Bursa medicabil dr.oktay altun gebelik ve doğum

Merhaba güzel anneler ve anne adaylari.medicabil de doğum yapan birileri varsa yazabilir mi.bende medicabil zuhal hanima gidiyorum.merak ediyorum şartlar nasil memnun kaldiniz mi?cok endiseleniyorum yaaa

Merhaba güzel anneler ve anne adaylari.medicabil de doğum yapan birileri varsa yazabilir mi.bende medicabil zuhal hanima gidiyorum.merak ediyorum şartlar nasil memnun kaldiniz mi?cok endiseleniyorum yaaa
oktay beye normal doğum yapan biri yok muuuuuuuuuuu?

Oktay bey normal doğum yanlısı kanımca,mutlaka normal doğum tecrübesi yaşayan hastaları vardır ama biz haber alamıyoruz malesef.
evet canım oktay bey normal doğum taraftarı,ona şüphem yok.
ayrıca normal doğum olmazsa suni sancı verilerek yapılacak diye de diretmiyor,konuştum ben.
anne isterse suni sancı veriyor.
bence de çok normal doğum yapan var ama yazmıyorlar...

Yada bilmiyorlar böyle bir forum olduğunu,neyse eğer sen normal istiyorsan,kolay ve rahat bir şekilde yaparsın da buraya yazarsın inşallah:))

Son düzenleme:
merhaba herkese
bende oktay beye gitmeye başladım
bu ay klomene başladık, ovitrelle yi ise bugün vuruldum, yalnız yumurtam 19 mm idi, sizce
erken değilmi?

merhaba herkese
bende oktay beye gitmeye başladım
bu ay klomene başladık, ovitrelle yi ise bugün vuruldum, yalnız yumurtam 19 mm idi, sizce
erken değilmi?
erken değil canım.tam zamanı.yumurta günde yaklaşık 2mm büyüyor.
ve 20 mm geçtikten sonra yumurtanın kalitesi düşmeye başlıyor.
sağlıklı yumurtanın 18-20 mm de çatlaması lazım.çok iyi zamanda vurulmuşsun iğneyi.
bu arada ben de oktay beyle klomen ve ovitrelle tedavisi sonucunda 3.denememde hamile kaldım.
darısı başına,en kısa zamanda inş.

Yada bilmiyorlar böyle bir forum olduğunu,neyse eğer sen normal istiyorsan,kolay ve rahat bir şekilde yaparsın da buraya yazarsın inşallah:))
ben doğumu bebişe bıraktım.
o nasıl geleceğini biliyordur diyorum.
müdahale etmiycem.normal doğarsa doğar.
doğmuyorsa suni sancı istemiycem.demek ki onun için sezaryen iyiyimiş diycem...
bakalım artık yazarım buraya hayırlısıyla...

ben doğumu bebişe bıraktım.
o nasıl geleceğini biliyordur diyorum.
müdahale etmiycem.normal doğarsa doğar.
doğmuyorsa suni sancı istemiycem.demek ki onun için sezaryen iyiyimiş diycem...
bakalım artık yazarım buraya hayırlısıyla...

Düşünmek gerçekten yersiz bu konular hakkında,Allah sana ve doğum yapacak tüm anne adaylarına sağlıklı,zamanında,kolay doğumlar versin.Bakıyorum da bu sıralar hep normal doğumlar suni sancıyla yaptırılıyor,neden acaba,niye akışına bırakılmıyor,sancı gelmeden zamanı geldi deyip suni sancıyı veriyorlar,suni sancı ne kadar sağlıklı acaba?

Düşünmek gerçekten yersiz bu konular hakkında,Allah sana ve doğum yapacak tüm anne adaylarına sağlıklı,zamanında,kolay doğumlar versin.Bakıyorum da bu sıralar hep normal doğumlar suni sancıyla yaptırılıyor,neden acaba,niye akışına bırakılmıyor,sancı gelmeden zamanı geldi deyip suni sancıyı veriyorlar,suni sancı ne kadar sağlıklı acaba?
zaten bence o normal doğum değil,zorla normal doğum...
vakti dolmamış ki normal doğumla gelmiyor.
doktorlarda beklemek istemiyor,riske girmiyorlar güya suni sancıyı basıyorlar.

Slm arkadaslar rabbim hepimizin evlatlarını sağlıklı
Bi şekilde kucagimiza almayı nasip etsin
Ben de 28 haftalık hamileyim hayırlisiyla bi oğlum olacak
Medicabilde zuhal hnm gidiyorum aranızda ona giden
Yada doğum yapmış arkadaşlar varmı. Ilk gebeligim ve korkuyorum

ebda doğum yaptın mı cnm merak ettim :44:
yok canım.henüz zamanımız var.
dr umuz sağolsun,oğlumu tutmak için benden çok ilgilendi.
inşş zamanını bekler.daha 5 haftamız var.
oktay bey,anne karnında geçireceği 2 haftayı bile tamamlamak için 2 ay uğraşırsın dedi.
1 gün bile dursa kardır mantığıyla ilerliyoruz....
sen nasılsın canım?nasıl gidiyor?

Aman ebda sakın erken doğmasın,erken doğum çok zor,Allah kimseye yaşatmasın:KK50:
amin canım yaa.ben de hiç istemiyorum .
zamanında sağlıkla gelsin inş.
yapılabilecek her şeyi yaptı oktay bey.
artık kısmetimize...
giderek sancılarım artıyor.doğum sancımda çıktı.
daha ne kadar idare edebilirz bilmiyorum.
duanı esirgeme.

yok canım.henüz zamanımız var.
dr umuz sağolsun,oğlumu tutmak için benden çok ilgilendi.
inşş zamanını bekler.daha 5 haftamız var.
oktay bey,anne karnında geçireceği 2 haftayı bile tamamlamak için 2 ay uğraşırsın dedi.
1 gün bile dursa kardır mantığıyla ilerliyoruz....
sen nasılsın canım?nasıl gidiyor?

aaa ben senin zamanın doldu diye hatırladım :44: dursun durabildiği kadar anne karnında 38ide devirirseniz tamamdır inş hayırlısıyla doğar
ben iyiyim yani ilk gebeliğime göre beni birazcık daha yoruyor ama şikayetim yok şükür baştaki sorunlarımızda bitti 19.haftamız bitiyo haftaya 20yiz inş :nazar:
ebelerle ilgili bilgi alabildin mi o konuda tedirgindin ya
ben son kontrole bahar hastanesine eski doktoruma gittim halen doğumu nerde yapacağımada karar vermedim veremedim :KK50:

amin canım yaa.ben de hiç istemiyorum .
zamanında sağlıkla gelsin inş.
yapılabilecek her şeyi yaptı oktay bey.
artık kısmetimize...
giderek sancılarım artıyor.doğum sancımda çıktı.
daha ne kadar idare edebilirz bilmiyorum.
duanı esirgeme.

Allah yardımcın olsun 36. haftadasın artık,bana göre şanslısın üzülme,bayağı büyümüş,30 haftalık doğum yapmıştım ben,1 hafta bile dursa karnında yeter,küvezde durmaz zaten,ciğer geliştirici yapmıştır doktor,bana yapılmıştı Allahtan da makineye falan bağlanmadı,bol bol dinlen,dua et,olumlu düşün,ve en ufak durumda bile doktoruna ulaş,dualarım seninle inşallah sorunsuz bir şekilde alırsın bebeğini kucağına,hiç dayanamıyorum ben erken doğum yapma tehlikesinde olanlara,içim cız etti inan sancım çıktı deyince,bebeğime süt vermeye giderken hamileleri görüp dua ederdim zamanında doğurur inşallah diye,hala yaşadıklarımı unutamıyorum,hayırlı haberlerini bekliyorum

canım muayene 42 tl.muayeneden sonraki 10 gün ücret almıyorlar.üstelik doktorun idrar,kan vs tahlil istediğinde de extra para almıyorlar.Oktay Hoca'yı bir dene derim.ben de doğum yapan var mı onu merak ediyorum...

canım dr beyde doğum yapan bi ablam var çok memnun . benim gebeliğim daha çok yeni medicabil evimede uzak gidermiyim bilmiyorum ama o ne olursa olsun bir kere gitmemi denememi gidersem vazgeçemeyeceğimi söyledi. problemli bi doğum geçirmiş ilk doğumunda idrar kesesi yırtılmış dr farketmemiş 2. doğumunda oktay hoca doğumdan sonra idrar kesesini temizlemiş dikmiş uğraşmış peşini bırakmamış yani sana fikir olsun diye yazdım :KK66:

X