- 13 Aralık 2013
- 45
- 0
- 34
merhaba bende medicalpark bahar hanım a gidiyorum geçen hafta fiyat konuştuk sezeryan 3500 olduğu söylendi acaba epidural bunun içinde mi sormak aklıma gelmedi sizin bilginiz var mıCok tesekkur ederim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba bende medicalpark bahar hanım a gidiyorum geçen hafta fiyat konuştuk sezeryan 3500 olduğu söylendi acaba epidural bunun içinde mi sormak aklıma gelmedi sizin bilginiz var mıCok tesekkur ederim :)
Yok bana verilen bilgide sezeryan 3 bucuk normal 2 bucukmerhaba bende medicalpark bahar hanım a gidiyorum geçen hafta fiyat konuştuk sezeryan 3500 olduğu söylendi acaba epidural bunun içinde mi sormak aklıma gelmedi sizin bilginiz var mı
Gözün aydın Canım fotoğrafci alıyorlardı ya neden şuan almiyolar ki neden normal doğum olmamış dedin ki korkuttu beni :) benim daha belli değil ama normal büyük ihtimal bende bu ay sonu doğum yapicm Oktay beyde rahatladim mesajını okuduktan sonra ama fotoğrafçı meselesine anlam veremedim ya daha yeni alıyorlardıMedicabil de doğum yaptım zorunlu sezeryan oldu doktorum oktay bey di hastane hemşireler hersey çok güzeldi. 1 gece kaldım 3 günde ev işi bile yapar oldum bebeğimi emzirdim hemşireler çok yardımcı. Şansıma en büyük oda idi jimer in odaları kutu gibi Mesela. Misafirlerimize ikram için lohusa şerbeti getiriyorlar odaya. Kapı süsü takiyolar. Biz odamizi süsledik misaforlerimizi ağırladık. Fiyat 2100 tl.bu arada dogumhaneye baba veya fotoğrafçı almiyolar ama ben yanımda cep tel götürdüm rica ettim 25 poz hemşire çekti fotografcidan daha kaliteli bebek çıkışı kordon kesisi bebek bakımı vs hepsi detaylı olarak. Beni maddi açıdan bi yükten kurtardı. Doktorum da foto konusunda çok yardımcı oldu yönlendirdi. Anestezi doktoru da saolsun çok rahatlattı doğum anında her an yanımda benimle ilgilendi. Spinal oldum ve baş ağrısı kusma vs hiçbişey yaşamadım. Doğumdan sonra sek Nescafe içtim bikaç bardak. Hastane de süt arttırıcı çay da veriyolar anneye. Bide her ağrı da hemşire ye iğne vurması gerektiği konusunda oktay bey yanımda hemşire yi uyardı. Yoksa onların belirli periyotlari var. Dikiş ağrım 3 gün sürdü o süreç sadece zordu. Ama normal doğum iyiki olmamış diyorum.
Aslında ben sadece baba gelebilir mi diye konuştum oktay beyle. Baska bi Arkadaşım almadıklarını söyledi. Bence rica et onlar çeksin çok güzel fotoğraflar yakaladılar. Benim de normal görünüyodu bebek 3500 üzerindeydi ve çatım dardı çatı muayenem de zor geçti benim. Zaten kanala da inmedi dedi oktay bey 39+5 e sezeryan oldum haftamız dolsun anne karnında gelişimi daha iyi olur dedi. Doğum günü bile top gibiydim yani Karnım inmedi yani. Korkulacak hiç bişey yok inan bana sezeryan olcam diye kafama çok takmistim ben. Sadece o anda anesteziniz güzel geçmesi için rahat olmanız lazım.
Mutlu oldum yakınlarda doğum yapan memnun kalan birini dinleyince teşekkürler canım bir gün mü kaldın hastahanede süslemeler için masa veriyorlar mı ? Memnun kaldın demi hastahaneden falan bebise ne lazım oluyor ve sana hastahane çantası için soruyorum bebeğe kıyafet falan vermiyorlar demi çok soru sordum amaAslında ben sadece baba gelebilir mi diye konuştum oktay beyle. Baska bi Arkadaşım almadıklarını söyledi. Bence rica et onlar çeksin çok güzel fotoğraflar yakaladılar. Benim de normal görünüyodu bebek 3500 üzerindeydi ve çatım dardı çatı muayenem de zor geçti benim. Zaten kanala da inmedi dedi oktay bey 39+5 e sezeryan oldum haftamız dolsun anne karnında gelişimi daha iyi olur dedi. Doğum günü bile top gibiydim yani Karnım inmedi yani. Korkulacak hiç bişey yok inan bana sezeryan olcam diye kafama çok takmistim ben. Sadece o anda anesteziniz güzel geçmesi için rahat olmanız lazım.
Teşekkürler CanımYok hiçbişey vermiyolar sadece ince battaniye. Kapi susu. Lohusa şerbeti. Masa var evet. Ben 210 numaralı odada kaldım o odayı iste köşe odalar büyük diğerleri küçük misafir çoksa sığmazsın. Bide depend lohusa kilodu aldım benim kurtaricim oldu.hastane cantani iyice doldur hersey lazım olabilir. 1 gün kaldım tam 24 saat
Dogumumu Oktay bende yaptım on gün önce çok memnunum Allah razı olsun ondan beni ve bebisimi önce Rabbim sonra o kurtardı tecrübesi sayesinde normal doğum yaparken bir terslik olduğunu anladı ve acil sezeryana aldı plesenta kopmuştu bebeğim zehirlenmek üzereydi erken müdahalesi sayesinde kurtulduk
Çok sukur zor geçti ama atlattik hastaneden de ebelerdende memnun kaldım
Çok sevindim iyi olduğunuza Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Dogumumu Oktay bende yaptım on gün önce çok memnunum Allah razı olsun ondan beni ve bebisimi önce Rabbim sonra o kurtardı tecrübesi sayesinde normal doğum yaparken bir terslik olduğunu anladı ve acil sezeryana aldı plesenta kopmuştu bebeğim zehirlenmek üzereydi erken müdahalesi sayesinde kurtulduk
Çok sukur zor geçti ama atlattik hastaneden de ebelerdende memnun kaldım
Çok teşekkürler canım amin inşallahÇok sevindim iyi olduğunuza Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Çok sağol canım amin inşallahGeçmiş olsun ve hayırlı olsun . Rabbim yavrusunu sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin .
Ben oktay beyin hastasiydim çok memnunum tavsiye ederim burada sayfalarca yorum var ben tek tek okudum siz de okuyun derim. Çatı muayenesinde çatım dardı ve bebeğim 3 buçuk kilo üzerindeydi. Oktay bey olacak durumu anlattı bana bıraktı ve ben sezeryanı seçtim. Zorunlu sezeryan oldum. 39+5 te benim isteğim ile alındı. Ona kalsa 40 doldurabilirsiniz demişti bebek ne kadar kalsa o kadar iyi dedi. Hemen alalım moduna girmedi saolsunmerhabalar oktay altundan memnun musunuz? bende seçmeyi düşünüyorum ama beni kafamı karıştıran zorunlu sezeryan ve sezeryan arasındaki fiyat farkı hangi durumlarda zorunlu sezeryan oluyor?
Cati muayenesi yapiyor 38. Haftada. Eger catiyi dar gorurse zorunlu sezeryan diyor.merhabalar oktay altundan memnun musunuz? bende seçmeyi düşünüyorum ama beni kafamı karıştıran zorunlu sezeryan ve sezeryan arasındaki fiyat farkı hangi durumlarda zorunlu sezeryan oluyor?