Bursa medicabil dr.oktay altun gebelik ve doğum

Arkadaşlar 17. Haftada cıma günü oktay beye gittim 2 li yapmıştı daha önce cuma direk 4 lü istedi 3 lü yapmıcam dedi. Bide cinsiyetini öğrendik kız dedi fakat 2
Çizgi var öyle olunca kız oluyor hayırlı olsun dedi internete baktık herkes 3 çizgide kız yazmış doktorları öyle demiş yani. Sizde cinsiyet tahmininde bulunurken böyle bir çizgi fln bahsetti mi?

Evet artık 3 lu pek yaptırmıyorlar 2 li ve 4 lu Yapılıyor cinsiyete gelince 12. Haftada kıza benziyor Demişti bana. 16. Haftada da kesin kız Demişti ama çizgi falan bahsetmedi. Ben hiç duymamıştım bu arada Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin

Kizlar ben bir hafta once oktay beyde dogum yaptim cok memnun kaldim spinal sezeryan oldum istege bagli degildi cati muayenesinden sonra kendisi karar vermisti sorusu olan varsa alinti yaparak bana sorabilir yardimci olurum surec hakkinda hepinize hayirli dogumlar

Merhaba öncelikle Allah bebeğini hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin. Bende 20 gün önce Oktay beyde spinal sezeryan oldum. Fakat bende çok şiddetli boyun Ağrı'sı yaptı. 5 gün bebeğimi kucağıma alamadım. Sizde sanırım olmadı. Benimde sonra geçti çok şükür diğer herşeyden memnun kaldım bende. Ama hala dikiş yerlerim sızlıyor. Sizde durum Nasıl.

Cok tesekkur ederim canim Allah bebegini saglikli mutlu sana bagislasin insallah
Bende hic bas agrisi olmadi ,sutum hemen gelmese de bebegim bir defa mama yedikten sonra az da olsa emmeye basladi,su an tek derdim sutumun henuz fazla olmamasi. Dikisler icin yarin pansumana gidecegim benim de hala agrim devam ediyor kanama da ayni sekilde , normal pedle ugrasmak istemedigimden hasta bezi kullaniyorum hatta ,hastanenin cocuk doktorunu hic tavsiye etmem bu arada canim lafi acilmisken bilgilendireyim adam beni bunalima soktu ben bebegimi emzirme derdindeyim o kalkmis mama ver deyip duruyor

Evet canim catim cok dardi yapamazsin diyemem ama cok zorlanirsin sezeryan yapalim demisti oktay bey
Bas agrim olmadi ama dikisler aciyor elbette yine de bebegimi kucagima alabiliyor gunluk islerimi normal yapabiliyorum cok sukur

daha cok yeni cnm dikişleriinin acıması cok normal bnm 3 ay oldu cok şükür bi problem yasamadım tabiki arada sızlama oluyor üşütmememiz gerek dikkat et yinede agır falan kaldırma en az6 ay cnm ama ALLAH nasip ederse ikinci bebegimi spinal yapmak isterim

Sağol Canım oradaki çocuk doktoru Mustafa Şenyurt baktı benim kızıma. Bide Faruk bey varmış. Ama ben ilk oğlumu götürdüğüm çocuk doktoruna da götürdüm Kaşif Önder Setbasında muayenesi var ben çok memnunum. Bende kanama bir haftadan sonra bitti sanmıştım ama şimdi bir gün hiç gelmiyor birgün çok geliyor. Normaldir herhalde. Sütün konusunda gittiğim çocuk doktoru bana humana cayı önerdi. Onu içiyorum bide bol su iç. Başka tatlı falan bunların süt yaptığına inanmıyorum. Ne kadar başındakiler ye ye diye ısrar etmese. Şuan sütüm var çok şükür. Ama aç bırakmamaya çalış. Çünkü ilk on gün önemli sarılık olmaması içim. Benim gittiğim doktor mamaya karşı. Ama ben aç kalıyormudur diye geceleri bir kere mana da veriyorum.

Merhaba evet dikkat etmek gerekiyor.peki lohusalıkta kanamanız nasıldı şuan 20. Günüm bi gün çok geliyor bi hiç gelmiyor. Normaldir herhalde diye düşünüyorum ama... Bu arada bende spinal yaptım. Anestezi uzmanı yüzde 10 kişide bas Ağrı'sı yapabileceğini söylemişti. Herhalde bana denk gelmez diye düşündüm. İlk hamileliğimde epidural olmustum çok rahattı. Hiç Ağrı'm olmadı. Ama spinalde boyun ve bas Ağrı'm geçsin yeterli diye inanın adaklar adadım. Hergün acıdan ağladım. Hiç bir ilaç acillerdeki iğneler fayda etmedi. Vücut anesteziyi atana kadar cekiceksin dediler. Çok şükür 5 gün sonra geçti. Tabi herkeste olcak diye bişey yok. Ama bende öyle düşünmüştüm. Bence en güzeli sadece epidural. Tabi her dogum farklı. İnsan bilemiyor basına ne gelecegini.

merhaba bnm doğumdan sonra ilk adetim çok geldi yaklasık 10-11 gün sürdü bildigin sapsarı olmusdum doktoruma sordum normal dedi şimdi ikinci adetimde yeni bitti bu daha az ama az az oda 9 günü buldu cnm ilk bebegimi göremediğim için ALLAH nasip ederse ikinci bebegimde o duyguyu yasamak isterim ama kısmet artık ama genelden ben cok memnun kaldım aynen cnm vucüdla alakalı buarada tanıdınmı beni cnm özelde konusmusduk sizinle hatta ilkini siz jimerde olmustunuz sanırım

Evet Canım tanıdım. İsmine dikkat etmemiştim. Sen nasılsın. Dediğim gibi herkese göre değişiyor dogum. Ben kanama durumunu doktora soracaktım ama biraz daha beklemek istedim.

Aynen canim ben de epidural olacaktim ama sanci gelince acilden hastaneye yattim dogum icin elbette karnim toktu bu nedenle mecburen spinal yaptilar yoksa tabiiki en guzeli bana gore de epidural

Yakın zamanda doğum yapanlar ne kadar ücret ödediniz. Odalar tek kişilik mi.? Ne kadar kaldınız hastanede? :))

Yakın zamanda doğum yapanlar ne kadar ücret ödediniz. Odalar tek kişilik mi.? Ne kadar kaldınız hastanede? :))
Canim selam 9gun once dogum yaptim odam tek kisilikti spinal sezeryan oldum 1700 tl odedik saat23.30da hastaneye gittim sanciyla 00.06da bebisim dogdu ,ameliyattan 01.15te ciktim bebegim cikali yarimsaat olmustu onun da hazirlanmasi kontrolu uzun surmus
O gece hastanede kaldik sadece corba ve meyve suyu verdiler bana refakatciye de ayrica guzel bir yemek geldi,sabah kahvaltim yine ayniydi,gaz cikarmami beklemisler sonrasinda normal gidaya dondum,pazar gunu oldugundan oktay bey beni gormeye gece 22.00da gelebildi cunku bir onceki gece benle beraber 6tane sezeryani vardi adamcagizin ama surekli telefonla benim hakkimda durum bilgisi almis oyle ogrendim,geldigi zaman beni taburcu etti,isteseydim bir gece daha yatiracakti istemedim evim rahat cunku diye

Tamam canım aklımdaki soruları hep cevaplamışsın teşekkürler :)) bende oktay bey acaba gece geliyor mu diye merak ediyordum.

Tamam canım aklımdaki soruları hep cevaplamışsın teşekkürler :)) bende oktay bey acaba gece geliyor mu diye merak ediyordum.
Canim biz telefon ettik sanci araliklarini soyledik hastaneye gecin ben geliuorum dedi ki zaten oralardaymis hicmerak etme hemen gelip mudahale ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…