- 7 Temmuz 2018
- 60
- 21
- 34
-
- Konu Sahibi PrensimOzi
Merhaba burhan beyden ve hastaneden memnun kaldınız mı su an ucretler artmıs ama evıne yakın olması sebebiyle deneyebılırımBurhan beyin hastasıyım 4 aydır gidiyorum, 2-3 hafta sonra doğum yapacağım inşallah. Sgk var sadece, gittiğim muayene ücreti ve muhasebeden doğum için aldığım rakam bu. Nst de söyleyim isterseniz ileride gerekir , dr tavsiyesi üzerine 20 tl, kendiniz isterseniz 40 tl.
Merhabalar bende Bursa’da bi cok dr denedim suan tavsiye edilebilecek başka dr arıyorum acaba siz kime muayene oluyorsunuz ?Merhaba burhan beyden ve hastaneden memnun kaldınız mı su an ucretler artmıs ama evıne yakın olması sebebiyle deneyebılırım
Ben gizem yıldırıma gidiyorum. Cok ilgili memnunumMerhabalar bende Bursa’da bi cok dr denedim suan tavsiye edilebilecek başka dr arıyorum acaba siz kime muayene oluyorsunuz ?
Ben gizem yıldırıma gidiyorum. Cok ilgili memnunum
Erdoğan aslanı duymadım hiç inşallah beklentinizi karşılarBen dorukta Reşat şaya ya gitmiştim istediğim gibi bi sonuç alamadım siz yazmadan Erdoğan Aslan’a randevu aldım bakalım bide onu deneyeyim dr sitesindede bi cok güzel yorum okudum hakkında
Onuda gene burda bi topikten okudum bakalım umarım istediğim gibi geçer tsk ederimErdoğan aslanı duymadım hiç inşallah beklentinizi karşılar
Gizem hanıma bende gittim hamileler içeride çok uzun duruyo ilgileniyor belli ama ben yumurta takibi için gittim ve hiç memnun kalmadım sorularıma cevap bile alamadım sürekli ben soru sordum o sustu yada geçiştşrdi. Hele hemşiresi hayatımda onun kadar egolu biri görmedimBen gizem yıldırıma gidiyorum. Cok ilgili memnunum
Ben memnunum acıkcası. Hatta bir kere sıra beklerken tedavi için gelen bir hanım da vardı konusmustuk. O da memnundu. Ama kisiden kişiye beklentiden beklentiye farkediyor.bşr de tabi doktorun da bazen dalgın oldugu ya da bir sorunun oldugu gunler olabilir diye dusunuyorum. Belki oyle denk gelmiştir size de.Bu arada ben daha cok tedavi için tercih edildiğini duymustumGizem hanıma bende gittim hamileler içeride çok uzun duruyo ilgileniyor belli ama ben yumurta takibi için gittim ve hiç memnun kalmadım sorularıma cevap bile alamadım sürekli ben soru sordum o sustu yada geçiştşrdi. Hele hemşiresi hayatımda onun kadar egolu biri görmedim
3 kere gittim 3ünde de öyleydi cnm. Çok suratsız geldi bana ben güleryüz ararım sorularıma cevap bile vermedi ben memnun kalmadım. Tabi herkesin düşüncesi farklı kimi çok memnun klaır kimi kalmaz. Ama gördüğüm kadarıyla hamileler içeride daha çok duruyoBen memnunum acıkcası. Hatta bir kere sıra beklerken tedavi için gelen bir hanım da vardı konusmustuk. O da memnundu. Ama kisiden kişiye beklentiden beklentiye farkediyor.bşr de tabi doktorun da bazen dalgın oldugu ya da bir sorunun oldugu gunler olabilir diye dusunuyorum. Belki oyle denk gelmiştir size de.Bu arada ben daha cok tedavi için tercih edildiğini duymustum
Gizem hanima gittim bugunErdoğan aslanı duymadım hiç inşallah beklentinizi karşılar
Gizem hanima gittim bugun
Hangi hastanedeGizem hanima gittim bugun
Yıldırım dorukta canımHangi hastanede
Yıldırım dorukHangi hastanede
Doruk hastanesinin iki Şubesi de başarılı galibaYıldırım dorukta canım