• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Bursa Lal organizasyon hakkında bilgisi olan varmı?

ozdemsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
92
0
86
39
Bursa
Arkadaşlar bursada lal organizasyon varmış,çok güzel kına gecesi organizasyonları yapıyormuşlar,kaftanları bindallıları çok güzelmiş.

Bilgisi olan varmı?Yardımcı olabilirmi

cnm benim bir bilgim yok ama öğrenirsen bizide bilgilendir benimde kınam olucak kısmetse bu yaz

Olur bilgilendiririm. Nette ne sitesi yok telefon numarasını da bulamadım, bir şekilde öğrenip bilgilendiririm senide.

Canım yeri igs'nin hemen üstündeki pasajda, ben bindallımı ordan kiraladım, gerçekten güzel farklı modeller var, organizasyon da yapıyorlar gidip görüşebilirsin, modelleri deneyerek karar verirsin hem..

kızlar ben bir arnavut kaftanı giyeceğim... o hazır yugostavyadan getirdiii bir arkadasım...bir de osmanlı kaftanı giymek isityorum ...böyle pullu mullu kafamda fess :) pembe..

Canım yeri igs'nin hemen üstündeki pasajda, ben bindallımı ordan kiraladım, gerçekten güzel farklı modeller var, organizasyon da yapıyorlar gidip görüşebilirsin, modelleri deneyerek karar verirsin hem..

En kısa zamnda gidip bakıcam,çok teşekkürler.

ben ve butun arkadaslarımız ordan :):)
organızasyonuda kaftanlarıda harıkaa...
bu sene degıstırdıler hatta bırazzz eklemeler olduu...

Merhabalar;

Arkadaşlar bende kına gecesi için lal organizasyon ile görüşmüştüm kaftanlar güzel bende çok beğendim iki tanıdığımız vardı onların kına gecesinde lal kına ekibini getirdi ama hep aynı kareografi değişik bir şey göremedim ben.Kendi kına gecem için asude organizasyon ile anlaştım birlikte oturduk konuştuk kereografi belirledik harika oldu fiyat olarak lal benden 1250 tl istedi asude organizasyon 750 tl istedi ikisinde de kına ekibi 6 kişilik bayan kaftanları ikisininde güzel ama asude organizasyonda kareografiler kişiye özel bilgilerinize sunarım.herkese mutluluklar dilerim.

arkadaslar lal organızasyona gitim...kaftan fiyatları hakkında bilginiz nedir? bir kaftan 400 tl begendım ve de 300 tl cok pahalı gekldi...organızasyından bahsediyorsunuz 750 tl ...tek kıralma da 400 tl anlayamaıdım ben:) osmanlı kaftanları arıyorum ama farklı..bursada...

lal organizasyonda bir arkadaşım söz tepsisini yaptırmıştı emin olun harika oldu kına için de anlaşmışlar ama kınası ekimde malesef henüz yorum yapamıyorum igs den nalbantoğluna çıkarken solda kalıyor biraz içerde hana doğru dikkatli bakarsanız görürsünüz çok tatlı bir bayan ilgileniyor söz tepsim için görüşmüştüm ben de ama pahalı gelmişti biraz kaydirigubbakcemile3

kızlar bende geçen gün bir bursa dergisinde gördüm bir gelinin kına gecesini yapmışlar fiyat konusunda görüşmek gerek ama biraz fazla olabilir rakamlar

kızlar bende geçen gün bir bursa dergisinde gördüm bir gelinin kına gecesini yapmışlar fiyat konusunda görüşmek gerek ama biraz fazla olabilir rakamlar

kızlar organizasyon için 1.250 tl istiyorlar bana coook geldii..kaftanlarda 300 ila 200 arasında değişiyor...:gitme:

sedacım organizasyonun içinde ne var ??

yani neden bu kadar istiyorlar ki

canım 6 tane kız oynuyor işte,gelinin etrafında bir de kıına mazlemelerini onlar getiriyor kına dedğin ne ki ucuz bişey sadece işte kıların oynaması için para veriliyor..:) ben kaftan kiralıyorum arkadslarıma;onlar giyip zaten parası gönülden oynayacakları miçin bu parayı heba edemem :) ama kaftanlar bende adını bilmiyoorum su an bir yer buldum harika! ama ucuz değil fakaf hoşuma coook giti...

cnm bende en yakınlarıma kiralıycam kısmetse

ne gerek varki tanımadığın kişiler gelicek kınana :))

ben geçen gün baktım bir yerde kadife kaftan büstiyeri şalvarı terlikleri birde fesi 200 milyon dediler eğer kiralarsan bütün kıyafeti 50 ama ben sadece kaftan kiralıycam daha uyguna gelebilir sanırım

cnm bende en yakınlarıma kiralıycam kısmetse

ne gerek varki tanımadığın kişiler gelicek kınana :))

ben geçen gün baktım bir yerde kadife kaftan büstiyeri şalvarı terlikleri birde fesi 200 milyon dediler eğer kiralarsan bütün kıyafeti 50 ama ben sadece kaftan kiralıycam daha uyguna gelebilir sanırım

yanii
bence de:))) ben tam takım bir osmanlıkaftanı istoyurm cnm..kepi şalvarı..işte kemeri fln sorum 200 dedii ama değer gerşrçekten lila ve pemebe.. eevt daha uyguna gelir cnöm senın kıı

yanii
bence de:))) ben tam takım bir osmanlıkaftanı istoyurm cnm..kepi şalvarı..işte kemeri fln sorum 200 dedii ama değer gerşrçekten lila ve pemebe.. eevt daha uyguna gelir cnöm senın kıı

bana çok uygun geldi valla 200 satın almak için ben bordo beğendim :)) tabi sadece bir yere baktım inşallah içime sinen birşey olur :lepi:

bana çok uygun geldi valla 200 satın almak için ben bordo beğendim :)) tabi sadece bir yere baktım inşallah içime sinen birşey olur :lepi:

aslında bir kiralama istemiyorum ama orjınal satın fiyatıda 1 milyar 100 milyona verirm dedi,bende kiralayacagım 200 tl ye cnmm..

aslında bir kiralama istemiyorum ama orjınal satın fiyatıda 1 milyar 100 milyona verirm dedi,bende kiralayacagım 200 tl ye cnmm..

yok cnm ya 1000 tl çok varmı senin istediğin kıyafetin fotografı merak ettim cnm

bakalım benim gittiğim yer uygundu 100 le 200 arasında değişiyor dedi fiyatları benim beğendime 200 dedi işte ben satın alıcam sen kiralıcaksın :):):)

yok cnm ya 1000 tl çok varmı senin istediğin kıyafetin fotografı merak ettim cnm

bakalım benim gittiğim yer uygundu 100 le 200 arasında değişiyor dedi fiyatları benim beğendime 200 dedi işte ben satın alıcam sen kiralıcaksın :):):)

evet cnm ya cok :( ama resmi yok izin vermiyoru deneyyeyım cekemeye ama..güzel bişeyy..

Back