Bursa Jimer Ahmet Bey'in Hamişleri

pbinay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
192
0
42
Selam,
5 hafta 3günlük hamileyim. Jimerde Ahmet Beye gidiyorum. Önceden medıcaldeydi, hamile kalamıyordum onun sayesinde hamile kaldım ve kontrollerimi ona yaptırıyorum. Ben çok memnunum ama daha önceden Ahmet beye doğum yapmış arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi acaba?? :CüvCüv:

canım benim doğumumu o yaptı,şimdi uzun uzun yazamayacağım,hem üşeniyorum hem de hatırladıkça kötü oluyorum-tatlicadiarzu- benim konumu bulup okuyuverkaydirigubbakcemile3
kontrollerde çok iyiydi,çok memnundum,öncden nuray sözeri ye gidiyordum,o çok yoğun olduğu için 5.aydan itibaren Ahmet beye gitmeye başladım,dediğiim gibi kontrolerde çok ilgiliydi,uzun uzun anlatıyordu falan...bi de çok kibar birisi,ona devam ettim yani...
doğumum37.haftada sürpriz bir şekilde oldu ve o zamana kadar Ahmet bey beni hiç çatı muayenesi etmemişti:CüvCüv:ağır kaldırdım(karpuz kaldırmıştım:roflol:)suyum geldi,neyse beni hemen hastaneye yatırdı,o zaman alttan muayene etti ve 1cm açıklığım vardı...gece hastaneden çıkmadan bi uğradı,durumumu sordu...hiç bi şikayetim yoktu,açılmam da yoktu...o şekilde devam ederse sabah suni sancıyla beni doğurtacağını söyleyip gittibenneyaptımki tabii buna hiiiç gerek kalmadı,gece benim sancılar başladıkafamçokkarıştı sabaha kadar duvarları,yerleri tırmaladım,açılmam çok zor oldu:çok üzgünüm: neyse efendim bi de sabah geldi,durumuma baktı...sabah geldiğinde benim açılmam daha 2,5-3 cm falandı...sonra muayeneye indi...ben çok acılar çekerek 9 cm e ulaştığımda saat öğlenin 2 siydi...meğer dr bebeğin kafası çıkana kadar gelmiyormuş...bence o saatten sonra gelmesine pek gerekyok:dilcikar: neyse işte bebek bi türlü çıkmıyordu ve ben çok yorulmuştum,taakatim kalmamıştı...beyefendi gelince canımın yangınıyla beni sezeryana götür dedim...:sm_confused:ki o durumda kadınların çoğu bunu söylüyormuş....meğer dr umum da beklediği buymuş,hiç bi şey demeden beni sezeryana indirdi,genel anesteziyle sezeryan oldum:çok üzgünüm:...insan bi moral verir,azıcık destek olur di mi?9 cm den sezeryan oldum,bence benimle uğraşmak istemedi 1-2 saat benimle uğraşsa normal doğuracaktım ama benimle uğraşmak istemedi,5 dk da sezeryan yaptı,muayenelerine geri döndü...
yaaa işte böyle,baya bi zaman hiç aklımdan çıkmadı,çok üzülüyorum...o kadar şeyi yaşadım ama normal doğum yapamadım...bence orda başka bi dr olsaydı o doğumu yaptırırdı...gerçekten çok üzülüyorum, o kadar çektim,sonucuna ulaşamadım,bi daha da hiç normal doğum yapamayacağım ne kadar üzücü
geçemlerde gittim,çok üzüldüğümü söyledim,unutmaya çalış diyo ama ben unutamıyorum
bu arada kontrollerde kilo takibi de yapmıyordu,söyleyeyim

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende 7 haftalık ikizlerime hamileyim çok iyi bahsetmişlerdi geçen hafta ilk kez gittim çok ilgilendi haftaya tekrar gidicem ama tedirgin oldum şimdi doğru kilo takibi yapmıyor ama hiçbir dr.un sormadığı birsürü soru sordumuhtemelen önceden tedbir almak için galiba dr.larında iyi zamanlarına denk gelmek gerekiyor sen ahmet beyin kötü bir zamanına denk gelmişsin neyse bencede düşünme bebeğin sağlıkla kucağındaya ona şükret artık geriye dönemeyeceğine göre kendinide daha fezla üzme .tabiki özel hastaneye gidiyoruz ve ilgi istememiz normal amabazen olmuyor işte ....sevgiler

Selam,
5 hafta 3günlük hamileyim. Jimerde Ahmet Beye gidiyorum. Önceden medıcaldeydi, hamile kalamıyordum onun sayesinde hamile kaldım ve kontrollerimi ona yaptırıyorum. Ben çok memnunum ama daha önceden Ahmet beye doğum yapmış arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi acaba?? :CüvCüv:

ARKADAŞIM aLLAH KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH SEN SSK LI MI GİDİYORSUN NORMAL Mİ

Arkadaşlar bende 7 haftalık ikizlerime hamileyim çok iyi bahsetmişlerdi geçen hafta ilk kez gittim çok ilgilendi haftaya tekrar gidicem ama tedirgin oldum şimdi doğru kilo takibi yapmıyor ama hiçbir dr.un sormadığı birsürü soru sordumuhtemelen önceden tedbir almak için galiba dr.larında iyi zamanlarına denk gelmek gerekiyor sen ahmet beyin kötü bir zamanına denk gelmişsin neyse bencede düşünme bebeğin sağlıkla kucağındaya ona şükret artık geriye dönemeyeceğine göre kendinide daha fezla üzme .tabiki özel hastaneye gidiyoruz ve ilgi istememiz normal amabazen olmuyor işte ....sevgiler

Canım seninle hemen hemen aynıyız. Bende 6 haftanın içindeyim. Görüşelim olur mu?:CüvCüv:

Canım seninle hemen hemen aynıyız. Bende 6 haftanın içindeyim. Görüşelim olur mu?:CüvCüv:

olur canım iki hafta arayla mı gidiyorsun ben öyle gidiyorum c.tesi 10 randevum orda olursan karşılaşırız burdanda sık sık paylaşırız

olur canım iki hafta arayla mı gidiyorsun ben öyle gidiyorum c.tesi 10 randevum orda olursan karşılaşırız burdanda sık sık paylaşırız

Canım ben cuma günü 2 Ocakta gidicem. Senden bir gün önce. Öğleden sonra randevum var. Geldiğimde yazarım. Burda olursan okursun gitmeden doktora.
Ben ilk gittiğimde doktorun hesabıyla ultrason farklı çıktı. Dr göre 6, ultrasona göre 4 haftalık çıktı. Oyüzden biraz tedirgin olduk. Geç döllenmiş olabilir geldiğinde bakarız dedi. Oyüzden tedirginlik var biraz. Dua et canım olur mu. Bir terslik olmasın.

Canım ben cuma günü 2 Ocakta gidicem. Senden bir gün önce. Öğleden sonra randevum var. Geldiğimde yazarım. Burda olursan okursun gitmeden doktora.
Ben ilk gittiğimde doktorun hesabıyla ultrason farklı çıktı. Dr göre 6, ultrasona göre 4 haftalık çıktı. Oyüzden biraz tedirgin olduk. Geç döllenmiş olabilir geldiğinde bakarız dedi. Oyüzden tedirginlik var biraz. Dua et canım olur mu. Bir terslik olmasın.

canım haberlerini bekliyorum

ohhhhhhhh...,
nasıl rahatladım anlatamam. herşey yolundaymış. bebeğim 6 hafta 5 günlükmüş bugün. kalp atışlarını gördük. 3 hafta sonra tekrar gidicem. kan ve idrar testi istedi. bu sürede onları yaptırıcam. Allahıma çok şükür , için nasıl rahatladı anlatamam. Resmimizi de aldık. kocaman kafasıyla gözlerini gördük. Canımmm..
Allah herkese nasip etsin, bizlere sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..:lepi::dance:

ohhhhhhhh...,
nasıl rahatladım anlatamam. herşey yolundaymış. bebeğim 6 hafta 5 günlükmüş bugün. kalp atışlarını gördük. 3 hafta sonra tekrar gidicem. kan ve idrar testi istedi. bu sürede onları yaptırıcam. Allahıma çok şükür , için nasıl rahatladı anlatamam. Resmimizi de aldık. kocaman kafasıyla gözlerini gördük. Canımmm..
Allah herkese nasip etsin, bizlere sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..:lepi::dance:

çok sevindim bende sabırsızlanıyorum yarın sabah gidicez birşey sorucam ben 6 haftalık gittiğimde sadece küçücük keseleri gördük sen bebeği nasıl gördün?

çok sevindim bende sabırsızlanıyorum yarın sabah gidicez birşey sorucam ben 6 haftalık gittiğimde sadece küçücük keseleri gördük sen bebeği nasıl gördün?

Dün 6 hafta 5 günlüktü benim bebeğim. Yani 7. haftanın içinde. Belki o yüzden görünmüştür. Hatta bize kalp atışlarını gösterince eşim sordu daha erken değilmi diye dr da yoo tam zamanı, çok güzel dedi. Dediğim gibi ben 7. haftanın içinde olduğum içindir. Bu gidişinde sende görürsün bence.
Haberlerini bekliyorum...hihoyyyt

merhaba arkadaslar....
6 günlük anneyim....
ahmet yılmaz ın hastasıyım....
ben hamile kalmadan da ona gidiyodum hamle kalmamda etkisi cok oldu
dogumum jimerde oldu...gece suyum geldi aradık hemen hastahaneye gitmemizi söyledi....
ben hastahaneye gidinceye kadar sancım yoktu....
hastahaneye gece 4 de gittik ve benim sancılar basladı giriş yapılırken ve hemen yatışım yapıldı ve odaya gectim....
ebe beni muayene etti acıklıgım 8 santim olmuştu sadece suyumun gelmesiyle....
lavmam yapıldı ve yarım saat odada kaldıktan sonra dogumhaneye alındım...
doktorumun gelmesini bekledim tam catala cıktım cok şükür geldi....
hadi dilek hanım bebeğin sacları görünüyo ıkın diyordu sürekli....
sonunda cok cekmeden oğlum ahmet beyin kollarında 5,20 de dogdu....
dogumum 3.30 ile 5.20 arası sadece sürdü....
dikişlerimi estetik yaptı ahmet bey....
dogumdan sonra 9 da gelip durumumu sordu aksam cıkabilceğimi söyledi...
aksam tekrar geldi ve gönül rahatlığı ile evimize gönderdi....
ben ahmet bey den cok memnun kaldım ve gene dogum yapsam ona gidecem....
cok ilgili ve güvern verici bi doktor....
benim arkadaslarımda ahmet bey e gittiler ve cok memnun kaldılar....
kimseden bi şikayet duymadım....
herkese tavsiye ediyorum....

Arkadaşlar bende c.tesi ahmet beydeydim bebeklerim çok iyi ve ilgilendi yine allah razı olsun peki ilerleyen haftalarda ultrason görüntülerini cd ye aktarılmasını istesem böyle birşey yaptıran varmı

canım çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine. ben bir daha 23 ocakta gidicem. bu arada idrar ve kan tahlillerini yaptır dedi. seni ne zaman çağırdı.
cd ye aktarma imkanı varsa süper olur. kızlar bilgisi olan varsa bizede söyleyin. :teytey:

evet kızlar cd ye aktarma yapıyor
ama hastahanede yapıyor mu bilemem
ben özeline gidiyodum bana cd veriyodu....

evet kızlar cd ye aktarma yapıyor
ama hastahanede yapıyor mu bilemem
ben özeline gidiyodum bana cd veriyodu....

canım ya muayenehanesine gitmiyorum ben. sen özeline gittiğin için normal doğumuna gelmiş olmasın. doktoru çok beğendim ama muayenehanesi olunca insanın aklına herşey geliyor.

selam canlarım en 15 haftalık hamileyim.ilk günden beri acıbadem de cemile alçaya gidiyorum.mükemmel bidoktor.kilo ve tansiyn takibini her gittiğinde bilgisayara kaydediyor.en önemlisi seni tanıyor, kapıdan her girdiğinde o güler yüzü ,hemileliğin her haftasını sen gittiğinde sabırla anlatması.bebek ve ane için gerekli olan bütün tahlilleri yapıyor.mesela bana yapılan bazı tahliller çogu arkadaşıma önemli olduğu halde yapılmış.kısacası mükemmmel bir doktor.

canım ya muayenesi olunca değişien bişey yok....
medical park da iken ahmet bey muayenesi yokru gene cok ilgili davranıyodu....
yani değişsen bişey yok ki....
son ay her hafta kontrole cagırıyodu bizi o yüzden muayenesine gitmek daha mantıklı geldi bize
her ay 80 ytl aldı sadece....
zaten öyle paragöz biri değil az cok sizde nasıl bi doktor oldugunu anlayacaksınız....
bana dogumu nasıl düşünüyoz diye hiç sormadı
normal dogum için herseyiniz uygun dedi catı muayenesi yapmadan bunu söyledi....
sadece sezeryan düşünürseniz 39 haftalık yapıyoruz dedi.....
yani sezeryan yapan birisi değil....
hatta ben dogun sancılarına dayanamadım ve beni sezeryana alın diye yalvardım ahmet bey e
ama hayır dilek hanım siz normal yapacaksınız dedi....

X