• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bursa da hastane tipi süt sağma makinesi kiralama

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

victoryvivi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2018
5.935
7.242
148
44
Merhaba
Evet aynen ihtiyacım olan bu .
İnternette araştırdım kesin bilgiye ulaşamadım
Ameda ya da medela istiyorum
Ya da lansiloh iyi mi ?
Bana adres verebilir misiniz nerelerde yapılıyor bu kiralamalar?

Çekirge doruk hastanesine varmadan sağda görmüştüm ama tam hatırlamıyorum ismini hastane tipi sağma makinası kiralanır yazıyordu

Çekirge doruk hastanesine varmadan sağda görmüştüm ama tam hatırlamıyorum ismini hastane tipi sağma makinası kiralanır yazıyordu
Evet ben de onlarla konuştum geçenlerde
Çok ters çalışanları var
Sinir oldum ve hala beni aramalarını bekliyorum 2 gün oldu

İst’da bir yakininiz falan yok mu? Direk gelip medela’dan kiralasin

Bir arkadaşımdan aldım medela suanda
O çalışmazsa arayışa gireceğim
Ya da bunları oraya şikayet edeceğim hala arayacaklar
bebeğim yoğun bkimdayken hastanenin süt sayma makinasıyla sanıyordum (medela) çok iyi sagim yapıyordu.bebegim istahsiz olduğu için emmiyirdu,bende kiralama istedim ama çok pahalı oldukları için kiralamadim çünkü baya uzun süre kullanmak gerekiyordu.süt sagma makinası alsanız sizin için daha avantajlı olur

bebeğim yoğun bkimdayken hastanenin süt sayma makinasıyla sanıyordum (medela) çok iyi sagim yapıyordu.bebegim istahsiz olduğu için emmiyirdu,bende kiralama istedim ama çok pahalı oldukları için kiralamadim çünkü baya uzun süre kullanmak gerekiyordu.süt sagma makinası alsanız sizin için daha avantajlı olur
3 tane var evde
Hastane tipi isiyorum onlar da pahalı
Benim bebeğim 7 aylık oldu zaten
Artık emmekten çok ek gıda istiyor
Hastane tipi bulursam kiralayacağım

Merhaba
Evet aynen ihtiyacım olan bu .
İnternette araştırdım kesin bilgiye ulaşamadım
Ameda ya da medela istiyorum
Ya da lansiloh iyi mi ?
Bana adres verebilir misiniz nerelerde yapılıyor bu kiralamalar?
benim bebegim 1aylikken istahsizligi başladı ben hep uykuda emzirdim tabi +mama ile gittik
şuan 11aylik hala uykuda emziriyorum günde 2-3kez emiyor.sende uykuda dene istersen

Back