• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Bursa Lal organizasyon hakkında bilgisi olan varmı?

sedacım dün gittim lal e bana 1,5 dedi kaftan ekstra para :)))

baktım kaftanlar güzel ama zaten kalmamış hiç benim kına zamanım

cnm ben kaftan sordum benim beğendiklerim o gün kiralanmış zaten organizasyon istemiyorum ben

lal'den geçen yıl kınam için kaftan kiralamıştım ve gerçekten çok k güzeldi...hatta sırf o kaftan için kına gecesi yaptım bile denebilir...tüm arkadaşlarım, akrabalarım çok beğendirler... bu sene de yakın arkadaşlarımdan birinin kınasını onlar organize etmişlerdi tam bir harem havası vardı kınada...benim çok hoşuma gitti... bu yıl yeni modeller de eklemişler, bakmanızda yarar var bence...

canım merhaba evet bende görüştüm lal ile çok fazla fiyat verdi ayrıca kaftanlarda extra ya giriyor bu hiç hoşuma gitmedi bende asude organizasyon ile anlaştım herşey dahil kaftanlar lal ile yarı yarıya denk geldi bana kaftan modelleri de çok güzel bir bakın derim.görüşmek üzere.herkeze mutluluklar diliyorum.

slm kızlar
bende bursa ya gittiğimde lal organizasyona baktım. sadece kaftan kiralamayı düşünüyorum. aranızda kınası için lal ı tercih eden varmı?
kiralık fiyatları 250 tlden başlıyor 300-350-400-450-500 tl olarak değişiyor.
bnm beğendiğim bi modelin kirası 450tl idi. açıkçası bana biraz fazla geldi ama lal a alternatif olarak bakabileceğim başka yer varmı bilmiyorum :14:

aslında klasik kaftanlar çok uyguna geliyor. bu paralara 2,3 tane kaftan satın alınabilir bile. ama ben özel ve farklı olsun istiyorum.bildiğiniz başka bi yerler varmı?

bu bindallı bana ait koton kadife üzerine işlendi orjinal bindallı

$292130_10150289262014910_618239909_7525031_2835415_n.jpg

bende kınalığımı lal den kiralamıştım 200 tl'ye(2008 yılında)....çook çook içime sindi...hala daha resimlere baktığımda bayılıyorum...diğer yerlerdeki kaftanlarla arasında çok büyük kalite farkı var... gerçekten şu an fiyatları acayip şişirmişler bende bu konuda eleştiriyorum lal'i ama eşdeğerinide henüz göremedim biyerde...

ben kınamda lal organizasyonla anlaştım,evt fiyat biraz yüksek ama herşey kusursuzdu,Oldukça profosyonel çalışıyorlar.böyle bir organızasyon düşüyorsanız kesinlikle lal derim..

merhaba kızlar,Lal organizasyonla ben de görüştüm fiyatlar biraz uçuk geldi yardımcı oluyorlar mı peki gidip bakmalı mıyım ne dersiniz?

merhaba kızlar,Lal organizasyonla ben de görüştüm fiyatlar biraz uçuk geldi yardımcı oluyorlar mı peki gidip bakmalı mıyım ne dersiniz?

Ablacım Lal pahalı geldi sizin fiyatlar nasıl ucuz mu ?

Merhabalar,
kaftanınız çok hoşmuş güle güle kullanın,
bu kaftandan yada benzerini kiralama yada satın almamız mümkün mü?
nerede yaptırmıştınız,birde fiyatlar hakkında bilgi verebilirmisiniz?

kaftanın işlemesi ve dizaynı bana ait porofilimden siteme ulaşabilirsiniz sitemde iletişim bilgilerim mevcut

kızlar kına gecesi için bayan dj arıyorsanız tam adresındesınız
3yıldır bayan dj olarak kına gecelerınde calısıyorum detaylar ıcın
531 573 36 64

Back