- 11 Kasım 2010
- 2.855
- 941
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oktay beye normal doğum yapan biri yok muuuuuuuuuuu?Merhaba güzel anneler ve anne adaylari.medicabil de doğum yapan birileri varsa yazabilir mi.bende medicabil zuhal hanima gidiyorum.merak ediyorum şartlar nasil memnun kaldiniz mi?cok endiseleniyorum yaaa
oktay beye normal doğum yapan biri yok muuuuuuuuuuu?
evet canım oktay bey normal doğum taraftarı,ona şüphem yok.Oktay bey normal doğum yanlısı kanımca,mutlaka normal doğum tecrübesi yaşayan hastaları vardır ama biz haber alamıyoruz malesef.
erken değil canım.tam zamanı.yumurta günde yaklaşık 2mm büyüyor.merhaba herkese
bende oktay beye gitmeye başladım
bu ay klomene başladık, ovitrelle yi ise bugün vuruldum, yalnız yumurtam 19 mm idi, sizce
erken değilmi?
ben doğumu bebişe bıraktım.Yada bilmiyorlar böyle bir forum olduğunu,neyse eğer sen normal istiyorsan,kolay ve rahat bir şekilde yaparsın da buraya yazarsın inşallah:))
ben doğumu bebişe bıraktım.
o nasıl geleceğini biliyordur diyorum.
müdahale etmiycem.normal doğarsa doğar.
doğmuyorsa suni sancı istemiycem.demek ki onun için sezaryen iyiyimiş diycem...
bakalım artık yazarım buraya hayırlısıyla...
zaten bence o normal doğum değil,zorla normal doğum...Düşünmek gerçekten yersiz bu konular hakkında,Allah sana ve doğum yapacak tüm anne adaylarına sağlıklı,zamanında,kolay doğumlar versin.Bakıyorum da bu sıralar hep normal doğumlar suni sancıyla yaptırılıyor,neden acaba,niye akışına bırakılmıyor,sancı gelmeden zamanı geldi deyip suni sancıyı veriyorlar,suni sancı ne kadar sağlıklı acaba?
..................günaydın güzel anneler ve anne adaylarıııı...
yok canım.henüz zamanımız var.ebda doğum yaptın mı cnm merak ettim :44:
amin canım yaa.ben de hiç istemiyorum .Aman ebda sakın erken doğmasın,erken doğum çok zor,Allah kimseye yaşatmasın
yok canım.henüz zamanımız var.
dr umuz sağolsun,oğlumu tutmak için benden çok ilgilendi.
inşş zamanını bekler.daha 5 haftamız var.
oktay bey,anne karnında geçireceği 2 haftayı bile tamamlamak için 2 ay uğraşırsın dedi.
1 gün bile dursa kardır mantığıyla ilerliyoruz....
sen nasılsın canım?nasıl gidiyor?
amin canım yaa.ben de hiç istemiyorum .
zamanında sağlıkla gelsin inş.
yapılabilecek her şeyi yaptı oktay bey.
artık kısmetimize...
giderek sancılarım artıyor.doğum sancımda çıktı.
daha ne kadar idare edebilirz bilmiyorum.
duanı esirgeme.
canım muayene 42 tl.muayeneden sonraki 10 gün ücret almıyorlar.üstelik doktorun idrar,kan vs tahlil istediğinde de extra para almıyorlar.Oktay Hoca'yı bir dene derim.ben de doğum yapan var mı onu merak ediyorum...