• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlik zarim yirtilmis midir?

Sevdaa44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2017
3
0
1
Lutfen yardim edin bi akil verin bundan yaklasik bi yil oce mast yaparken parmagimi soktum parmagimi cikardigimda kan gelmisti ama hic bi sekilde aci yoktu sonra ped taktim normal regl zamani gibi 5 gun sureyle kan geldi ama ilkte gelen kan regl kani mi yoksa kizlik zarindan mi geldi bilmiyorum bazen uyku uyuyamiyorum doktora gitmeyi bile dusunuyorum artik sizce bozulmus mudur :((

Hadi ordan beee!...
Mastr yapmayı biliyosun, parmağını sokmayı biliyosun üstüne üstlük kan gelince şu kızlık zarı saçmalığı birden aklına düşüveriyo...

Ayrıca Kadın üye olduğunu düşünmüyorum şayet kadın üye isen bu kadar salak olamazsın!.. olmamalısın!...

Bir yıl önce yaşamışsın neden doktora gitmiyosun? Bu zamana kadar nasıl bekledin ki? Bi muayene ol için rahat etsin

Bir yıl önce yaşamışsın neden doktora gitmiyosun? Bu zamana kadar nasıl bekledin ki? Bi muayene ol için rahat etsin

Bosver takma kafana. O orumcek ag gibidir. Simdi kendini yenilemistir :kızgın:

Sakami yapiyorsun???

Hadi ordan beee!...
Mastr yapmayı biliyosun, parmağını sokmayı biliyosun üstüne üstlük kan gelince şu kızlık zarı saçmalığı birden aklına düşüveriyo...
Ayrıca Kadın üye olduğunu düşünmüyorum şayet kadın üye isen bu kadar salak olamazsın!.. olmamalısın!...

Allah askina hangi issiz erkek dusunupte boyle bisey yapar ki sadece akil almak istedim parmakla yirtilabildiginden haberim yoktu

parmak girdirdiysen adet zamanın değilse ve kızlık dışında tırnağınla bir yerini yırtmadıysan ki o kadar kan gelmez heralde kızlık olma ihtimali yüksek keşke yapmasaydın

Hadi ordan beee!...

Kesinlikle ben de bayan olduğunu düşünmüyorum bu kadar cahilce bir yazıyı bir kadın yazamaz....!!!!!

Hacı cok yanlis yerdesin:deli:parmaklarken nereye soktugundan haberin yok çıkartırken ne olup bitmis bizemi soruyorsun:işsiz:az yoklasaydın:21:

Lutfen yardim edin bi akil verin bundan yaklasik bi yil oce mast yaparken parmagimi soktum parmagimi cikardigimda kan gelmisti ama hic bi sekilde aci yoktu sonra ped taktim normal regl zamani gibi 5 gun sureyle kan geldi ama ilkte gelen kan regl kani mi yoksa kizlik zarindan mi geldi bilmiyorum bazen uyku uyuyamiyorum doktora gitmeyi bile dusunuyorum artik sizce bozulmus mudur :KK43:(
Dalgami geciyosun. Mast dedigin iliskiye girmemis biri parmak atarak yapmaz. Iliskiyegirmis biri masta gerekduymaz.. Doktor bile olsa burdan dogru derdine care olmaz.

Back
X