• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi BURSA ' da kına mekanı !!

cnm altınceylanda nerde yapılıcak kınan fiyat ortalama ne kadar bide ??

canım kişi başı olucağı için organizasyon ek olucağı için fiyat bilmiorum canım ama düğün havuzbaşı ..kına gazella(kapalı olduğu için) salonu..

gönlüferah ramazanda bakıma gircekmiş...salonlar falan tamirat varmışş kapatıcaklarmışş geçicii olarak.. bi arkadaşım oraya güvenmiştii kesindi böle olunca
as merkezin arkasında organizasyon gülşah alkoçlar sanırım bi yer açtı orda olcak çok güzel çokda pahalı değil aklında buda bulunabilir canımm...

teşekkürler canım hayırlısı olsun hepimiz için ne kadar zormuş düğün yapmak en zor kısmı yer bulmak gerçi ama kaydirigubbakcemile2

cnm bnmde kınam mayıs ayında Bursa da olacak.ben salonumu bi kaç ay önce tuttum,yoksa yer bulmak zor oluyor.ben uluyolda (adliye yakını) Ecem düğün salonunu tuttum. 2 adet salonları var kına ve düğün için.kına salonu 200 kişilik,kına gereçleri ve organizasyonda da yardımcı oluyorlar. opuyorumnanaktan :teytey:

sağol cnm bende biran evvel tutmak istiyorum bakalım neresi olucak senin içinde hayırlısı olsun şimdiden

Holday ınn çok uzak ben olsam tercih etmem, biraz da davetlileri düşünmek lazım..

Gönlüferah ta ve Dilmen Otelde de kınalara gittim..bir bak bakalım.

bende öyle düşünüyorum DENıZ_GÜNEŞ holiday inn güzel ama çok uzak en kısa zamanda gönlü ferah a bakıcam

bende öyle düşünüyorum DENİZ_GÜNEŞ holiday inn güzel ama çok uzak en kısa zamanda gönlü ferah a bakıcam

kızlar bu arada sevgililer gününüz kutlu olsun ... daha kına yerinde bi gelişme yok

Bende kına mekanı arayanlardanım.. bikaç yere baktım ama alternatif yerler arıyorum, neresi olabilir yok mu şu Bursa' da doğru düzgün mekanlar ya.. Ben büyükyıldızın salonunu beğenmedim manzara fln hoş tmm da giydirmeler dekor fln çok klasik :S kişibaşı 17 istiyor geçen yılın fiyatlarıymış yanında fotoğraf video fln extra bayan garson bayan piyanst istersnz onlarda ekstra...gönlüferaha da baktık bu eski dilmen olan en alt salonu gösterdiler bize nilüfer salondu sanırım, resmen kolon dolu oldukça basık kırcı otelden bi farkı yok, onlarda 23 yada 20 dedi tam hatırlamıyorum aynı ekstralar burda da var....Cha cha 15, kervansaray termal 20 istiyor.. hepsi için geçerli ki haftasonuna kına fln vermiyorlar, hafta içi fiyatları bunlar...artk nereye bakacağımı ne bulacağımı şaşırdım ya :(:( Perşembe günü kına istemiyorum ben...Bir de bizim davetli sayısı çok az sayılmaz o yüzden rakam olarak bu gidişle beni aşacak..? Goldun şayan-i gold salonu çok hoşuma gitmişti ama yer yok.. off kızlar..kimsede farklı bir fikir yokmu, forumda her konuda bakıyorum hep aynı yerlerden bahsedilip duruyor, hoş ne kadar alternatif var o da tartışılır ztn de..herkes heryeri tutmuş, bu gidişle açıkta kalmazsam iyidir :(

herkes buldu sanırım salonunu kimse bişi yazmıyor!! nereleri tuttunuz kızlar bilgi verir misiniz????

Hala bulamadım...ama cidden kimse bir fikir armıyor artık kendi başımızın çaresine bakıcaz anlaşılan :)

Bu arada Bosch evinden kesin cvp aldım, düğün olarak vermiyorlar gerçekten, 50-60 kişilik bir yemek verilip sade bir eğlence olabilir sadece demişler. belki sade bir nişan için uygun olabilir...

Hala bulamadım...ama cidden kimse bir fikir armıyor artık kendi başımızın çaresine bakıcaz anlaşılan :)

Bu arada Bosch evinden kesin cvp aldım, düğün olarak vermiyorlar gerçekten, 50-60 kişilik bir yemek verilip sade bir eğlence olabilir sadece demişler. belki sade bir nişan için uygun olabilir...

evet bosh evi malesef vermiyor benim eniştem müdür olmaısna rağmen sadece bir yemek vereceğiz.....:( nişan için.......
KIZLAR kına için ise ben hamamda kına yapacağım,ya kervansaray da ya da keçeli de,şöyle düşünüyorum,kuzenim çengiler getirecek,çalmaları için eğlenceli oluyor,yaz oldugu için tabaklara,osmanlılardaki gibi bir süsürüü meyveler ikramlar,hediyelerde her kız arkadaşımın koluna,bekarsa beyaz çiçekler,(başı bağlıysa :) kırmızı çiçekler vereceğim) ve de beyaz duvaklar yapacağım onlar için,bir de dansöz istiyorummmm:))....... belki sizlere de bir fikir olur dedim..

evet bosh evi malesef vermiyor benim eniştem müdür olmaısna rağmen sadece bir yemek vereceğiz.....:( nişan için.......
KIZLAR kına için ise ben hamamda kına yapacağım,ya kervansaray da ya da keçeli de,şöyle düşünüyorum,kuzenim çengiler getirecek,çalmaları için eğlenceli oluyor,yaz oldugu için tabaklara,osmanlılardaki gibi bir süsürüü meyveler ikramlar,hediyelerde her kız arkadaşımın koluna,bekarsa beyaz çiçekler,(başı bağlıysa :) kırmızı çiçekler vereceğim) ve de beyaz duvaklar yapacağım onlar için,bir de dansöz istiyorummmm:))....... belki sizlere de bir fikir olur dedim..

cnm hamam fikrin çok güzel bende gelin hamamı yapsam mı acaba diyorum kınadan 1 gün önce hala kararsızım kına yerini daha bulamadım gönlüferahla görüştüm yer yok biraz uyuşuk hareket ediyorum farkındayım :) hihoyyyt inşallah istediğimiz gibi bir yer buluruz bulan kimse yok sanırım veya herkes buldu kaydirigubbakcemile2

cnm hamam fikrin çok güzel bende gelin hamamı yapsam mı acaba diyorum kınadan 1 gün önce hala kararsızım kına yerini daha bulamadım gönlüferahla görüştüm yer yok biraz uyuşuk hareket ediyorum farkındayım :) hihoyyyt inşallah istediğimiz gibi bir yer buluruz bulan kimse yok sanırım veya herkes buldu kaydirigubbakcemile2
...............

kINa YERİ aramaktan yoruldumm:) evet kız hammaı yapacağım ama KEÇELİ ile görüştük....bugün ama sadece 50 kişi alıyor arşadaşlar ve de 1,5 tl istiyorlar......ve de sadece 2 saatlik çarşamba ve perşembe günleri kapatabiliyorlar,saat 7 ile 9 arası..bilgi vereyim dedim şimdi başka yerde bakmak zorundayımm......cok az geldi 50 kişi.....

cnm ben ayarladım sayılır kına yeri çok şükür rahatladım . tüh neden sadece o günlerde veriyorlar ki üzüldüm yaaa bende başka yerlere sorayım ozmn cnm hamam için :çok üzgünüm:

Gelin hamamı yapıp yapmamakta bende kararsızım ya :S

cnm ben ayarladım sayılır kına yeri çok şükür rahatladım . tüh neden sadece o günlerde veriyorlar ki üzüldüm yaaa bende başka yerlere sorayım ozmn cnm hamam için :çok üzgünüm:

canım neresini ayarladın kına için.. bu arada da ayarladığın için gözün aydın.zemuszemus

Back