Bursa medicabil dr.oktay altun gebelik ve doğum

ebda uzun zamandır bir şeyler yazmayınca doğum yaptın sandım,ne güzel 38. haftaya ulaşmışsın:KK9:

Son düzenleme:
iyim canm ewt regl geldi hatta bitti :) sen nslsın

ebda uzun zamandır bir şeyler yazmayınca doğum yaptın sandım,ne güzel 38. haftaya ulaşmışsın:KK9:
çok şükür 38.haftaya gelebildik.
dr umuzun yoğun gayretleri sayesinde.
ayrıca bebişimiz ters durduğu için zorunlu sezaryen olucam.
doğum tarihimiz 21 mart...
duanızı eksik etmeyin nolurrr...

Sen benim için çok büyük bir umut oldun inan,erken doğum riskin olupta bu günlere gelebilmen bana da moral oldu ve tabi doktorunun çabası da.Allah yardımcın olsun,çok şükür ki erken doğum yapmadın,bundan sonra da inşallah her şey çok iyi gidecek,iyi haberlerini okuyacağıma inanarak bekliyorum,dualarım seninle

iyi olmana sevindim.. hayırlısı ne ise o olsun cnm..sen zmn morali yüksek tutan birisin :nazar:
inş. hayrılısı ile bebeğini kucağına alıcaksın..10 gün bile kalmamış allah kurtarsın canmm..:nazar:

teşekkürler canım.
günler geçmiyoo artık...

Canım çok az kalmış bebişine kavuşmana:)Sağlıklı,kolay bir doğum olsun canım..
Başka bir şey düşünme..bence bugünlerde kitap oku,kafan meşgul olmadıkça doğum anını düşünüp gerilebilirsin..
Güzel haberlerini bekliyorum:)

arkadaşlar merhaba dr araştryrdum yazılarınızı okudum ve oktay beye güvenebileceğimi düşündüm:) ben 28 haftalık hamileyim şimdiye kadar jimere gdyrdum ama dr um kanımda pıhtılaşma olduğu için sezeryan demişti acaba oktay beyde sezeryan yapar mı? birde arkadaşlar medıcabilde doğum fotoğrafçısı var mı yada yoksa doğum fotoğrafçısı ve eşim doğuma giriyr mu bilgizi var mı ? yada oda süslemesi var mı yada dışardan oda süslemesini kabul ediyorlar mı

evet canım,makat pozisyonunda durduğu için mecburen sezaryen olucak...
nasipten ötesi yok.

nasip kısmet hayırlısı ile inş. 21 marttı dimiii yarın yanii belkide şimdi yatışın yapılmıştır :))
hayırlı haberlerle gelrisin inş.

arkadaşlar merhaba dr araştryrdum yazılarınızı okudum ve oktay beye güvenebileceğimi düşündüm:) ben 28 haftalık hamileyim şimdiye kadar jimere gdyrdum ama dr um kanımda pıhtılaşma olduğu için sezeryan demişti acaba oktay beyde sezeryan yapar mı? birde arkadaşlar medıcabilde doğum fotoğrafçısı var mı yada yoksa doğum fotoğrafçısı ve eşim doğuma giriyr mu bilgizi var mı ? yada oda süslemesi var mı yada dışardan oda süslemesini kabul ediyorlar mı

hoşgelidn bnm pek bir bilgim yok ama yarın ardasımız doğum yapacak hayırlısı ile gelicek o zmn öğrenebiliriz...
pıhtılaşmayı erken tespit etmeleri iyi olmuş ablm da yaşadı kan pıhtılaşması dr. hatası fark etmedi... yavaş yavaş iyileşiyor... dikkat et kendine ve yediklerine

nasip kısmet hayırlısı ile inş. 21 marttı dimiii yarın yanii belkide şimdi yatışın yapılmıştır :))
hayırlı haberlerle gelrisin inş.

hoşgelidn bnm pek bir bilgim yok ama yarın ardasımız doğum yapacak hayırlısı ile gelicek o zmn öğrenebiliriz...
pıhtılaşmayı erken tespit etmeleri iyi olmuş ablm da yaşadı kan pıhtılaşması dr. hatası fark etmedi... yavaş yavaş iyileşiyor... dikkat et kendine ve yediklerine

Canım bu pıhtılaşma nasıl fark ediliyor?kayıp olmadan test yaptıranını hiç duymadım da..ablanın yaşadıklarını anlatabilirsen memnun olurum..
Ben de bu konuyu araştırıyorum çünkü..

merhabalar.
kan pıhtılaşması için oktay beyin hangi doğumu seçtiğini ona sormak lazım canım ya da tecrübesi olanlar yazabilir.
medicabilin doğum fotoğrafçısı yok diye biliyorum.
bugün öğrenebilirsem yakında yazarım.

Canım bu pıhtılaşma nasıl fark ediliyor?kayıp olmadan test yaptıranını hiç duymadım da..ablanın yaşadıklarını anlatabilirsen memnun olurum..
Ben de bu konuyu araştırıyorum çünkü..

tabiki biraz bahsedeyim...
p.tesi günü başı ağrımaya başladı (kafasının arka kısmı da dahil) çarşmba-perşmbe dr.a gitti.. kan testi tansiyon vs. tetkikler yapılmış hiçbirşeyim yok dediler.
cuma sabahı uyandığında sağ eli tutmuyor ve konuşamıyordu..felç geçirdi.acile gittik orda da kriz geçirdi.. çok uzatmak istemiyorum..
baş ağrısı olarak başladı..dr.lar hala araştırıyor ama bn stres ve üzülmeinin neden olduğunu düşünüyorum.
bebek sağlıklı doğdu.şimdi ablmda iyi. ama dr. ihmali var "aklıma geldi kan pıhtılaşması olabilir diye " demiş..aklına geldiyse neden ewe gönderiyorsun??
kanı sulandıran yiyecekler yemelisin..üzülmemen ve stres yapmaman gerek..
inşallah sorun yaşamadan bebeğini alırsın kucağına..

merhabalar.
kan pıhtılaşması için oktay beyin hangi doğumu seçtiğini ona sormak lazım canım ya da tecrübesi olanlar yazabilir.

hala buralardamsın doğum ne zmn ???:44:

Son düzenleme:

Canım ablana çok çok geçmiş olsun:KK43:ama bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almasına çok sevindim:)
Ben şu an hamile değilim 3 ay önce 18 haftalık bebeğimi kaybettim..Patoloji ve genetik sonuçları temiz çıktı..
Yani ortada bir neden yok.Hamileliğim de çok rahat geçiyordu..hiç bulantı,kusmam olmamıştı..
Bu sitede kanda pıhtılaşmadan çok bahsedildiğini görünce araştırmak istedim..belirtisi,anlama yolu var mı v.s. diye..
Ne kadar çok yaşayan varmış;içime korku girdi:KK43:Cevap yazdığın için teşekkürler..görüşmek üzere..:KK1:

Canım ablana çok çok geçmiş olsun:KK43:ama bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almasına çok sevindim:)
Ben şu an hamile değilim 3 ay önce 18 haftalık bebeğimi kaybettim..Patoloji ve genetik sonuçları temiz çıktı..
Yani ortada bir neden yok.Hamileliğim de çok rahat geçiyordu..hiç bulantı,kusmam olmamıştı..
Bu sitede kanda pıhtılaşmadan çok bahsedildiğini görünce araştırmak istedim..belirtisi,anlama yolu var mı v.s. diye..
Ne kadar çok yaşayan varmış;içime korku girdi:KK43:Cevap yazdığın için teşekkürler..görüşmek üzere..:KK1:

gözle görülen bir belirtisi yok baş ağrısı dısında sanrım....
bebeği iyi çok şükür ama ablama cok zararı oldu önce 1 damardı sonra 1tane daha kapandı...

Bebeğine üzüldüm.. ama Allahın izniyle yine olur bebeğin..sen iyisin ya önemli olan o.
kendini cok fazla düşünerek strese sokma...ama çok fazlada hafife alma eğer bi risk varsa önemlini al mutlaka...

merhabalar.

nerdesin??
inşallah hayırlısı ile doğumunu gerçekleştirmişsindir...
seni merk ediyoruz..herşey yolundadır umarım sen ve bebeğin sağlıkla lousalık dönemindesinizdir...

X