- 31 Mayıs 2013
- 90
- 10
aaa ben senin zamanın doldu diye hatırladım :44: dursun durabildiği kadar anne karnında 38ide devirirseniz tamamdır inş hayırlısıyla doğar
ben iyiyim yani ilk gebeliğime göre beni birazcık daha yoruyor ama şikayetim yok şükür baştaki sorunlarımızda bitti 19.haftamız bitiyo haftaya 20yiz inş
ebelerle ilgili bilgi alabildin mi o konuda tedirgindin ya
ben son kontrole bahar hastanesine eski doktoruma gittim halen doğumu nerde yapacağımada karar vermedim veremedim
sağol canım.zaten oktay beyden çok memnunum.canım dr beyde doğum yapan bi ablam var çok memnun . benim gebeliğim daha çok yeni medicabil evimede uzak gidermiyim bilmiyorum ama o ne olursa olsun bir kere gitmemi denememi gidersem vazgeçemeyeceğimi söyledi. problemli bi doğum geçirmiş ilk doğumunda idrar kesesi yırtılmış dr farketmemiş 2. doğumunda oktay hoca doğumdan sonra idrar kesesini temizlemiş dikmiş uğraşmış peşini bırakmamış yani sana fikir olsun diye yazdım
canım dr beyde doğum yapan bi ablam var çok memnun . benim gebeliğim daha çok yeni medicabil evimede uzak gidermiyim bilmiyorum ama o ne olursa olsun bir kere gitmemi denememi gidersem vazgeçemeyeceğimi söyledi. problemli bi doğum geçirmiş ilk doğumunda idrar kesesi yırtılmış dr farketmemiş 2. doğumunda oktay hoca doğumdan sonra idrar kesesini temizlemiş dikmiş uğraşmış peşini bırakmamış yani sana fikir olsun diye yazdım
sağol canım.zaten oktay beyden çok memnunum.
çok ilgili,ayrıntıcı,işini sağlam yapan,seven bir doktor.
keşke evin yakın olsaydı,sen de tereddütsüz devam ederdin oktay beye.
ben normal doğum yapmak istiyordum;ama 36.haftadayız hala bebeğim dönmedi.
dr umuz bundan sonra dönmez gibi duruyor,38.haftada sezaryenle alıcam dedi...
bir umut bekliyoruz bakalım,hayırlısı.
sana da bebişine de sağlıklı günler diliyorum.
hayırlısıyla kavuşalım inş...[/Q
ağrıların ne durumda ebda,inşallah geçmiştir,aman boş ver hayırlı olsunda belki sezeryan daha iyi olur senin için
bende bahar hastanesindenagihan hanıma gitmeyi düşünüyorum bilgin varmı nasıl bi doktor ????
doğum sancım çıkıyor nst de ve zaten de hissediyorum...sağol canım.zaten oktay beyden çok memnunum.
çok ilgili,ayrıntıcı,işini sağlam yapan,seven bir doktor.
keşke evin yakın olsaydı,sen de tereddütsüz devam ederdin oktay beye.
ben normal doğum yapmak istiyordum;ama 36.haftadayız hala bebeğim dönmedi.
dr umuz bundan sonra dönmez gibi duruyor,38.haftada sezaryenle alıcam dedi...
bir umut bekliyoruz bakalım,hayırlısı.
sana da bebişine de sağlıklı günler diliyorum.
hayırlısıyla kavuşalım inş...[/Q
ağrıların ne durumda ebda,inşallah geçmiştir,aman boş ver hayırlı olsunda belki sezeryan daha iyi olur senin için
eskiden gece yatınca falan geçerdi ya da dinlenince artık geçmiyor.
evet dediğin gibi bn de hep bebek için ve benim için hangi doğum şekli iyiyse o olsun diye dua ettim.
hayırlısı böyle demek.
sen 2.bebeği planlıyor musun canım?
sevindim canım.hakkında hayırlısı.kızın 5 yaşına gelmiş,büyümüs maşallah.Aslında istiyoruz,kızım mayısta 5 yaşını dolduracak,herkes hadi yap artık deyip duruyor,korksam da niyetine gireceğiz artık,bende sipastik kolon çıktı,kalın bağırsağın düzensiz çalışmasıyla ilgiliymiş,2 aydır ilaç kullanıyorum,mart ayında kontrolüm var,ilaçlara devam etmem gerekmezse çalışmalara başlayacağız,kısmet inşallah olur.
Sana doktor ne diyor,sancı varken niye bekliyor inşallah olmaz da ya açılma olursa?
sevindim canım.hakkında hayırlısı.kızın 5 yaşına gelmiş,büyümüs maşallah.
artık kardeş zamnı gelmişşşşş.
rahatsızlığın içn de çok geçmiş olsun.en kısa zamanda sağlığına kavuşursun umarım.
bu sefer hiçbir sıkıntı yaşamayacaksın inşş.ben inanıyorum her şey yolunda gidecek.
pozitif düşün.allah yardımcın olsun.
sancın var ama doğum yapacak kadar değil dedi.
açılmam zaten 6.ayda başlamıştı.
oktay bey,bebek ters durduğu için artık açılma var mı diye bakmıyor.normal pozisyondayken bakıyordu aslında.
baksak da faydası yok,bu zamana kadar elimizden geleni yaptık,kritik haftayı atlattınız,
bundan sonra yapacak şey beklemek dedi.
sancıların artarsa hemen ararsın diye de tembihledi.
oktay bey ne kadar anne kalırsa o kadar rahat edersin sen de bebk de dedi.
bu yüzden hep dinlen,yorulma diyor.
ve hala ilaçlara devam ediyorum.
ben de evde dinlenerek zaman geçiriyorum mecburen tatlım.
canım sen durumunu oktay beye anlatırsan kendisi sana özel ilgi gösterir.Her şey kontrol altında,ne güzel,dönmemesinde de bir hayır var demek ki,sen bol bol dinlen,zaten bebiş doğunca çok ihtiyacın olacak.
İnşallah ben de sorun yaşamam bir daha hamile kalırsam,onun için doktorun ilgisi çok önemli benim için.Geçende bir arkadaşa o zor süreci anlattım,yaşadıklarımı,ağlayacaktı nerdeyse(Unutmam lazım ama çok zor,annem istersen bir psikologla konuş diyor ama bilemiyorum
canım sen durumunu oktay beye anlatırsan kendisi sana özel ilgi gösterir.
çok temkinli bir dr zaten.
kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap.
annenin dediği gibi istersen psikolologa görün bi.
ama ben eminim her şey yolunda gidecek bu sefer..
tamam canım yazatım mutlaka.Bir süredir buraya giremedim canım,sana şimdiden sağlıklı bir doğum diliyorum..
İçini ferah tut canım,bebeğinin yüzünü görünce dünyalar senin olacak..
Her şey yolunda gitsin inşş..sonra buraya toparlanınca mutlaka haberleri yaz olur mu?
Doktor ve hastane hakkında fikrimiz olur canım..görüşürüzz..:)
tamam canım yazatım mutlaka.
umarım her şey yolunda gide.
sen nasılsın?
tamam canım yazatım mutlaka.
umarım her şey yolunda gide.
sen nasılsın?
canım sınava daha çok var.hiç endişelenme.Fena değilim canım..psikolojimi toparladım şimdi kpss ye hazırlanıyorum.
Gerçi sınav konusunda da kaygılıyım başarabilecek miyim diye
Konularım bitmedi henüz,bitirenler varmış şimdiden..onları duyunca endişeleniyorum
neyse öyle işte sana sağlıklı günler diliyorum canım:)
merhaba canım.evet az kaldı.slmm..uzun zmndır bakamıyordum..
nasılsın? umarım herşey yolundadır.. doğuma az kalmış..inş hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına...
merhaba canım.evet az kaldı.
inşş sağlıkla,hayorlısıyla kavşurum yavruma.
sen nasılsın,neler yapıyorsun?
rica ederim canım.gerçekleri yazdım.Yazdıkların gerçekten moral oldu bana:)çok teşekkürler:)
Eşin adına da çok sevindim:)İnşallah dediğin gibi olur,zaten milleti kafaya takmak
çalışmamı daha çok engeller farkındayımgörüşmek üzere canım çok sağol:)
nasıl oldun canım?gelen giden var mı?slm.cnm teşekkürler. iyim bnde..ama 25 gün geciktim..dra gittim kan değerleri normal..ama gelmiyor bir türlü..sanrım stresten oluyor..
umarım sende iyisindir..doğuma hazırmısın :)
inş sorunsuz bir doğum gerçekleştirirsin..
rica ederim canım.gerçekleri yazdım.
inşş seninde kalbinden geçenler olur en kısa zamanda...
nasıl oldun canım?gelen giden var mı?