Canim mesajini eminim okumuslardir ama yazmaya çekinen cok kisi var. Merkez ve doktor ile bizzat calistim. Nuray hanımın tek gayesi hastayi gebe bırakmak , eger sende aldığın hizmetten ve gordugun ilgiden memnunsan devam et derim
canım bende 16 aydır bebek sahbi olmak istiyorum eşim ve bende sorun olmadığı halde çocuğumuz olmadı..eşm bugün 2. kez spermtesti yaptırdı ve çok şükür değerleri yine iyi çıktı..doktoru da infertilite uzmanıydı..ama ben erkek doktor tercih etmediğim için eşim bayan doktor önermesini söylemiş ve bizeNuray Kitapçıoğlu ve nevin özsaraç ın bu konuda uzman olduklarını söyledi..eğer gidersen sonucunu ve doktor hakkında ki izlenimini yazarsan sevinirim..
Merhabalar, ne yaptınız, Kozada tüp bebek yaptırdınız mı merak ettim? Başarı oranları nedir, nasıl bir yerdir, bilginiz varmı?
Merhaba canım, ben Koza' ya gittim Nuray Hanımla görüştüm ama merkez hakkında kendileri dışında bir yerden ve ya kişiden bir şey öğrenemedim, burada bayanın biri karşılaştğı olumsuz şeylerden de bahsedince Koza' ya gitmekten vazgeçtim.Başarısı yüksek bir merkez olsaydı mutlaka duyar öğrenirdik diye düşünüyorum.
Anladım canım, fakültede şansımı denemek istiyorum, tabi randevuyu kapabilirsem. Yoksa özellerde neresi olur diye araştırıyorum. Demek seninde bura ile ilgili net bilgin yok, olumsuz yorumları okuyunca, insanın kafasında sorular oluşuyor haklısın. Bursada neresi iyi, nerelere gidilir diye araştırma yapıyorum. Teşekkürler..
Ben Pembe Mavi de yaptırdım merkez, doktor ve ekip her şeyiyle çok güzeldi çok rahat geçirdim tedavi aşamalarını ama tedavim negatif oldu maalesef, orayı seçtiğime hiç pişman olmadım çünkü doktor vesiledir veren ise Allah.
Ben Pembe Mavi de yaptırdım merkez, doktor ve ekip her şeyiyle çok güzeldi çok rahat geçirdim tedavi aşamalarını ama tedavim negatif oldu maalesef, orayı seçtiğime hiç pişman olmadım çünkü doktor vesiledir veren ise Allah.
hatres canım..seni merak ettim tedavin ne oldu..
Canım teşekkür ederim,ama maalesef ben bu yıl içerisinde 3 olumsuz deneme yaşadım, şimdi biraz toparlandıktan sonra bir kez daha ama bu kez kızımın gelmesine vesile olan merkeze Anatolia tüp bebeğe gideceğiz inşallah sonbahar gibi, kendimize son bir şans daha verelim dedik takdir Allah' ın
Sen naptın peki canım?
kafaya takmayıp oluruna bıraktım ama 2.5 yıl oldu halen birşey yok canım..son 5 aydır sııkıntılı dönemler geçirdik atlattık çok şükür..şimdi aşılama için nevin ve nuray hanım arasında kararsız kaldım..aşılama yaptıracağm inşallah..