Bursa da kizlik zari diktiren veya doktor tercihi

çok teşekkür ederiz canım. sonrasında da haber bekliyorum kanamanın olup olmadgna dair. murat bey e gitmeyi düşğndügğm için benim için umut gibi bişeysin . hakkında en hayırlı bi şekilde kurtul bu dertten inşallah

kızlar murat bey den randevu aldım gidip görüşcem sizlere yqzarım . korkuyorum degişik bi duygu var bakalım ne olacak . dügüne daha 7 ay var. murt beyden bilgi alıp karar verecegim

kızlar murat bey ile görüştüm.çok iyi birine benziyor. ameliyat olmak isteyenler genellikle regllerinin bitiş tarihinde ameliyat olurlarsa iyileşme süreci için oranın kuru olması amacıyla daha iyi olacagını söyledi. kalıcı nın gerekli oldgunu söyledi . hiç bir şekilde kesin tutar diye bişey demedi tutmayanlar ve ya basarılı olmayanlarda oluyor dedi. öyle olunca gecici işlem gibi dügünden 3-4 gün önce geliyorlar ve cok kısa sürede işlemi yapıyoruz dedi. ameliyat esnasında kanlanma durumuna göre ya belli bölgeyi yukarıya kaldırıp daraltarak ve ya ortadan perde ceker gibi bi işlem yapıyormuş kalıcı işlem için. yani bu kararı ameliyat esnasında kanlanmaya göre yapıyormuş.kalıcı 2000 gecici 1500. iyileşme süreci 2 ay sürüyor dedi.ama dügünden son 2 ay olmasın stres olur dedi. dügün hazırlıklarının cogunu halledip,düğünden 3 ay önce kalıcı işlemi yaptırmayı düşünüyorum. aklıma gelen başka önemli bişey yok. aıds hepatıt testleri yaptıran var mu? ne olur ne olmaz diye yaptıranlar var mı nerelerde gizli bi şekilde yaptırabilirim?

Merhaba bende bursada yaşıyorum ama kızlık zarı konusunda burda güvenecek sonuç veren doktor bulamadım. Gittim istanbulda yaptırdım ve çok iyi sonuç aldım tavsiyem bursa yalova üzerinden vapurla yenikapıya geçin istanbulda yaptırın aynı gün dönersiniz
Merhaba ist kime yaptirdin. Sonuc aldin mi

Ben yaklaşık 1 ay önce Barış Korkmaz a yaptırdım. Doktorum son derece hassastı , ücreti de makul.. gerekli bütün bilgilendirmeyi yaptı, eylülde düğünüm olacak. düğünden hemen önce de gidip kontrolleri yapabileceğimi söyledi. Doktor arayışındaysanız kesinlikle tavsiye ederim. Kızlar güvenilir doktor bulmak gerçekten çok zor, iyi araştırın ,bu konularda güven, doktorun açıklayıcı olması ve hassasiyeti çok önemli, ben çok uzun süreler araştırdım, iyi ki Barış beye gitmişim. gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

Ben yaklaşık 1 ay önce Barış Korkmaz a yaptırdım. Doktorum son derece hassastı , ücreti de makul.. gerekli bütün bilgilendirmeyi yaptı, eylülde düğünüm olacak. düğünden hemen önce de gidip kontrolleri yapabileceğimi söyledi. Doktor arayışındaysanız kesinlikle tavsiye ederim. Kızlar güvenilir doktor bulmak gerçekten çok zor, iyi araştırın ,bu konularda güven, doktorun açıklayıcı olması ve hassasiyeti çok önemli, ben çok uzun süreler araştırdım, iyi ki Barış beye gitmişim. gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
Canım merhabalar nasıl gitti sürecin sonuç aldınmı

Kızlar kusura bakmayın uzun süredir yazamıyorum. Kesinlikle memnun kaldım ve kanamam oldu. Dikimi çok kısa sürede yaptılar ve ağrı acı hissetmedim. Ben kendi adıma Barış Korkmaz'tavsiye ederim. Yorumlar çok iğneleyici olabiliyor, muhatap da almıyorum. Sorusu olan varsa yazabilir ya da özelden mesaj atabilir

Kızlar kusura bakmayın uzun süredir yazamıyorum. Kesinlikle memnun kaldım ve kanamam oldu. Dikimi çok kısa sürede yaptılar ve ağrı acı hissetmedim. Ben kendi adıma Barış Korkmaz'tavsiye ederim. Yorumlar çok iğneleyici olabiliyor, muhatap da almıyorum. Sorusu olan varsa yazabilir ya da özelden mesaj atabilir
Merhaba; bende Bursa’da Barış Beye gitmek istiyorum siz düğünden kaç ay veya yıl önce gittiniz? O sürrçte çalıştınız mı nelere dikkat ettiniz rica ediyorum sizden dönüş bekliyorum..

X