Canım yeri igs'nin hemen üstündeki pasajda, ben bindallımı ordan kiraladım, gerçekten güzel farklı modeller var, organizasyon da yapıyorlar gidip görüşebilirsin, modelleri deneyerek karar verirsin hem..
kızlar bende geçen gün bir bursa dergisinde gördüm bir gelinin kına gecesini yapmışlar fiyat konusunda görüşmek gerek ama biraz fazla olabilir rakamlar
sedacım organizasyonun içinde ne var ??
yani neden bu kadar istiyorlar ki
cnm bende en yakınlarıma kiralıycam kısmetse
ne gerek varki tanımadığın kişiler gelicek kınana :))
ben geçen gün baktım bir yerde kadife kaftan büstiyeri şalvarı terlikleri birde fesi 200 milyon dediler eğer kiralarsan bütün kıyafeti 50 ama ben sadece kaftan kiralıycam daha uyguna gelebilir sanırım
yanii
bence de:))) ben tam takım bir osmanlıkaftanı istoyurm cnm..kepi şalvarı..işte kemeri fln sorum 200 dedii ama değer gerşrçekten lila ve pemebe.. eevt daha uyguna gelir cnöm senın kıı
bana çok uygun geldi valla 200 satın almak için ben bordo beğendim :)) tabi sadece bir yere baktım inşallah içime sinen birşey olur :lepi:
aslında bir kiralama istemiyorum ama orjınal satın fiyatıda 1 milyar 100 milyona verirm dedi,bende kiralayacagım 200 tl ye cnmm..
yok cnm ya 1000 tl çok varmı senin istediğin kıyafetin fotografı merak ettim cnm
bakalım benim gittiğim yer uygundu 100 le 200 arasında değişiyor dedi fiyatları benim beğendime 200 dedi işte ben satın alıcam sen kiralıcaksın :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?