Bursa medicabil dr.oktay altun gebelik ve doğum

kızlar dün gittim hastaneye.
görevli kızla konuştum.
son 1,5-2 ayı kalan hastalara zam uygulanmıyor.
ama ben o gruba girmiyorum.
doğuma 4,5 ay var.
zamlı tarifeyi yazıyorum
normal = 1.000tl
epidural normal =1.250tl
sezeryan = 1.500tl.
isteğe bağlı sezeryan = 3.000 tl.
bunların dışında extra bir masraf yokmuşşş.

ayrıca odalarını da gezdim.
kapıları süslü.hoşgeldin prensim ya da prensesim süsü takılı.
odalar tek kişilik.
2 yatak var.refakatçi ve sizin için.
banyosu,wc si gayet güzel.
lcd tv,1 tane koltuk,bebeğin konacağı beşik gibi bir şey var.
gayet temiz.
şimdilik her şey yolunda yani...

kızlarrrrrrr okuyup okuyup kaçmayın.
lütfen yorumlarınızı paylaşın.
içimiz rahat etsin ya da etmesin...

Güzel anne adayları Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin,kolay doğumlar versin bi avazda inş. :) Ben 28 Martta Medicabilde normal doğum yaptım doktorum Nihat beydi o zmn başka kadın doğumcu da yoktu ztn orada. Hastanenin ilgi ve alakasından memnun kaldık hatta çocuk olduktan sonra da orada devam ettik ama muayene ücretleri nerdeyse 2 katına çıkmış üzüldüm. Bakalım napıcaz. Bu günlerinizin kıymetini bilin tadını çıkarın derim ben Bol bol uyuyun :)

kızlar biz geçen hafta medicabilde amniyosentez yaptırmak durumunda kaldık.
sonuçlarumuz temiz çıktı çok şükür.
oktay bey yaptı.hiçbir sorun çıkmadı işlem sırasında.
doktor bey gayet dikkatli ve ilgiliydi,bir o kadar da kendine güvenli ve rahat.
çok sağolsun.
umarım olmaz ama belki biri ihtiyaç duyarsa diye fiyatları yazayım.
normal amniyosentez yani sonucu 15-20 günde alınan için genetik 400tl + hastane 500tl= 900 tl toplamda.
ama benim bebeğim büyük olduğu için sonuçların acil çıkması gerekiyordu.
bu nedenle fish yöntemiyle sonuçlara bakıldı.bu durumda genetik 750tl+hastane 500tl= 1.250tl ödedik.

sonuçlar güzel çıktı ya gerisi hiç önemli değildi...

sağol canım.darısı başımıza inş sağlıkla...
haklısın muayene çok pahalı olmuş.42'den 62tlye yükseldi.

kızlar bir sorum olacak.
şeker yüklemesini medicabilde nasıl yapıyorlar?ve fiyatı ne kadar?
bi de nst ye girenlerden ayrıca para alıyorlar mı?

kızlar bir sorum olacak.
Cnm şimdi ücret alıyorlar mı bilmiyorum ama bana şeker yüklemesi yapıldığında para ödemedik diye hatırlıyorum. Sadece eczaneden doktorun yazdığı şekerli su gibi bişey alıyorsun aç karnına içiyorsun sonra laboratuvarda kan veriyorsun. Sonuç yüksek çıkarsa bi süre sonra doktor tekrar şeker yüklemesine çağırıyor. Yükleme yapılacağı zmn en erken saate randevu alman çok iyi olur hamileyken insan aç kalamıyor midesi bulanıyor. Nst için de herhangi bi ücret falan ödemiyorsun. Umarım yardımcı olabilmişimdir

çok sağol canım yaaa.

çok kalabalıktı.hangisiydin acaba?
her şey yolunda mı canım?
ne dedi oktay bey?

11buçuktaydı benim randevum, herşey yolunda canım çok şükür bize doğum ücreti değişmeyecekmiş çok az kaldığı için, oktay bey doğuma 20 aralık civarı diyor bakalım bekliyoruz. sana geçmiş olsun sonucun iyi çıktığına sevindim çok stresli bir süreç. şeker yüklemesi için biz para ödedik fiyat hatırlayamıyorum ama fazla değildi. haftaya cumartesi tekrar kontrolüm var beni nstye bağlayabilir belki 34. hafta olduğu için. bizimki 40ı tamamlamayacak gibime geliyor ya da öyle istiyorum artık zorlanmaya başladım :)

kızlar bir sorum olacak.

sabah en erken saate randevu al bir kaç saat aç kalmaya dayanabilmek için, laboratuarda önce kan alıyorlar sonra şekerli su veriyorlar onu içip 1saat civarı bekliyorsun ve tekrar kan alıyorlar o iki kan tahlili sonucunu karşılaştırıp şeker oranına bakıyorlar canım

kızlar bir sorum olacak.

cnm şeker yüklemesi için en erken saate randevu al.aç karınla gidiyorsun çünkü.sabah uyanınca bişey yiyip içmek yasak..tam fiyatı hatırlamıyorum ama 30 tl civarı bi ücret ödemiştim. hemen kan alıyorlar (açlık şekeri için)..50 lik glukoz veriyorlar, (plastik bi şişenin içinde limonlu şekerli su tadında) onu içiyorsun, 1 saat sonra yine kan alıyorlar..bu arada tabi yine yemek içmek yasak..2sinin değerine göre dr. yorum yapıyor artık..sonra istediğini ye :)

sevgili denitoz sen doğum yaptınmı? yapmadıysan kaçıncı haftadasın?

Allah kurtarsın canım oktay beye mi doğum yapacaksın sen de, sizlerden başka doktoruma giden kimseyle karşılaşmamıştım o yüzden sizinle paylaştıkça haber aldıkça rahatlıyorum

sağolun kızlar cevaplarınız için.
keşke herkes deneyimlerini paylaşsa,soru sorsa herkese faydası olurdu.
okuyup okuyup kaçmışlar
şeker tavsiyeleriniz anlaşılmıştır canlarım.
sabah en erkene randevu alıcam ve aç gidicem.
1saat orda kalmayı göze alıcam.

sdgn canım biz senle aynı zamanlarda oralardaymışız meğer.
önceden görseydim mesajını tanışırdık orada.
hayırlısı olsun.
bebiş kalmak isterse kalsın annesi.
1 gün bile dursa kar kardır diyorlar gelişimi için.
ama tabi seni çok zorluyorsa o da ayrı bir konu.
ben 22.haftada zorlanıyorum.34 te ne olucam Allah bilir...
Rabbim sana sabır versin.
hepimizi sağlıkla bebişlerine kavuştursun.

Allah kurtarsın canım oktay beye mi doğum yapacaksın sen de, sizlerden başka doktoruma giden kimseyle karşılaşmamıştım o yüzden sizinle paylaştıkça haber aldıkça rahatlıyorum

amin canım senide inşallah.. evt tabi 6. haftadan itibaren oktay beyle devam ediyorum inşallah doğum da onunla olacak..günlerinde gelirlerse bebişler senden 2 hafta sonra canım :)

Geçen haftada arkadaşım oktay beyde doğum (sezeryan) yaptı..çok memnun kalmış hastaneden herşeyden..1.250 de ücret ödemişler..

canım bizleri habersiz bırakmayın.
neler yaşadınız,hastanedenidoktordan,hemşirelerden memnun kaldınız mı?
duyduklarınızı da yazın lütfen.

inş en kolay şekilde siz de hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza alırsınız.
umarım oktay beyde yanılmamışızdır.şimdiye kadar kötü bir yorum yapan olmadı,duymadım da.
zaten çok pimpirikliyim.sadece acilin hemşireleri acemi demişti orda doğum yapan bir bayan.
o hala aklımda.ocakta doğum yapmıştı o.herhalde şimdiye acemilikleri geçmiştir

bu arada bebişimiz kız mı erkek mi?

tmm cnm inşallah hayırlısıyla şu günleri geçirelim de hepsini yazarım..bende bugüne kadar kötü bir yorum duymadım doktorla ilgili..içim rahat o yüzden..sizlerlerle de burda konuşunca iyi oldu :) benim bebeğim erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…