iyim canm ewt regl geldi hatta bitti :) sen nslsın
çok şükür 38.haftaya gelebildik.ebda uzun zamandır bir şeyler yazmayınca doğum yaptın sandım,ne güzel 38. haftaya ulaşmışsın
çok şükür 38.haftaya gelebildik.
dr umuzun yoğun gayretleri sayesinde.
ayrıca bebişimiz ters durduğu için zorunlu sezaryen olucam.
doğum tarihimiz 21 mart...
duanızı eksik etmeyin nolurrr...
çok şükür 38.haftaya gelebildik.
dr umuzun yoğun gayretleri sayesinde.
ayrıca bebişimiz ters durduğu için zorunlu sezaryen olucam.
doğum tarihimiz 21 mart...
duanızı eksik etmeyin nolurrr...
teşekkürler canım.iyi olmana sevindim.. hayırlısı ne ise o olsun cnm..sen zmn morali yüksek tutan birisin
inş. hayrılısı ile bebeğini kucağına alıcaksın..10 gün bile kalmamış allah kurtarsın canmm..
teşekkürler canım.
günler geçmiyoo artık...
teşekkürler canım.
günler geçmiyoo artık...
bugün gittik kontrole.hayırlı haberlerini alırız inşallahh
bugün gittik kontrole.
21ineee kavuşuyoruzz...
evet canım,makat pozisyonunda durduğu için mecburen sezaryen olucak...hayırlısı inşallah...Allah kurtarsın canım.. sezeryan olucak dimi??
evet canım,makat pozisyonunda durduğu için mecburen sezaryen olucak...
nasipten ötesi yok.
arkadaşlar merhaba dr araştryrdum yazılarınızı okudum ve oktay beye güvenebileceğimi düşündüm:) ben 28 haftalık hamileyim şimdiye kadar jimere gdyrdum ama dr um kanımda pıhtılaşma olduğu için sezeryan demişti acaba oktay beyde sezeryan yapar mı? birde arkadaşlar medıcabilde doğum fotoğrafçısı var mı yada yoksa doğum fotoğrafçısı ve eşim doğuma giriyr mu bilgizi var mı ? yada oda süslemesi var mı yada dışardan oda süslemesini kabul ediyorlar mı
nasip kısmet hayırlısı ile inş. 21 marttı dimiii yarın yanii belkide şimdi yatışın yapılmıştır :))
hayırlı haberlerle gelrisin inş.
hoşgelidn bnm pek bir bilgim yok ama yarın ardasımız doğum yapacak hayırlısı ile gelicek o zmn öğrenebiliriz...
pıhtılaşmayı erken tespit etmeleri iyi olmuş ablm da yaşadı kan pıhtılaşması dr. hatası fark etmedi... yavaş yavaş iyileşiyor... dikkat et kendine ve yediklerine
merhabalar.arkadaşlar merhaba dr araştryrdum yazılarınızı okudum ve oktay beye güvenebileceğimi düşündüm:) ben 28 haftalık hamileyim şimdiye kadar jimere gdyrdum ama dr um kanımda pıhtılaşma olduğu için sezeryan demişti acaba oktay beyde sezeryan yapar mı? birde arkadaşlar medıcabilde doğum fotoğrafçısı var mı yada yoksa doğum fotoğrafçısı ve eşim doğuma giriyr mu bilgizi var mı ? yada oda süslemesi var mı yada dışardan oda süslemesini kabul ediyorlar mı
Canım bu pıhtılaşma nasıl fark ediliyor?kayıp olmadan test yaptıranını hiç duymadım da..ablanın yaşadıklarını anlatabilirsen memnun olurum..
Ben de bu konuyu araştırıyorum çünkü..
merhabalar.
kan pıhtılaşması için oktay beyin hangi doğumu seçtiğini ona sormak lazım canım ya da tecrübesi olanlar yazabilir.
medicabilin doğum fotoğrafçısı yok diye biliyorum.
bugün öğrenebilirsem yakında yazarım.
Canım ablana çok çok geçmiş olsunama bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almasına çok sevindim:)
Ben şu an hamile değilim 3 ay önce 18 haftalık bebeğimi kaybettim..Patoloji ve genetik sonuçları temiz çıktı..
Yani ortada bir neden yok.Hamileliğim de çok rahat geçiyordu..hiç bulantı,kusmam olmamıştı..
Bu sitede kanda pıhtılaşmadan çok bahsedildiğini görünce araştırmak istedim..belirtisi,anlama yolu var mı v.s. diye..
Ne kadar çok yaşayan varmış;içime korku girdiCevap yazdığın için teşekkürler..görüşmek üzere..
merhabalar.
kan pıhtılaşması için oktay beyin hangi doğumu seçtiğini ona sormak lazım canım ya da tecrübesi olanlar yazabilir.
medicabilin doğum fotoğrafçısı yok diye biliyorum.
bugün öğrenebilirsem yakında yazarım.