Ben hamileliğimin başından beri oktay beye gidiyordum.forumlarda vs normal doğumcu olduğu yazıyordu. Doktorluğuna diyeceğim tek kelime yok ama kesinlikle normal doğumcu değil.ben norma doğum yapmak istediğimi en başında söyledim ama doğumum normal olsun diye en ufak bir yönlendirmede bulunmadı ben bep internetten araştırdım.oktay beye giden birkaç tanıdığım da hep sezeryana alındı.hatta bir hastasına bebeğin boyu uzun sezeryan yapmalıyım demiş cidden çok güldüm. Son ayda doruk sühendan benderliye gittim ben normal doğurmak istiyorum oktay beye gidiyorum bana yardımcı olurmusunuz dedim oktay biraz sezeryancıdır dedi.dediklerimi yapacaksın dedi baştan normal olması için plates hocası önerdi (berika-serap avcı-zeno iş merkezinde nilüfer) ev için egzersizler önerdi son haftalarda bebek hızlı kilo alınca normal doğuma engel olmasın diye yeme programımı değiştirdi kegel egzersizi yapmam gerektiğini perina masajını hep sühendan hanımdan öğrendim. Keşke başından bu yana ona gitseydim çok pişman oldum.ama doğumum normal oldu ve bunu sühendan hanıma borçluyum doğum sırasında da o kadar anlayışlı o kadar iyiydi ki doğumu başından sonuna kendi yaptı.kiloya takıktır muayenede kızabilir ama dediklerini yaparsanız melek gibidir kızmaları normal normal doğurun diyedir.kendinizi koşulsuz teslim edebileceğiniz bir hekim. Sezeryanı sadece gerektiği için yapanlardan buna eminim.benim sancım 18 saat sürdü sabah kesin alın diye ağlıyodum geldi sakin ol halledicez dedi ve halletti. Oktay beye sadece sezeryan düşünenler gitsin.