Bursa fitness salonu

Adesss

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
1.022
5
36
arkadaşlar koskoca Bursa'da bayanlara özel fitnes salonu bulamadım lütfen bilenler yazabilirlermi bayanlara özel samba zumba pilates tarzı yerler var ama ben fitness istiyorum profesyonel,ayrıca geçitte oturuyorum yakınımda istiyorum

Son düzenleme:
Nerde oturuyorsunuz? Beşevlerde var. Bayan hoca eşliğinde bayan saatinde. Diğer saatlerde erkeklerde girip çıkıyor.

Geçitte oturuyorum bunu hatırlattığınız iyi oldu teşekkür ederim,sadece bayanlara özel olmasada belli saatlerde en azından bayanlar içinde olabilir

Bayanalra ait yerlede agirlik makineleri yok ya digerleride gercekten ise yaramiyor ona dikkat edin gitceginiz yerde

Bayanalra ait yerlede agirlik makineleri yok ya digerleride gercekten ise yaramiyor ona dikkat edin gitceginiz yerde
İşte banada profesyonel yer lazım koşu bandı ağırlık aletleri felan ,olan bayanlara özel yerlerde fitness yok dediğim gibi ya samba ya pilates yada bft tarzı yerler

İşte banada profesyonel yer lazım koşu bandı ağırlık aletleri felan ,olan bayanlara özel yerlerde fitness yok dediğim gibi ya samba ya pilates yada bir tarzı yerler

Yani bana gore bosa kurek cekmek oluyor agirlik yoksa bende cok arastirdim bulamadim .. mecbur karma salon tercih ettim sabahlari gidiyorum salona ozaman pek kimse olmuyor

Yani bana gore bosa kurek cekmek oluyor agirlik yoksa bende cok arastirdim bulamadim .. mecbur karma salon tercih ettim sabahlari gidiyorum salona ozaman pek kimse olmuyor
Kesinlikle öyle fitness dan gerisi yalan,ben kapalıyım ve haliyle spor yaparkende rahat olmayı seviyorum,dibimde Hangaar spor salonu var ama karma olduğu için gidemiyorum İzmit'te vs küçük şehirlerde bile bayanlara özel fitness salonları varken Bursa'da Nasıl olmaz ne zamandır araştırıyorum bulamadım bundan 3,4 sene önce beşevlerdeydim beşevlerdeydim Bi salon vardı bayanlara özel gittiğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…