- 9 Şubat 2013
- 1.555
- 7
Altan ı sabırsızlıkla bekliyoruz öyleyse...sonucun iyi çıktığına sevindim canım yoksa şeker çok sıkıntı çıkarıyor oktay bey bana da şekeri yasakladı bebek iri olduğu için ama dayanamıyorum bir iştahım açıldı resmen yerken acıkıyorum canım herşeyden istiyor :) doğum henüz konuşmaz daha vaktin var son haftaya kadar belli olmaz dedi bana. oğluşumun adını altan düşünüyoruz son kararımız bu değişmez diye umuyorum. şuan annem yanımda hiçbirşey yapmıyorum o yüzden yorgunluk yok bu hafta izne de ayrıldım rahatım ama yol yürüyemiyorum acayip belim ağrıyor geceleri zaman zaman ağrıdan uyuyamıyorum yan yatmaktan sırtıma kramplar giriyor gece bi bakıyorum sırtüstü yatmışım hemen dönüyorum ama uykuda farketmiyorum bile sırtüstü nasıl rahatlıyorsam artık..
göğüs uçları için lansinohun kreminden aldım hergün sürüyorum inşallah yara olmaz . oktay bey 32. haftadan itibaren önermişti. sizin daha vaktiniz var bir dahaki eğitime mutlaka katılmanızı tavsiye ederim birebir sorular da sorabiliyorsunuz bize çok faydası oldu emzirme konusunda anlatılanları uygulayacağım umarım sorun yaşamayız.
sana geçmiş olsun canım havalar çok soğuk çok dikkat etmek gerekiyor inşallah çabucak iyileşirsin insan öksürürken hapşırırken içi oynuyomuş gibi oluyor bitki çaylarıyla idare edip eve geldiğinde bol bol dinleneceksin başka çare yok .
doğum için ne gibi hazırlıklar düşünüyorsunuz kızlar? ben çubuk yaptırdım kurabiye yaptıracağım anlaştım bi yerle, bir de ambalajlı çikolata aldım eve gelen misafirlere ikram etmek için kendim üzerini kaplayıp süslüyorum kolonya şişesini süsledim işte bi hevestir gidiyo bakalım
lansinoh ben de alıcam en kısa zamanda.
bebiş için geçen kapı süsü baktım.
pastaland i biliyor musun?fsm de.
çok güzel şeyler var.ordan bi tane beğendim o kapı süsünü yaptırıcam.
nette araştırdıklarımdan çok daha orjinal.zaten kişiye özel yapıyorlar.fiyatlarda uçuk değil.
sonra Erkek Bebek ikolatas : ikolata Yolla dan çikolata alıcam.
bunları da çok beğendim.sen çikolatayı nerden aldın?
ayrıca bi de birmax.com dan kese gibi bişey alıp içine küçük sabun ya da badem şekeri koyucam sanırım...
aklına gelen fikirleri paylaş tatlım.
birmax da çok güzel şeyler var.mutlaka bak.