kızlar bu arada doktorun kapısında beklerken yeni doğum yapmış bir bayanla karşılaştık.
hemen ona sordum ücretleri.
normal 1.100,sezeryan 1200,kendin sezeryan istersen 3.000 tl dedi.
doktoru nihat beymiş ama o gün doktoru izinli olduğundan oktay bey doğuma gelmiş.
çok memnun kalmış.hatta gene oktay beyin sırasındaydı.
doktor çok iyiydi ama hemşireler çok acemiydi dedi.
hemşirelerini hiç beğenmemişler.
bize kadar ne olur bilmem.
bu arada ben kendim doğum ücretlerini yetkili ağıza soramadım.
ya yerinde yoktu ya da çıkmıştı...
canım bebek sezeryanla alınmak zoruda ise 1.200tl.mrb arkadaşım bişey sormak istiyorum. 1200 tl sezeryanla // 3000 tl sezeryan arasında ne fark varmış ki. bu doğrumu acaba. bende oktay beyi düşünüyorum çünkü ama dah gitmedim hiç.
ben son gittiğimde muayene 42 tlydi.kızlar merhaba
medicabilde normal doğum 1000 tl, sezeryan 1250 tl istege baglı sezeryanda 3000 tl demişler eşime.
devlet istege baglı sezeryanı karsılamadığı için o kadar fark varmıs arada
birde epidural farkı 250 tl alıyorlarmıs.
bu arada biliyorsunuzdur hastane fiyatlarına zam geldi medicabilde muayene ve tahlillere zam geldi uygulanıo fakat
doğum fiyatlarına henüz zam uygulaamamışlar
ben son gittiğimde muayene 42 tlydi.
şimdi kaç olmuş canım ya?
yuh yani...doğuma zam gelmese bari..muayene ücreti kadın doğum bölümü için 62 tl olmus cnm
merhaba kızlar..bende 30 haftalık hamileyim.hamileliğimin 6. haftasından itibaren oktay altun'a gidiyorum.iyi ve güleryüzlü bir doktor.ben çok memnunum..takip ediyor.unutmuyor.her gidişinde geçen seferkini tekrar etmiyorsunuz. sizi hatırlıyor. inşallah doğumda güzel geçer :)
yuh yani...doğuma zam gelmese bari..
merhaba denitoz allah saglıklı sıhhatli kucagına almayı da nasib etsin inşallah :)
evet canım,bu saatten sonra doktor değiştirmek çok zor.inşallah canım gelmez benimde canım cok sıkılmıstı az da değilki aradaki fiyat farkı muayene ücreti bu kadarsa doğum ne kadara cıkar kimbilirişin kötü tarafı 33. haftadayım bu zamana kadar git şimdiden sonra değiştirmek cok zor olur , tabi birde her hastane yada doktor kabul etmio belli bi süreden sonra
merhaba bizim de Allah izin verirse haftaya doğumumuz var.
ifade edilen fiyatların üstüne ekstra bir ücret yatak, o, bu, şu gibi eklenecek mi acaba? bir fikri olan var mı?
kimseye sormadım ama olmaması lazım.merhaba bizim de Allah izin verirse haftaya doğumumuz var.
ifade edilen fiyatların üstüne ekstra bir ücret yatak, o, bu, şu gibi eklenecek mi acaba? bir fikri olan var mı?
c.tesi gidicem canım.acaba sezaryen olursa epidural için fark alınıyor mu bilen var mı?