Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ist kime yaptirdin. Sonuc aldin miMerhaba bende bursada yaşıyorum ama kızlık zarı konusunda burda güvenecek sonuç veren doktor bulamadım. Gittim istanbulda yaptırdım ve çok iyi sonuç aldım tavsiyem bursa yalova üzerinden vapurla yenikapıya geçin istanbulda yaptırın aynı gün dönersiniz
Canım merhabalar nasıl gitti sürecin sonuç aldınmıBen yaklaşık 1 ay önce Barış Korkmaz a yaptırdım. Doktorum son derece hassastı , ücreti de makul.. gerekli bütün bilgilendirmeyi yaptı, eylülde düğünüm olacak. düğünden hemen önce de gidip kontrolleri yapabileceğimi söyledi. Doktor arayışındaysanız kesinlikle tavsiye ederim. Kızlar güvenilir doktor bulmak gerçekten çok zor, iyi araştırın ,bu konularda güven, doktorun açıklayıcı olması ve hassasiyeti çok önemli, ben çok uzun süreler araştırdım, iyi ki Barış beye gitmişim. gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
Merhaba; bende Bursa’da Barış Beye gitmek istiyorum siz düğünden kaç ay veya yıl önce gittiniz? O sürrçte çalıştınız mı nelere dikkat ettiniz rica ediyorum sizden dönüş bekliyorum..Kızlar kusura bakmayın uzun süredir yazamıyorum. Kesinlikle memnun kaldım ve kanamam oldu. Dikimi çok kısa sürede yaptılar ve ağrı acı hissetmedim. Ben kendi adıma Barış Korkmaz'tavsiye ederim. Yorumlar çok iğneleyici olabiliyor, muhatap da almıyorum. Sorusu olan varsa yazabilir ya da özelden mesaj atabilir