kolay ve hayırlı doğumumuz olur.
ve bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız...

bu arada evet öğretmenim.sanırım senin gibi :))

Son düzenleme:
amin hayırlara vesile olsun inş.
annemle hemen inşikak suresini okuycaz.sen de oku istersen.
çok manidar geldi rüyan bana.
umarım bunca korkudan sonra kolay ve hayırlı doğumumuz olur.
ve bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız...

bu arada evet öğretmenim.sanırım senin gibi :))

eveet canım meslektaşız :) nöbetten düşmek için yazı aldın mı oktay beyden? ben 24haftalıkken almıştım yoksa nöbet tutmak çok çok yorucu oluyor.
inşallah kolay olacak rüyayla malum olmuştur diye düşünüyorum canım ben bugün 7tane okudum secdesi de var ama daha kılamadım eğilemiyorum yarın oturarak deneyeceğim annem olur dedi. bir de Meryem suresi oku o da doğumu kolaylaştırıyormuş.

eveet canım meslektaşız :) nöbetten düşmek için yazı aldın mı oktay beyden? ben 24haftalıkken almıştım yoksa nöbet tutmak çok çok yorucu oluyor.
inşallah kolay olacak rüyayla malum olmuştur diye düşünüyorum canım ben bugün 7tane okudum secdesi de var ama daha kılamadım eğilemiyorum yarın oturarak deneyeceğim annem olur dedi. bir de Meryem suresi oku o da doğumu kolaylaştırıyormuş.
evet canım nöbet için rapor aldım.
ben 28.haftadan sonra diye biliyordum,hani doğuma 3 aya kala diyor ya yönetmelikte.
oktay beye öylesine sordum,nasıl oluyor bu işler gibisinden..
sen alabilirsin,hemen yazayım ben sana dedi sağolsun.
valla nöbet çok zor oluyordu.çok ii oldu.

annem bakıyor şimdi inşikak suresine.30.cüzde galiba.
meryem suresini de duymuştum zaten,doğumu kolaylaştırdığını.
hamile kalmadan önce de okumuştuk meryemi.
çok şükür nasip oldu hamile kalmak...
ama inşikak senin sayende nasip olacak.
sağolasın canım.rabbim gönlüne göre versin.

slm. ilk sayfalardan biraz okudum..kafamdaki soruların bazıalrını cvpladı saolun...medicabil'e arkadasım gitii ama dogumu doruk'da yaptı hangi dr bilmiyorum adını ilk fırsatta sorarım..

ben anadolu hast.ve mavipembe hast.merk ediyorum ewe cok uzak olsun istemiyorum
anadolu hast.pek memnun olan yok sanırım.?

slm. ilk sayfalardan biraz okudum..kafamdaki soruların bazıalrını cvpladı saolun...medicabil'e arkadasım gitii ama dogumu doruk'da yaptı hangi dr bilmiyorum adını ilk fırsatta sorarım..

ben anadolu hast.ve mavipembe hast.merk ediyorum ewe cok uzak olsun istemiyorum
anadolu hast.pek memnun olan yok sanırım.?
canım ben and hastanesi ile ilgili olarak doğum fiyatlarının çok uygun olduğunu duydum.800tlymiş galiba.
ama 3ü 5i önemli değil.ben doktorumdan çok memnunum.
and hastanesi kadın doğumuyla ilgili düzgün yorum yok,duymadım da.
pembe mavi de çok güzel bir hastane;ama uçuk fiyatları var diye biliyorum.
özel muayenahanesi olan doktorlar orada doğum yaptırıyorlar.
pembe mavinin ücreti ayrı,doktorun ücreti ayrı oluyor.
doruk bize çok uzak.ayrıca çok kalabalıkmış.
çok sıra beklemek gerekiyormuş.
benim arkadaşım da doruk ta doğum yaptı.doktoru melike yıldırım dı.
doktorundan memnundu ancak kalabalıktan şikayet etmişti.

canım ben and hastanesi ile ilgili olarak doğum fiyatlarının çok uygun olduğunu duydum.800tlymiş galiba.
ama 3ü 5i önemli değil.ben doktorumdan çok memnunum.
and hastanesi kadın doğumuyla ilgili düzgün yorum yok,duymadım da.
pembe mavi de çok güzel bir hastane;ama uçuk fiyatları var diye biliyorum.
özel muayenahanesi olan doktorlar orada doğum yaptırıyorlar.
pembe mavinin ücreti ayrı,doktorun ücreti ayrı oluyor.
doruk bize çok uzak.ayrıca çok kalabalıkmış.
çok sıra beklemek gerekiyormuş.
benim arkadaşım da doruk ta doğum yaptı.doktoru melike yıldırım dı.
doktorundan memnundu ancak kalabalıktan şikayet etmişti.

çok teşekkür ederim ayrıntılı bilgilendirdiğin için...bn yeni ewliyim ve yeni komsum and.hast.gimiş muayene için ama dogum sırasında yokmus sanrım sorun yaşamış pembemaviye gitmiş acil olark memnun kalmış..
dediğin gibi doruk çok iyi ama kalabalık ardasm oraya sühendan hanım sanrım adı ona gidiyormuş ve cok memnun ama kalabalık bn dayanamam öyle kalabalığa..
sizi takip ediyorm..

çok teşekkür ederim ayrıntılı bilgilendirdiğin için...bn yeni ewliyim ve yeni komsum and.hast.gimiş muayene için ama dogum sırasında yokmus sanrım sorun yaşamış pembemaviye gitmiş acil olark memnun kalmış..
dediğin gibi doruk çok iyi ama kalabalık ardasm oraya sühendan hanım sanrım adı ona gidiyormuş ve cok memnun ama kalabalık bn dayanamam öyle kalabalığa..
sizi takip ediyorm..
rica ederim canım.sen de öğrendiklerini yaz.
benimde saatlerce sıra beklemeye tahammülüm yok.
uzaklığı da cabası.
arkadasın başka hastaneye geçtiğine göre and hastanesinde yeni doğan için küvez vs.yok demek ki.
bunlar da çok önemli şeyler.bebk ilk doğduğunda her soruna hastane hastane hazırlıkı olmalı.
küçücük yavrucakla ordan oraya mı koşturucaz,Allah korusun.
rentıp ve medicabilin yenidoğan üniteleri tam.
rentıp ta tek doktor var,selim bey.
pembe mavi zaten çok güzel bir hastane.
maddiyat problem değilse pembe maviyi tercih edebilirsin hemen.

rica ederim canım.sen de öğrendiklerini yaz.
benimde saatlerce sıra beklemeye tahammülüm yok.
uzaklığı da cabası.
arkadasın başka hastaneye geçtiğine göre and hastanesinde yeni doğan için küvez vs.yok demek ki.
bunlar da çok önemli şeyler.bebk ilk doğduğunda her soruna hastane hastane hazırlıkı olmalı.
küçücük yavrucakla ordan oraya mı koşturucaz,Allah korusun.
rentıp ve medicabilin yenidoğan üniteleri tam.
rentıp ta tek doktor var,selim bey.
pembe mavi zaten çok güzel bir hastane.
maddiyat problem değilse pembe maviyi tercih edebilirsin hemen.

maddiyat tabiki önemlii..bn aradasımla konsmadm ama neden medicabilde dogum yapmadıgını öğrenicem yazıcam...

sizi takip ediyorm..

canım ben 12haftalıkken oktay beye geçmeden önce gittiğim doktor doruktan sühendan hanımdı. çok iyi diye duymuştum ama 12. haftaya kadar dayanabildim hastanede saatlerce muayene olmak için bekledim doktorun yanına girince ise bi çırpıda iş bitiveriyordu. o kadar hızlı konuşuyor ve aynı anda o kadar çok şey söylüyorduki söylediklerinin üçte biri ancak aklımda kalıyordu. gebelikte insan ilgi bekliyor bebekle ilgili herşeyi merak ediyor öğrenmek istiyor ben ona soru bile soramıyordum hatta kahverengi leke olmuştu nedeni ne diye soruyodum düşük tehlikesi var diyodu, düşük tehlikesi niye var diyodum e lekelenme var diye cevap veriyordu, tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan çıkar hesabı.. kısacası ben tatmin olamadım sorularıma cevap bulamadım ve oktay beye geçtim hastane çok kalabalık değil tahliller çok kısa sürede çıkıyor. meğer bebeğin eşi aşağıya yerleşmiş ve kanama yapan minik bi yer varmış oktay bey tek tek anlattı gösterdi bi iğneyle geçti tabi progestan da kullandım. ayrıca dorukta doğum yapan arkadaşlarımın hepsi hemşirelerden şikayetçiydi zamanında gelmiyolarmış ve doğum katında tek hemşire oluyomuş diye..
inşallah burada hiçbirimz sıkıntı yaşamayız benim en fazla 10 günüm kaldı yaşadıklarımı paylaşıcam sizinle..

bu arada bugün vajinal muayene oldum epey canım yandı normal doğuma hazırlık gibi düşündüm iş bitince herşey geçiyor umarım doğum da öyle olur.. nstye de ikinci kez girdiğim içim ödeme yapmadım.
dualarımızı birbirimize eksik etmeyelim.. paylaşmaya devam :)

canım ben 12haftalıkken oktay beye geçmeden önce gittiğim doktor doruktan sühendan hanımdı. çok iyi diye duymuştum ama 12. haftaya kadar dayanabildim hastanede saatlerce muayene olmak için bekledim doktorun yanına girince ise bi çırpıda iş bitiveriyordu. o kadar hızlı konuşuyor ve aynı anda o kadar çok şey söylüyorduki söylediklerinin üçte biri ancak aklımda kalıyordu. gebelikte insan ilgi bekliyor bebekle ilgili herşeyi merak ediyor öğrenmek istiyor ben ona soru bile soramıyordum hatta kahverengi leke olmuştu nedeni ne diye soruyodum düşük tehlikesi var diyodu, düşük tehlikesi niye var diyodum e lekelenme var diye cevap veriyordu, tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan çıkar hesabı.. kısacası ben tatmin olamadım sorularıma cevap bulamadım ve oktay beye geçtim hastane çok kalabalık değil tahliller çok kısa sürede çıkıyor. meğer bebeğin eşi aşağıya yerleşmiş ve kanama yapan minik bi yer varmış oktay bey tek tek anlattı gösterdi bi iğneyle geçti tabi progestan da kullandım. ayrıca dorukta doğum yapan arkadaşlarımın hepsi hemşirelerden şikayetçiydi zamanında gelmiyolarmış ve doğum katında tek hemşire oluyomuş diye..
inşallah burada hiçbirimz sıkıntı yaşamayız benim en fazla 10 günüm kaldı yaşadıklarımı paylaşıcam sizinle..

bu arada bugün vajinal muayene oldum epey canım yandı normal doğuma hazırlık gibi düşündüm iş bitince herşey geçiyor umarım doğum da öyle olur.. nstye de ikinci kez girdiğim içim ödeme yapmadım.

cok güzel acıklamıssın cnm saoll...hamile değilim ama aklmda bulunsun..hamile kaldıktan sonra dr aramaya uğraşmam...
cok az kalmışş allah seni ve bebeğini kurtarsın cnm..sağlıklı olursunuz inş.

off ya canım muayenen geçmiş olsun.
ben önceden duymuştum bu vajinal muayene sıkıntılı oluyormuş diye;ama sana söylemek istemedim.
bilmiyorsa heyecan yapmasın dedim.
oktay bey sezeryana yanaşmıyor mu?
suni sancı için falan ne dedi?istemedeiğini belirttin mi?
inşş canım kolaycacıkkkk bir doğumun olur.
oğlunu sağlıkla kucağına alırsın.dua ederim merak etme.

cok güzel acıklamıssın cnm saoll...hamile değilim ama aklmda bulunsun..hamile kaldıktan sonra dr aramaya uğraşmam...
cok az kalmışş allah seni ve bebeğini kurtarsın cnm..sağlıklı olursunuz inş.

amin canım çok sağol rabbim sana da aratmadan istediğin zaman nasip etsin. kafana takılan başka sorular olursa onları da sorabilirsin. dr işi tamamen şans, sana tavsiyem önce oktay beyi dene..

X