- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 33
-
- Konu Sahibi PrensimOzi
Nasıl memnun kaldın mıGizem hanima gittim bugun
Aslında doktorlar kötü olmuyor da bazısının huyu kötü oluyor Allah iyileriyle karsılastırsınDoruk hastanesinin iki Şubesi de başarılı galiba
Sen kime gidiyorsun canımDoruk hastanesinin iki Şubesi de başarılı galiba
Canım bir de medicalpark Mete beyi dene istersen o da cok gercek i ve net bir doktor iyi de3 kere gittim 3ünde de öyleydi cnm. Çok suratsız geldi bana ben güleryüz ararım sorularıma cevap bile vermedi ben memnun kalmadım. Tabi herkesin düşüncesi farklı kimi çok memnun klaır kimi kalmaz. Ama gördüğüm kadarıyla hamileler içeride daha çok duruyo
Doğrudur canım ben medikalpark rukiye hanima gittim memnun kalmadımAslında doktorlar kötü olmuyor da bazısının huyu kötü oluyor Allah iyileriyle karsılastırsın
Bir de Mete beyi mi denesenizDoğrudur canım ben medikalpark rukiye hanima gittim memnun kalmadım
Ben biraz bocalamadayım devletten özele geçmek istiyorum ama karar vermedimSen kime gidiyorsun canım
Yâ benim hamileliklerim sıkıntılı oluyo vajinal ultrason gerekiyo erkekten utanıyorum canımBir de Mete beyi mi deneseniz
bölümden bölüme ve dr dan dr a değişir ama Bursa’da kim devlette ünleniyosa ilk doruğa geçiyoDoruk hastanesinin iki Şubesi de başarılı galiba
yani iyidi diğer 4 dr un bana dediğini dediNasıl memnun kaldın mı
Devlette lale dörtısık çok iyi bence ama randevular sıkıntılı mhrs den randevu çok zor buldum ve bulduğumda bildirim geldi iptal olmuş 20 gündür yokbölümden bölüme ve dr dan dr a değişir ama Bursa’da kim devlette ünleniyosa ilk doruğa geçiyo
yani iyidi diğer 4 dr un bana dediğini dedi
Develtte ultrasona bıle ertesi gun cagırıyorlar sevket yılmaz da o yuzden cok zor gelıyor banaDevlette lale dörtısık çok iyi bence ama randevular sıkıntılı mhrs den randevu çok zor buldum ve bulduğumda bildirim geldi iptal olmuş 20 gündür yok
Bu doktor zübeydede canımDeveltte ultrasona bıle ertesi gun cagırıyorlar sevket yılmaz da o yuzden cok zor gelıyor bana
Hangisinde Şevket’te mi o drDevlette lale dörtısık çok iyi bence ama randevular sıkıntılı mhrs den randevu çok zor buldum ve bulduğumda bildirim geldi iptal olmuş 20 gündür yok
Zübeydede canımHangisinde Şevket’te mi o dr
Zübeyde de bende bi dr a gittim ama devam etmedim bana uzak çünküZübeydede canım
Adı neydiZübeyde de bende bi dr a gittim ama devam etmedim bana uzak çünkü
Ali Erdinç cok Babacan bi dr duAdı neydi