c.tesi gidicem canım.
inşşş unutmazam sorayım.
çok kalabalıktı.hangisiydin acaba?c.tesi ben de gidicem belki karşılaşırız :)
Güzel anne adayları Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin,kolay doğumlar versin bi avazda inş. :) Ben 28 Martta Medicabilde normal doğum yaptım doktorum Nihat beydi o zmn başka kadın doğumcu da yoktu ztn orada. Hastanenin ilgi ve alakasından memnun kaldık hatta çocuk olduktan sonra da orada devam ettik ama muayene ücretleri nerdeyse 2 katına çıkmış üzüldüm. Bakalım napıcaz. Bu günlerinizin kıymetini bilin tadını çıkarın derim benBol bol uyuyun :)
Cnm şimdi ücret alıyorlar mı bilmiyorum ama bana şeker yüklemesi yapıldığında para ödemedik diye hatırlıyorum. Sadece eczaneden doktorun yazdığı şekerli su gibi bişey alıyorsun aç karnına içiyorsun sonra laboratuvarda kan veriyorsun. Sonuç yüksek çıkarsa bi süre sonra doktor tekrar şeker yüklemesine çağırıyor. Yükleme yapılacağı zmn en erken saate randevu alman çok iyi olur hamileyken insan aç kalamıyor midesi bulanıyor. Nst için de herhangi bi ücret falan ödemiyorsun. Umarım yardımcı olabilmişimdirkızlar bir sorum olacak.
şeker yüklemesini medicabilde nasıl yapıyorlar?ve fiyatı ne kadar?
bi de nst ye girenlerden ayrıca para alıyorlar mı?
çok sağol canım yaaa.Cnm şimdi ücret alıyorlar mı bilmiyorum ama bana şeker yüklemesi yapıldığında para ödemedik diye hatırlıyorum. Sadece eczaneden doktorun yazdığı şekerli su gibi bişey alıyorsun aç karnına içiyorsun sonra laboratuvarda kan veriyorsun. Sonuç yüksek çıkarsa bi süre sonra doktor tekrar şeker yüklemesine çağırıyor. Yükleme yapılacağı zmn en erken saate randevu alman çok iyi olur hamileyken insan aç kalamıyor midesi bulanıyor. Nst için de herhangi bi ücret falan ödemiyorsun. Umarım yardımcı olabilmişimdir
çok kalabalıktı.hangisiydin acaba?
her şey yolunda mı canım?
ne dedi oktay bey?
kızlar bir sorum olacak.
kızlar bir sorum olacak.
cnm şeker yüklemesi için en erken saate randevu al.aç karınla gidiyorsun çünkü.sabah uyanınca bişey yiyip içmek yasak..tam fiyatı hatırlamıyorum ama 30 tl civarı bi ücret ödemiştim. hemen kan alıyorlar (açlık şekeri için)..50 lik glukoz veriyorlar, (plastik bi şişenin içinde limonlu şekerli su tadında) onu içiyorsun, 1 saat sonra yine kan alıyorlar..bu arada tabi yine yemek içmek yasak..2sinin değerine göre dr. yorum yapıyor artık..sonra istediğini ye :)
Allah kurtarsın canım oktay beye mi doğum yapacaksın sen de, sizlerden başka doktoruma giden kimseyle karşılaşmamıştım o yüzden sizinle paylaştıkça haber aldıkça rahatlıyorum
canım bizleri habersiz bırakmayın.amin canım senide inşallah.. evt tabi 6. haftadan itibaren oktay beyle devam ediyorum inşallah doğum da onunla olacak..günlerinde gelirlerse bebişler senden 2 hafta sonra canım :)
Geçen haftada arkadaşım oktay beyde doğum (sezeryan) yaptı..çok memnun kalmış hastaneden herşeyden..1.250 de ücret ödemişler..
canım bizleri habersiz bırakmayın.
neler yaşadınız,hastanedenidoktordan,hemşirelerden memnun kaldınız mı?
duyduklarınızı da yazın lütfen.
inş en kolay şekilde siz de hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza alırsınız.
umarım oktay beyde yanılmamışızdır.şimdiye kadar kötü bir yorum yapan olmadı,duymadım da.
zaten çok pimpirikliyim.sadece acilin hemşireleri acemi demişti orda doğum yapan bir bayan.
o hala aklımda.ocakta doğum yapmıştı o.herhalde şimdiye acemilikleri geçmiştir
bu arada bebişimiz kız mı erkek mi?