Gelinlik Modelleri bursa' da moda evi ve gelinlikçiler tavsiyeleriniz lütfen

Laberiada ne kadar anlaştın canım? Açık modelmi tesettürmü?

Yaptırmak istediğin modele göre değişir tabi fiyat ama benim istediğim gelinlik 3000 civarıydı her yerde. orda 2450 'ye anlaştım.

Ben tesettürlüyüm, kınamda gelinliği açık olarak giyicem, düğün için kapalı kullanacağım. Kapatmak için de özel bir dikim yapacaklar.Gelinliğin içine giyelecek birşey. ( Dışarıdan bakıldığında belli olmayacak şekilde)

Kına için ayrı bir tuvalet almayacağım için fiyat benim için uygun oldu.

kınada ne giyiceksin peki canım?
ilginç geldi nası bi gelinlik giyiceksin merak ettim sendemi iki yerde düğün yapıcaksın

Merhaba arkadaşlarım umarım araştırmalarım size yardımcı olur kısa kısa özet özet neler yaptığımdan bahsedeyim size

Gelinlik için Fatih sultan mehmet bulvarından tuttun setbaşına kadar ne kadar gelinlikçi var ise görüştüm bende ufak notlar aldım yukarıdaki arkadaşımızın dediğine katılıyorum şehir dışından izmir gibi yerlerden gelinlik hazır alıp kendilerini ürettiklerini söyleyen ama gelinlikle ilgili bir kaç şey sorduğumda onları hallederiz şeklinde cevap aldığım bir sürü yer oldu benim!Karşındakini salak yerine koymaları insanın cidden sinirlerini bozuyor.
Nişanlığım bir fiyaskoydu üzüntüden kuaförde ağladığımı biliyorum ama yinede buraya yazıp kimsenin ekmek parasıyla oynamak amacım değil
Gelinlik konusundaki araştırmamın nedeni bu sanırım gelinliği altıparmakta Burak Kaynar da yaptırdım hayalimde hep işlemeli modeller vardı ama dantel bir gelinlik denedim üzerinde ufak oynamalarla üzerimde harika durduğunu düşündüm ve fikrim değişti giyilmeden insanın üzerinde nasıl durduğunu anlaması imkansız o yüzden gittiğiniz bütün yerlerde giymek için ısrar edin derim.!Onun dışında dantelinden üzerinde kullanıcağımız tüle kadar gidip birlikte seçip beğendik çok iyi niyetli yardımcı olmak için elinden geleni yapan insanlar annesi var Hatice hanım çok ilgili ve hoş bir bayan ben danteli Burak ile gidip seçtim her ne kadar ikisinede sonsuz şekilde güvensemde dantellerin kodları oluyor her ne kadar güvenip sipariş versemde o kodu gittiğimiz yerde aldım not ettim ne olur ne olmaz diye gelinliğimin provaları esnasında 2 kere kolunun boynunun arasında gidip geldim sabırla beni dinlediler hala daha kendi yakın arkadaş çevremi kendi ellerimle götürüp teslim edip kahvelerini içip çıkabiliyorum gönül rahatlığı ile!

Onun dışında Düğün yeri için Gold düğün salonuyla anlaştım miktarda indirip yapmadılar ne yazıkki ama gold düğün salonunu gezen arkadaşlarım vardır gerçekten çok şık bir yer yapmışlar aklımda orası vardı ve orası oldu.

onun dışında Düğünde kristal küçük parfüm şişeleri dağıttım onları istanbuldan tahtakaleden aldım yalan olmasın ama 2 tlye falan denk geliyordu çok şıktılar :) üzerlerine lila rengi kurdele yaptım ve onları dağıttım

Gelinlik ayakkabısınıda nabantoğlundan aldım nabantoğlunda bir alt geçit var ismi aklımda değil ama bu eski migorsun ordan girişi girdikten sonra soldaki 4. mağazaydı zaten gelinlik ayakkabılarını üst üstte dizmişler girdiğinizde görürsünüz sıkı pazarllık yapın bana 250 tl demişlerdi 170 tlye aldım :)

onun dışında önce çok fahiş fiyat verip daha sonra 500 600 tl inen yerlere benim şahsi fikrim olarak bana inandırcı gelmiyorlar bir ürünün belli bir fiyatı vardır onun üzerinden 600 tl iniyorsa seni kandırabilsem alıcaktım paranı ama olsun sen işini biliyormuşsun gibi birşey bu ve bence hiç etik değil.

saçımı makyajımı kristal parkta ayhan kuaföre yaptırdım gerçekten mükemmel iş çıkarıyorlar onun dışında aklıma birşey gelmiyor merak edenler veya fikir almak isteyenler özelden mesaj atabilirler

merhaba bursa moda hakkında da fikirlerinizi yazmışsınız çok uzun zaman olmuş gerçi ama merak ettim ve bursa moda dendiğinde ya da gördüğümde çok üzülüyorum beni çok üzdüler çünkü

Arkadaşlar, fikir verir diye düşündüm. Ben de Remona'ya diktirdim. ve aynı model gelinliği başka bi modeevinde (isim vermiyim) 1850 tl'ye yapabileceklerini söyledilerdi, fakat ben remonada 1350 tl'ye diktirdim ve herkes bayıldı gelinliğime:) Ayrıca sahipleri diğerleri gibi yapmacık değil, ayyy çok yakıştı, ayy o sana böyle güzel durur şöyle güzel durur gibi yapmacık davranmıyor. Bazı gelinlikçiler sırf daha fazla para koparmak için sizi nasıl kandıracaklarını bilemiyolar. Umarım yardımcı olmuşumdur bayanlar.

Yukarda arkadaş vermiş gerçi isim vermiyim dedim ama ismi Nermateks modaevi, adam çok acayip bi kişilikti başta yağ bal o biçim, sonra vazgeçince bi kovmadığı kaldı, eşim de ben de çok sinir olmuştuk, hatta eşim başka yerde kazık bile yesek kesinlikle buraya yaptırmayalım dedi o derece:) valla remonayı arkadaşım önermişti bana da sonra da ben evlenecek arkadaşımı, kuzenimi oraya yönlendirdim onlar da çok memnun kaldı, sahibi olan kadın biraz soğuk ama olcak o kadar:)

Canım La beria gelinliği tavsiye ederim. Ben belli bir model göstererek gitmedim, tamamen hayalimdeki modeli anlattım ve birebir yapıldı diyebilirim. iki hafta önce çok beğenerek sorunsuz teslim aldım. Sabırlı, güler yüzlü ve ilgililer. Değerlendir bence :) cilerim son provadan bir kare konusunda gelinliğimin sırt detayı var bakabilirsin, hayırlı olsun :)

Arkadaslar ben muzeyyen moda evine diktiriorum heykelde kuzenimin nisanligi ve kinaligi orda yapildi muhtesemdi bende oraya karar verdim muzeyyen hanimin yaklasimi cok guzel aileden biri gibi neyse oni soyluyor tavsiye ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yorumları okuyorum dikkatimi çekti bende tesettürlüyüm ve yarın gelinlik için Bursa'ya gideceğim ama moda evleri hakkında bi fikrim yok henüz siz nerede Diktirdiniz ve memnun kaldınız mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim düğünüm de 31 Ağustos'ta Balıkesir'de yaşıyorum yarın gelinlik için Bursa'ya gideceğim kaç gündür yorum okuyorum sizin yorumunuz dikkatimi çekti bende tesettürlüyüm diktirdiğiniz moda eviyle ilgili olumlu yorumlar okudum. Siz memnun kalmışsınız anladığım kadarıyla yeri nerde LA BERİA nın?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Arkadaşlar 1 hafta sonra düğünüm var. Bursa hayal moda evinde diktirdim gelinliğimi. Altıparmakta balıkçıların altında kalıyor. Kesinlikle ama kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum. Tamamen kendi işlerine geldiği gibi iş yapıyorlar. Anlaşana kadar iyi hoş ama sonrasında nasıl işlerine geliyorsa onları söylüyorlar. Ben tesettürlü gelinlik diktirdim. Öyle bi başörtüsü verdilerki bana bedava verseler takmam. Sonrada elimizde başka yok diyorlar. Zaten ne isteseniz işlerine gelmiyorsa o öyle olmaz, elimizde yok, normalde yapmıyoruz falan filan gibi şeyler söylüyorlar. Ben kesinlikle memnun kalmadım. Asla ve asla da kimseye tavsiye etmiyorum. HAYAL MODA EVİ İLE KESİNLİKLE İŞ YAPMAYINNN!!!!

kızlar bende gelin olucam kaç günüdr kafam allak bullak oldu. istediğim gelinlik zor bir model galia lahav ın sırtı dantelli ve uuup uzun kuyruklu bir modeli. ama ben gecenin sonunda kuyruk ve alt etek kalmasın istiyorum bu yüzden kısa elbise gibi kullanmak istiyorum gelinliğimi bana her yer başka birşey söyledi. Gül moda evine arkadaşımı kendim götürdüm diktirdi çok çok ta memnun kaldı kınalık falanda oradan yaptırdı. bende bugün gidip konuştum ama geri dönmedi bana fiyatla ilgili. neşem moda evine gittim aslında güven verir gibi geldi ama henüz model falan denemedim tabiki 2100 tl ayakkabı da dahil fiyat verdiler istediğim gibi yapabilirler mi bilmiyorum tabiki, Laberia aslında en çok içime sinen yer oldu ancak bana 4850 tl fiyat verildi peşin olursa 4000 e düştüler salonu o paraya kiralamadım ben o kadar para veremem açıkcası içim yana yana elemek zorunda kaldım. he mutlaka dikerler istediğimi ondan eminim. pazartesi günü bir umut altıparmağı dolaşayım diyorum bakalım. nalbantoğlunda da bir yere gittim daha önce ama kadın resmen aşağıladı beni o yüzden uğramak bile istemiyorum. sırtı açık bir model istiyorum dediğimde oldukça cesur bunu giyicek sırt var mı sende dedi bende bastım azarı kalktım geldim eve anlayacağınız kafam karman çorman. istediğim modelde resimdeki. gecenin sonunda kısa elbise olacak bu model..

bende burak kaynarda 3 . provamı oldum herşey mükemmel oldu herşey için annesine ve kendine teşekkür ederim bittiğinde fotoğrafı yayınlayacagım

Merhaba kızlar ben de Bursalıyım ama şuanda Adana'da yaşıyorum. Buradan baktım biraz ama sanırım Bursa bu açıdan daha zengin. Haftasonu Bursaya gelip ben de gelinlik bakacağım. Aklımda kesinlikle Mediha Cambaz Gelinlik var. Nalbantoglunda. Facebooktan takip ediyorum çok beğendim çok modern gelinlikler var. Benden de tavsiye Mediha Cambaz.

Kesınlıkle REMONA altıparmak cd.üzeri anne oğul ışletiyorlar okadr ıyı ınsanlar kı anlatamam ...

Arkadaşlar ben de son olarak Bursa Çeyiz Gelinlik'te diktiriyorum hem kapalı çarşının oradaki Düğün Çarşısında hem de Altıparmak 'ta yerleri var. Ben birbönceki mesajımda dinternetten Mediha Cambaz Gelinlik' i takip ettiğimi söylemiştim ve gittim oraya ancak o kadar lafları ayrı kii... Başta 2000 TL dediler istediğiniz değişikliği yaparız dediler sonra 3000 tl dediler ve bu sadece kiralık bedeli. Benim için tam bir hayal kırıklığıydı. O hayal kırıklığı ile gezerken rastladım Bursa Çeyiz Gelinlik'e. Gerçekten her provada çok ilgilendiler. Dün son provadan çıktım inşallah iki hafta sonra da teslim alacağım. İstediğim gelinliği hayırlısı ile alacağım inşallah...

Arkadaşlar ben de son olarak Bursa Çeyiz Gelinlik'te diktiriyorum hem kapalı çarşının oradaki Düğün Çarşısında hem de Altıparmak 'ta yerleri var. Ben birbönceki mesajımda dinternetten Mediha Cambaz Gelinlik' i takip ettiğimi söylemiştim ve gittim oraya ancak o kadar lafları ayrı kii... Başta 2000 TL dediler istediğiniz değişikliği yaparız dediler sonra 3000 tl dediler ve bu sadece kiralık bedeli. Benim için tam bir hayal kırıklığıydı. O hayal kırıklığı ile gezerken rastladım Bursa Çeyiz Gelinlik'e. Gerçekten her provada çok ilgilendiler. Dün son provadan çıktım inşallah iki hafta sonra da teslim alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…