Bursa Koza Tüp Bebek Merkezi( Rentıp ) bilen ya da tüp bebek yaptıran var mı?

Beyhatun

Bin zulme uğrasan da bir zulüm yapma...
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2010
2.510
57
Arkadaşlar merhaba, ben 3.kez tüp bebek yapmayı planlıyorum. Bursa' daki tüp bebek merkezleri hakkında iyi bir araştırma yapıp ona göre kararımı vermek istiyorum. Acıbadem Şahin Zeteroğlu hakkında iyi yorumlar okuyorum. Aklımda olan merkezlerden biri burası. Geçenlerde Koza tüp bebek merkezini ( eski adı Rentıp) duydum ve gidip görüştüm.Ama bu benim için yeterli değil. IVF doktoru Nuray Kitapçıoğlu ve merkezi hakkında fikri olan varsa yorumlarınızı bekliyorum. Bu merkez tedavi ücretini ödeme konusunda taksitlendirme yaparak kolaylık sağlıyor bu iyi bir yön ama doktor ve ekibi hakkında, alanları konusunda ne derece ehil oldukları açısından bir fikrim yok. Orada tüp bebek yaptıran, memnun kalan var mı?Olumlu olumsuz fikrinizi belirtirseniz memnun olurum.:nazar:

Son düzenleme:
Bursa merkezde olan bir yer, burayı kimsenin bilmemesi ilginç:26::26::26::26:

Canim mesajini eminim okumuslardir ama yazmaya çekinen cok kisi var. Merkez ve doktor ile bizzat calistim. Nuray hanımın tek gayesi hastayi gebe bırakmak , eger sende aldığın hizmetten ve gordugun ilgiden memnunsan devam et derim

Canim mesajini eminim okumuslardir ama yazmaya çekinen cok kisi var. Merkez ve doktor ile bizzat calistim. Nuray hanımın tek gayesi hastayi gebe bırakmak , eger sende aldığın hizmetten ve gordugun ilgiden memnunsan devam et derim

Teşekkür ederim ama burada başka bir topicte bayanın birisi Nuray Hanımın tedavi sırasındaki ilgisizliğinden ve tedaviyi daha sonlandırmadan kendilerini yarı yolda bıraktığından bahsetmiş, açıkcası bu da beni şaşırttı.

canım bende 16 aydır bebek sahbi olmak istiyorum eşim ve bende sorun olmadığı halde çocuğumuz olmadı..eşm bugün 2. kez spermtesti yaptırdı ve çok şükür değerleri yine iyi çıktı..doktoru da infertilite uzmanıydı..ama ben erkek doktor tercih etmediğim için eşim bayan doktor önermesini söylemiş ve bizeNuray Kitapçıoğlu ve nevin özsaraç ın bu konuda uzman olduklarını söyledi..eğer gidersen sonucunu ve doktor hakkında ki izlenimini yazarsan sevinirim..

canım bende 16 aydır bebek sahbi olmak istiyorum eşim ve bende sorun olmadığı halde çocuğumuz olmadı..eşm bugün 2. kez spermtesti yaptırdı ve çok şükür değerleri yine iyi çıktı..doktoru da infertilite uzmanıydı..ama ben erkek doktor tercih etmediğim için eşim bayan doktor önermesini söylemiş ve bizeNuray Kitapçıoğlu ve nevin özsaraç ın bu konuda uzman olduklarını söyledi..eğer gidersen sonucunu ve doktor hakkında ki izlenimini yazarsan sevinirim..

Merhaba canım, ben tedaviye başlamadan önce Bursa' daki merkezler hakkında bayağı bir araştırma yapmıştım, olumlu olumsuz pek çok şey öğrendim, Nuray Hanım ve Nevin Hanım da görüştüğümüz doktorlardandı, Pembe Mavi Nevin Özsaraç' ta karar kıldık eşimle beraber ve orada yaptırdım tedavimi. Doktor ve merkezden her konuda çok çok memnun kaldım, ekip tamamen kadın, sadece anestezi uzmanı erkek, onu da eğer hasta talep ederse dışardan bayan anestezi doktoru getirtebiliriz dediler bana, her şey çok güzel gitti ama tedavim maalesef negatif oldu, sonucumu öğreneli bir hafta oldu.Tedavimin negatif oluşu bizi üzdü ama ben şuna inanıyorum ki Allah nasip edecek doktor vesile, bana kalsa tedavime yine Nevin Hanımla devam etmek istiyorum çünkü tedavinin bütün sıkıntısını kadın olarak biz yaşıyoruz, bu aşamaları rahat geçirmemiz çok önemli. Fakat sonucun negatif oluşu eşimin canını sıktığı için başka bir yer istiyor o nedenle biraz ara verip tekrar deneyeceğiz.
Bir yakınımızın da tam 10 yıl hiç çocukları olmadı. 4.tüp denemelerini Acıbadem' de Şahin Zeteroğlu' na yaptırdılar ve şimdi hamile. Buradan tanıdığım bir arkadaş da Şahin Bey' e iki kez yaptırdı ama sonuç negatif oldu. Nevin Hanım da Şahin Bey de Bursa' da tüp bebek de uzman doktorlardan biri. Ama Allah bizlere bebeklerimiz için hangi doktoru vesile kılmış bilemeyiz.
Sen de doktoruna karar verip tedavi sürecini burada bizimle paylaşırsan sevinirim, Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun:KK16::KK16::KK16::KK16:

eşim 2. sper testini jinemed de murat erdemire yaptırdı..sonuçları güzel çıktı..kendisinin bu konuda bursada en iyi doktorlardan olduğunu söylemiş..bize bayan doktorları tavsiye eden doktorda kendisi..isterseniz bir araştırın..

benim tedavi sürecim ise 2 ay önce hsg çektirdim tüplerim açık çıktı..klomen kullandım 2 kez 1 defa çatlatma iğnesi vuruldum..2 aydırda kendimi dinlemek istedim..şuaan adet olmayı bekliyorum ama olmadım henüz..inşallah ta olmam :) .. bu ay adet olursam tedavime devam etmek istiyorum..murat bey klomenden ziyade göbekten yapılan iğneyi tavsiye ediyor..nuray ve nevin hanımdan randevu alabilirsem onları denicem..olmazsada kendi doktoruma murat beyin yapılması gereken şeyleri ileti devam edeceğiz..

Merhabalar, ne yaptınız, Kozada tüp bebek yaptırdınız mı merak ettim? Başarı oranları nedir, nasıl bir yerdir, bilginiz varmı?

Merhabalar, ne yaptınız, Kozada tüp bebek yaptırdınız mı merak ettim? Başarı oranları nedir, nasıl bir yerdir, bilginiz varmı?

Merhaba canım, ben Koza' ya gittim Nuray Hanımla görüştüm ama merkez hakkında kendileri dışında bir yerden ve ya kişiden bir şey öğrenemedim, burada bayanın biri karşılaştğı olumsuz şeylerden de bahsedince Koza' ya gitmekten vazgeçtim.Başarısı yüksek bir merkez olsaydı mutlaka duyar öğrenirdik diye düşünüyorum.

Merhaba canım, ben Koza' ya gittim Nuray Hanımla görüştüm ama merkez hakkında kendileri dışında bir yerden ve ya kişiden bir şey öğrenemedim, burada bayanın biri karşılaştğı olumsuz şeylerden de bahsedince Koza' ya gitmekten vazgeçtim.Başarısı yüksek bir merkez olsaydı mutlaka duyar öğrenirdik diye düşünüyorum.

Anladım canım, fakültede şansımı denemek istiyorum, tabi randevuyu kapabilirsem. Yoksa özellerde neresi olur diye araştırıyorum. Demek seninde bura ile ilgili net bilgin yok, olumsuz yorumları okuyunca, insanın kafasında sorular oluşuyor haklısın. Bursada neresi iyi, nerelere gidilir diye araştırma yapıyorum. Teşekkürler..

Anladım canım, fakültede şansımı denemek istiyorum, tabi randevuyu kapabilirsem. Yoksa özellerde neresi olur diye araştırıyorum. Demek seninde bura ile ilgili net bilgin yok, olumsuz yorumları okuyunca, insanın kafasında sorular oluşuyor haklısın. Bursada neresi iyi, nerelere gidilir diye araştırma yapıyorum. Teşekkürler..

Ben Pembe Mavi de yaptırdım merkez, doktor ve ekip her şeyiyle çok güzeldi çok rahat geçirdim tedavi aşamalarını ama tedavim negatif oldu maalesef, orayı seçtiğime hiç pişman olmadım çünkü doktor vesiledir veren ise Allah.

Ben Pembe Mavi de yaptırdım merkez, doktor ve ekip her şeyiyle çok güzeldi çok rahat geçirdim tedavi aşamalarını ama tedavim negatif oldu maalesef, orayı seçtiğime hiç pişman olmadım çünkü doktor vesiledir veren ise Allah.

İnşallah ikincisinde pozitifi görürsünüz. Orayı duymuştum, tabi Rabbim izin vermedikçe olmuyor. İnşallah en kısa zamanda bizlerede nasip eder canım..

hatres canım..seni merak ettim tedavin ne oldu..

hatres canım..seni merak ettim tedavin ne oldu..

Canım teşekkür ederim,ama maalesef ben bu yıl içerisinde 3 olumsuz deneme yaşadım, şimdi biraz toparlandıktan sonra bir kez daha ama bu kez kızımın gelmesine vesile olan merkeze Anatolia tüp bebeğe gideceğiz inşallah sonbahar gibi, kendimize son bir şans daha verelim dedik takdir Allah' ın:nazar::nazar::nazar::nazar:

Sen naptın peki canım?

Canım teşekkür ederim,ama maalesef ben bu yıl içerisinde 3 olumsuz deneme yaşadım, şimdi biraz toparlandıktan sonra bir kez daha ama bu kez kızımın gelmesine vesile olan merkeze Anatolia tüp bebeğe gideceğiz inşallah sonbahar gibi, kendimize son bir şans daha verelim dedik takdir Allah' ın:nazar::nazar::nazar::nazar:

Sen naptın peki canım?

kafaya takmayıp oluruna bıraktım ama 2.5 yıl oldu halen birşey yok canım..son 5 aydır sııkıntılı dönemler geçirdik atlattık çok şükür..şimdi aşılama için nevin ve nuray hanım arasında kararsız kaldım..aşılama yaptıracağm inşallah..

kafaya takmayıp oluruna bıraktım ama 2.5 yıl oldu halen birşey yok canım..son 5 aydır sııkıntılı dönemler geçirdik atlattık çok şükür..şimdi aşılama için nevin ve nuray hanım arasında kararsız kaldım..aşılama yaptıracağm inşallah..

Çok geçmiş olsun canım. Canım Nevin hanımı ve ekibini kesinlikle tavsiye ederim çok memnun kalmıştım olmayışı da Allah' ın takdiri. Daha sonra profa gittim olmayınca yine olmadı yani.

X