Kına Gecesi BURSA ' da kına mekanı !!

yok canım ben ayarlayamadım daha benim nişan olucak daha ama gün belli değil.. bende gönlüferahı istiyordum ama gün yokmuş sanırım ona üzüldüm (

yok canım ben ayarlayamadım daha benim nişan olucak daha ama gün belli değil.. bende gönlüferahı istiyordum ama gün yokmuş sanırım ona üzüldüm (

cnm hafta içi yer var dediler eğer hafta içi düşünürsen belki yer bulabilrsin

:asigim:
cnm hafta içi yer var dediler eğer hafta içi düşünürsen belki yer bulabilrsin

sebnemcim araştırmıssındır sen benım eyülde ...düğün yeri tamamdr...Çekirge ÇIRAGAN.....
ama kına yeri yok kırcı hafta içi ne kadar fiyat istiyor haberin varmı???

:asigim:

sebnemcim araştırmıssındır sen benım eyülde ...düğün yeri tamamdr...Çekirge ÇIRAGAN.....
ama kına yeri yok kırcı hafta içi ne kadar fiyat istiyor haberin varmı???

cnm benim cuma günü olucak kına birde tam sezonda bence sen gidip orda konuş eylülde fiyatlar farklı olabilir gönlü feraha da bakabilirsin bize yer yok dediler temmuz için eylülde yer bulabilirsin bence

merhaba arkadaşlar beni bir telaş aldı ki sormayın..kafam allak bullak nerden başlıcamı bilmiyorum düğün yeri bakıyoruz kim nerede düğün yaptı ve nasıldı yardımcı olabilirmisiniz benim düğünüm 2011 yaz olcak şimdiden bakmalıyım diye düşündüm..herkese mutluluklar yeni hayatlarında..

fiyatlar az çok belli arkadaşlar.sadece bikaç kişi yazmış kişi başı 15 tl 20 tl gibi.hem kına hem nişan,salon,piyanist,kameraman,fotoğrafçı vs , bu şartlar altında en az bi 5000 lirayı gözden çıkartmamız gerekiyor.ama ben öyle yapmıcam.belediyenin düğün ve nişan salonunu tutcaz.nişan ve kınam orda olcak.cidden çok cuzi bi miktar.söylesem gülersiniz.ama çok profesyonel bi organizasyoncu ( tanıdık ) , profesyonel kameraman,fotoğrafçı,piyanist , solist, herşeyiyle dört dörtlük olcak,ve çok ucuza mal etmiş olcam.hem de gönlüme göre olmuş olcak.belediye düğün salonu diyip geçmeyin,deniz kenarında mükemmel biyer hihoyyyt zaten nişanımızdan ve düğünümüzden arta kalanlar salonun duvarları, masalar olmıcak ki.ya da düğün yaptığımız yerin adı olmıcak.çekilen fotoğraflar ve videolar olcak.o yüzden bence ailelerimizi fazla zora sokmayalım.yazık günah o paralara.5000 liranın, 10.000 liranın yarısından daha da aza , çok daha güzel nişan kına yapabilirsiniz.bi araştırın derim

mükemmel bi eğlencenin çok fazla paradan geçtiğine inanmıyorum.o yüzden vaktiniz varsa iyice araştırın.ben de bu sene evleniyorum.ilkbaharda nişan ve kınam olcak.allah hepimizin gönlüne göre versin

kızlar haziranın ilk haftası için karar verdik düğüne. kına salonu için nereleri önerirsiniz? kına yapanlar varsa fiyatlarını öğrenebilir miyim?

slm arkadaşlar
NAZENDE GARDEN kına bahçesinde . tüm hazırlıklar dahil ( kırmızı organze dan cevizli lokum kesesi( lokum dahil) meyve suyu,piyanist,çok şık düzenlenmiş mekan üzeri kapalı yada açık bölümde masalı yada masaız osmanlı kına tarzı,sokak fenerli varak gelin koltuğu mumlarla gelin yolu hazırlığı vs. herşey dahil) 2500 tl ...

nazendenin fiyatı iyi görünüyor kına için mekanı gidip görmedim ama...
gönlüferah ın nişan ve kına fiyatlarını bilen varsa yazarsa çooookkkk sevinirim
hepinize kolaylıklar diliyorum

canım mrb gönlü ferahta arkadasının olmuştu ben çok beğendim çok güzel bir mekan.hatta kına ekibi kına tahtı ve çardagı yapılmıstı fiyat olarak ne kadar bilmiyorum ama organizasyonu asude organizasyon yapmış sitelerinde fotolar varmıs.herkeze mutluluklar diliyorum.

2012 gelinleri nerdesiniz?Meraklarda bırakmayın bizleri,bilgilendirinn bacılarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…