Söz Kesimi bursa 'da Söz Kıyafeti Alacağım Bİr Yer Bİlen Varsa...

SerHatice

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
1.623
30
108
Merhaba kızlar ben yakında Allah'ın izniyle sözleneceğim.tesettürlü bir bayanım.sözüm kalabalık olacak (EVde eş dostla) e haliyle de çok şık güzel bir söz kıyafeti almak istiyorum.Bursa'da önerebileceğiniz bir yer var mıdır?

Merhaba canım bende bursadayım ve haziran 10 da sözüm kıyafet işini ben halledemedim ama tesettürlümüsün yada açıkmısın ona göre bi kaç yere yönlendirebilirim

canım afedersin ya sadece başlığı okuyup cevap yazdım tesettürlü olduğunu daha sonra gördüm mesela kapalı çarşıda tarakçılar var oraya baktınmı hiç elbise tarzımı düşünüyosun yoksa etek bluz falanmı

Merhaba canım bende bursadayım ve haziran 10 da sözüm kıyafet işini ben halledemedim ama tesettürlümüsün yada açıkmısın ona göre bi kaç yere yönlendirebilirim

canım kapalıyım benim de senle aynı tarihlerde gibi görünüyor canım :) Allah tammaına erdirsin bu arada kapalıyım.szö kalabalık olur büyük bir ihtimalle güzel bişe olsun istiyorum işte

benim bır ay öne alındı :) daha benımde kıyafetım hazır değil :) ama bence kesinlikle elbise giymelisin cunku artık kapalılar için cok güzel modeller var ben bile bakarken kendım ıcın onlarada hep göz gezidrdim acık oldugum halde bak şifon pliseli modeller var bu sene cok acayip moda ten rengine görede bi renk tercih ettiğin zaman harika olur

canım esmer tenliyim.ama ten rengim çok kara değil :) kaşım kapkara :) ne renk gider ian bilmiyorum.genelde vizon rengi yakışturuyorlar ama ben vizon isteme anında giyinmeyi düşünüyomçünkü söz ertesi gün olacak e uzun yoldan gelyorlar idrek söz olmaz diye düşünüyorum :) ne önerrisin cnm ?

tatlım oncelıkle hayırlı olsun. ıgs nın arasında nehır pastanesının yanında bı yer var oraya bı bak derım bız kardesıme kıyafet bakarken kapalı bı bayan bakmıstı gusel modeller vardı. bıde arda ya halıte faruka sevim e falan bak oralarda oluyo daha cok o tarz seyler ama bıraz pahalı gıbıler butcen nedır bılmıyorum ama dugun yapana bazen agır gelebılıyor kıyafet fıyatları ondan dedım. bızde arayıstayız kardesım bnm dugunumde ve kınamda kıyafet bakıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…