Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm altınceylanda nerde yapılıcak kınan fiyat ortalama ne kadar bide ??
Hala bulamadım...ama cidden kimse bir fikir armıyor artık kendi başımızın çaresine bakıcaz anlaşılan :)
Bu arada Bosch evinden kesin cvp aldım, düğün olarak vermiyorlar gerçekten, 50-60 kişilik bir yemek verilip sade bir eğlence olabilir sadece demişler. belki sade bir nişan için uygun olabilir...
evet bosh evi malesef vermiyor benim eniştem müdür olmaısna rağmen sadece bir yemek vereceğiz.....nişan için.......
KIZLAR kına için ise ben hamamda kına yapacağım,ya kervansaray da ya da keçeli de,şöyle düşünüyorum,kuzenim çengiler getirecek,çalmaları için eğlenceli oluyor,yaz oldugu için tabaklara,osmanlılardaki gibi bir süsürüü meyveler ikramlar,hediyelerde her kız arkadaşımın koluna,bekarsa beyaz çiçekler,(başı bağlıysa :) kırmızı çiçekler vereceğim) ve de beyaz duvaklar yapacağım onlar için,bir de dansöz istiyorummmm:))....... belki sizlere de bir fikir olur dedim..
Hala bulamadım...ama cidden kimse bir fikir armıyor artık kendi başımızın çaresine bakıcaz anlaşılan :)
Bu arada Bosch evinden kesin cvp aldım, düğün olarak vermiyorlar gerçekten, 50-60 kişilik bir yemek verilip sade bir eğlence olabilir sadece demişler. belki sade bir nişan için uygun olabilir...
evet bosh evi malesef vermiyor benim eniştem müdür olmaısna rağmen sadece bir yemek vereceğiz.....nişan için.......
KIZLAR kına için ise ben hamamda kına yapacağım,ya kervansaray da ya da keçeli de,şöyle düşünüyorum,kuzenim çengiler getirecek,çalmaları için eğlenceli oluyor,yaz oldugu için tabaklara,osmanlılardaki gibi bir süsürüü meyveler ikramlar,hediyelerde her kız arkadaşımın koluna,bekarsa beyaz çiçekler,(başı bağlıysa :) kırmızı çiçekler vereceğim) ve de beyaz duvaklar yapacağım onlar için,bir de dansöz istiyorummmm:))....... belki sizlere de bir fikir olur dedim..
cnm hamam fikrin çok güzel bende gelin hamamı yapsam mı acaba diyorum kınadan 1 gün önce hala kararsızım kına yerini daha bulamadım gönlüferahla görüştüm yer yok biraz uyuşuk hareket ediyorum farkındayım :) hihoyyyt inşallah istediğimiz gibi bir yer buluruz bulan kimse yok sanırım veya herkes buldu kaydirigubbakcemile2
...............cnm hamam fikrin çok güzel bende gelin hamamı yapsam mı acaba diyorum kınadan 1 gün önce hala kararsızım kına yerini daha bulamadım gönlüferahla görüştüm yer yok biraz uyuşuk hareket ediyorum farkındayım :) hihoyyyt inşallah istediğimiz gibi bir yer buluruz bulan kimse yok sanırım veya herkes buldu kaydirigubbakcemile2
kINa YERİ aramaktan yoruldumm:) evet kız hammaı yapacağım ama KEÇELİ ile görüştük....bugün ama sadece 50 kişi alıyor arşadaşlar ve de 1,5 tl istiyorlar......ve de sadece 2 saatlik çarşamba ve perşembe günleri kapatabiliyorlar,saat 7 ile 9 arası..bilgi vereyim dedim şimdi başka yerde bakmak zorundayımm......cok az geldi 50 kişi.....
cnm ben ayarladım sayılır kına yeri çok şükür rahatladım . tüh neden sadece o günlerde veriyorlar ki üzüldüm yaaa bende başka yerlere sorayım ozmn cnm hamam için :çok üzgünüm: