Kına Gecesi Bursa da kina

rabiaaaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2011
2
0
36
Bursa
arkadaşlar fikir alışverişine ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim.sohbetli kına yapmayı düşünüyorum ama insanların sıkılmasını hiç istemiyorum önerebiliceğiniz organizasyon şirketi veya fasıl grubu veya fikriniz var mı çok araştırdım çoğu yer eğlenceli kına için çalışıyor bazı yerlerin fiyatları çok pahalı.farklı bi kına olsun ıstıyorumm....

canım bursada bunu yapan yerler varmı bilmiyorum sizin tarafıda bilmiyorum ama bana göre böyle bir kına pek iç açıcı olmaz... bir arkadaşım düğününü böyle yapmıştık hiç memnun değildi gelenler oturan olmadı bile kız akrabalarıyla düğün yptı

Bursalı kk hatunları pek yardımcı olmuyor gibiler canım ya bende bi soru sormuştum kaldı öyle maalesef

cnm şimdi gördüm sorunu ama anlamadım sohbetli kına nasıl oluyor ona göre yardımcı olmaya çalışayım

benimde kuzenimin kınası sohbetli olmuştu ama inan misafirler çok çabuk sıkıldı ,fasıl için asude organizsyon ya da filiz organizasyon var buralara bakabilirsin belki değişik bi fikir verebilirler

ben bursada sohbetli bir düğüne gitmiştim, ama sohbet olmadı, ilahiler çalındı, küçük semazaenler fln çıktı, yemekler yendi, takı merasimi yapıldı ve düğün bitti... semazenlerin hangi organizasyon şirketinden geldiklerini bilmiyorum ama

biliyorum genel olarak sıkıcı oluyor.amane ben oynayabılıyorum ne de oynıcak kısme var.ufak bı sohbetten sonra ınsanların canını sıkmamak adına boyle bırsey dusunmustum asude ıle gorustum baska sırketlerlede gorusmeyı planlıyorum

merhaba semazenler ve diğer bütün islami kına organizasyonu için asude organizasyon ile görüşebilirsin xxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
xxxxxxxxxxxxxve kına organizasyonları için asude organizasyon ile görüşmeni tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
bizim burda da öogu düğünler bu şeklide olur ve çok da güzel olur bangır bangır müzik çalıp insaların kafalarını şişirmektense bence en güzeli.genelde ezgi çalınır insnı sıkmayan bir ilahi grubu yapar bunu ve hem hareketli hemde yavaş ezgiler söylenir sonra slayt yapılır semazen grubu gelir tabi isteyen degişik şeylerle süsleyebilir bunu bence güzel bir ddüyün olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…