• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa güncel tüp bebek

mrsssssssss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2024
19
9
1
33
Merhaba kızlar,
Bursa da güncel tüp bebek deneyenler nereye gidiyor? Tavaiye edebileceğiniz yer var mo?
Öncesinde 2 kere soranüste denedim ama olumsuz oldu ve çok memnun kalmadım açıkçası.
Cumartesi günü için Osman Develioğlu’na randevu aldım.
Osman bey e yakın zamanda giden var mı?

Osman hoca iyi bir doktor diye duydum ben ama tercih etmedim. Sebebi çok resmi bir doktor olması. Açıkçası tüp bebek sürecinde insan biraz şefkat arıyor, aklına gelen her soruyu rahat rahat sorabilmek istiyor. En azından benim için bu böyle. Ben bahçeci tüp bebekte Betül hocanın hastasıydım. Aradığım tüm özellikler onda vardı. Güler yüzü, anlayışı, transfer sonrası elini tutup saçlarını okşayıp dua etmesi falan beni güvende hissettiriyordu.

Ben Betül hanımdan memnun kalmadım. Hiçte güleryüzlü değildi açıkçası. Bahçecide beklerken gördüğüm kadarıyla Sabri bey daha ilgili güler yüzlüydü. Osman Develioğlunu çok duydum. Şimdiki aklım olsa asla Betül hanımda tedavi olmazdım.

Bende aslında Osman hoca ile ilgili bu tarz eleştiri okudum hep.
Randevu alırken bile biraz ters konuştu🥹
Bahçeci ile ikisi arasında gidip geldim ama umarım gebelik olur da tekrar başka bi yerde denememe gerek kalmaz..
Çok zor bir süreç gerçekten

İnşallah doğru yeri bulursunuz çünkü çok stresli zor süreçler. Ben de bahçeciye büyük umutla başlamıştım olmadı. Nasip…

sadece 2 embriyo oluştu 3. Günde dondurdular transfer oldum 2 sini de sonra ama maalesef olmadı. Uludağı bekliyorum şu an

hanımlar merhaba hepinize hayırlı haberler almak nasip olsun 🤲 Bursa’da gonal f arıyorum yardımcı olabilecek birileri varmıdır 🌸

Back