Azosperm

Merhaba bizimde siizn ki gibi eşimin spermiyogram testi 0 çıkıyordu 3 farklı hastanede verdik emin olmak için birkaç ay arayla sonra genetik testi yaptırdı hormon testi verdi eşim üroloji doktoru ultrasonla falan baktı tıkanıklık vs yok dedi sonra bebek istediğimiz için eşim mikro tese olmaya karar verdi şükür olumlu sonuç verdi canlı baya sperm çıkışı olmuş hatta dondurma da talep ettik.
Ne güzel çok sevindim adınıza bizimde öyle herşey temiz ama sperm yok genetik teste bakılcak ancak anlayamadığım genetik testin temiz ve anormal çıkması neyi değiştiriyo ona göre mi mikro tese yapılıyor

Merhaba bizimde siizn ki gibi eşimin spermiyogram testi 0 çıkıyordu 3 farklı hastanede verdik emin olmak için birkaç ay arayla sonra genetik testi yaptırdı hormon testi verdi eşim üroloji doktoru ultrasonla falan baktı tıkanıklık vs yok dedi sonra bebek istediğimiz için eşim mikro tese olmaya karar verdi şükür olumlu sonuç verdi canlı baya sperm çıkışı olmuş hatta dondurma da talep ettik.
Ne güzel inşallah daha güzel sonuçlarla karşılaşırsınız teseden önce herhangi bi ilaç kullanımı oldu mu acaba yada süreç olarak ne kadar da ilerledi

Ne güzel çok sevindim adınıza bizimde öyle herşey temiz ama sperm yok genetik teste bakılcak ancak anlayamadığım genetik testin temiz ve anormal çıkması neyi değiştiriyo ona göre mi mikro tese yapılıyor
Merhaba beş sene önce benim eşim de ameliyat olmuştu bolca sperm bulunup dondurduk hala tüp bebek denemeleri yapıyoruz iki kere gebelik oldu başka sebeplerden devam edemedi.
Eğer ki genetik testinz ve hormonlarınız temizse ameliyatta bulunma ihtimali yükseliyor. Umarım kısa sürede kavuşursunuz

Genetik teste değerler var eğer ki onlarda ekşi değer olursa tüp bebek şansı da düşük mlsf günlerce çok araştırdım ben ona göre mikro teseye karar verdik 😏

Genetik teste değerler var eğer ki onlarda ekşi değer olursa tüp bebek şansı da düşük mlsf günlerce çok araştırdım ben ona göre mikro teseye karar verdik 😏
Düzeltiriyorum eksi artı şeklinde birde kromozama bakıyorlar

Ne güzel inşallah daha güzel sonuçlarla karşılaşırsınız teseden önce herhangi bi ilaç kullanımı oldu mu acaba yada süreç olarak ne kadar da ilerledi
Hormon testinde her hangi bir şey çıkmadığı için değerler normal olduğu için ek bir tedaviye gerek duyulmadı mikro tese önerildi direk ondan önce sadece vitamin olarak tüp bebek doktoru hap yazdı olarak folik asit tarzı hem bana hem eşime okdr.
Eşim sigarayı azalttı öncesi hacamat yaptırdık hatta covid aşıları vucüdtan gitsin diye.

Merhaba beş sene önce benim eşim de ameliyat olmuştu bolca sperm bulunup dondurduk hala tüp bebek denemeleri yapıyoruz iki kere gebelik oldu başka sebeplerden devam edemedi.
Eğer ki genetik testinz ve hormonlarınız temizse ameliyatta bulunma ihtimali yükseliyor. Umarım kısa sürede kavuşursunuz
Cevabınız için teşekkürler umarım en kısa zamanda hepimiz isteğimize kavuşuruz

Merhabalar. Hangi hastane hangi doktoru öneriyorsunuz?

Biz aydındayız. Ben araştırıyorum şuanda İstanbul da Bülent Erol bey bulabildim. Önerir misiniz bilginiz var mı 🙏
Biz Esk.deyiz oyuzden hep burayı araştırdım başka il hiç düşünmedim mikro teseyi yapan doktorunuzda üroloji doktoru Münir bey sağolsun elinden geleni yaptı.
Dediğiniz ismi de yorumlarda gördüm genelde. Siz ne sebeple sürece başlıcaksınız

Arkadaşlar iki gündür üzüntüden mahfolmuş durumdayım eşimin sperm sayısı 0 herşeyi dünden beri bir sürü araştırma yapıyorum ancak benimle tecrübesini paylaşabilcek yada bu durum hakkında bilgisi olan varmı bana yardımcı olsa.Nasıl bi yol izlemeliyiz direk tüp Bebek merkezinem gitmeliyiz yoksa kanalda tıkanıklık vs oluyoda bunu mu denemeliyiz
Balım bizde de aynı sorun var 1 milyon tek vardı sprem doktorlar tüp bebek dışında birşey olmaz dediler denedik tutmadi Aralık'ta tekrar deneyeceğim

X