Azosperm

Azospermi sebebiyle başlamak istiyoruz 🙏 süreç nasıl bilmiyorum ama çok zor bir süreç bekliyor onu biliyorum 😔
İçinizi rahat tutun elbette stres heyecan hepsi karışık duygular ama şükür bizde o aşamalardan embriyo dondurmaya geldik bile🙏🏻

Allah razı olsun inşallah. İnşallah sizde en kısa sürede güzel sonuçlar alırsınız. Bizde öğrenince çok üzülmüştük tarifi olmayan bi üzüntü. İlk başta normal hastanede başladık tedaviye doktorlar ilaç verdi 3 ay kullan gel dedi böyle devam ettik değişen bişey olmadı ultrason felan istendi bişey çıkmadı. Sonra bizde bu konuda uzman üroloji doktoru araştırdık. Doktor ilaç bitkisel ilaç bi kaç tane de doğal yiyecekler önerdi Doktor'un istediği zamanlarda sperm testi verildi en son tüp bebek için yeterli sperm olduğu söylendi o saatten sonra tüp bebek merkezine başladık. Çok şükür 2. Denememizde tuttu.
Allah sağ salim uzun ömür versin inşallah 🙏Hangi doktordu sizin 🙏

İçinizi rahat tutun elbette stres heyecan hepsi karışık duygular ama şükür bizde o aşamalardan embriyo dondurmaya geldik bile

İçinizi rahat tutun elbette stres heyecan hepsi karışık duygular ama şükür bizde o aşamalardan embriyo dondurmaya geldik bile🙏🏻
İnşallah 🙏 Sizin toplam ne kadar süre tedavi süreci geçirdiniz 🙏 Doktor nicel bey miydi

İnşallah 🙏 Sizin toplam ne kadar süre tedavi süreci geçirdiniz 🙏 Doktor nicel bey miydi
Ekimde ki reglimle birlikte muane kontrolü ile başladık sürece 8 gün kadar yumurta toplama için istenilen boyuta gelmesi için iğne vurundum sonra eşim mikro tese oldu tese sonucunda canlı sperm çıkışı olunca şükür bende o gün yumurta toplama işlemine girdim

Ekimde ki reglimle birlikte muane kontrolü ile başladık sürece 8 gün kadar yumurta toplama için istenilen boyuta gelmesi için iğne vurundum sonra eşim mikro tese oldu tese sonucunda canlı sperm çıkışı olunca şükür bende o gün yumurta toplama işlemine girdim
İlk mikro tese de canlı sperm çıkışları mi oldu ne kadar güzel Rabbim nasip etmiş 🙂

Ve fazla çıkış olmuş 7 tüp dondurma bile oldu sperm için.

Evet şükür şansımıza yoksa süreç iptal olucaktı. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz
İstanbul Bülent Erol doktoruyla sürece başlamak istiyoruz eğer İzmir de bir doktor bulamazsak. mikro tese sonrası iyileşme süreci nasıl ne kadar sürede iyileşme oluyor 🙏

İstanbul Bülent Erol doktoruyla sürece başlamak istiyoruz eğer İzmir de bir doktor bulamazsak. mikro tese sonrası iyileşme süreci nasıl ne kadar sürede iyileşme oluyoso

İstanbul Bülent Erol doktoruyla sürece başlamak istiyoruz eğer İzmir de bir doktor bulamazsak. mikro tese sonrası iyileşme süreci nasıl ne kadar sürede iyileşme oluyor 🙏
Mesaj attım size özelden

Merhaba Çarşamba günü eşim mikro tese oldu genetik temiz hormon testi temiz ancak spermiyogram testinde hepsi 0 dı şükür üroloji doktoru canlı sperm buldu hatta fazla bulmuş ki dondurma bile talep ettik içinizi ferah tutun olumlu bakın güzel devam ediyor süreç.

Merhaba bizimde siizn ki gibi eşimin spermiyogram testi 0 çıkıyordu 3 farklı hastanede verdik emin olmak için birkaç ay arayla sonra genetik testi yaptırdı hormon testi verdi eşim üroloji doktoru ultrasonla falan baktı tıkanıklık vs yok dedi sonra bebek istediğimiz için eşim mikro tese olmaya karar verdi şükür olumlu sonuç verdi canlı baya sperm çıkışı olmuş hatta dondurma da talep ettik

Merhaba Çarşamba günü eşim mikro tese oldu genetik temiz hormon testi temiz ancak spermiyogram testinde hepsi 0 dı şükür üroloji doktoru canlı sperm buldu hatta fazla bulmuş ki dondurma bile talep ettik içinizi ferah tutun olumlu bakın güzel devam ediyor süreç.
Merhaba sizin adınıza çok sevindim inşallah bizim de ilk ameliyatta bulunur hormon testinde Fsh ve Lh yüksek çıktı genetiği temiz hormon testi yüksek olduğu işin endişeliyim sadece eşim de bende çocuk istiyoruz ama daha ameliyat konusunu açmıyor

Merhaba sizin adınıza çok sevindim inşallah bizim de ilk ameliyatta bulunur hormon testinde Fsh ve Lh yüksek çıktı genetiği temiz hormon testi yüksek olduğu işin endişeliyim sadece eşim de bende çocuk istiyoruz ama daha ameliyat konusunu açmıyor
İnşallah güzel sonuçlar olur sizin içinde belki ilaçla tedavi ile olur ameliyata gerek kalmaz

X