Gecen sene ve bu sene hamileydim ve merak edenler için iyi kötü deneyimlerimi yazıyorum. Araştıran birilerine faydam olur umarım. Geçen sene 29. Haftada bebeğim karnimda öldü ve öldüğünü hareket etmediğini söylememe rağmen evham yapıyorsun diyip midem bulandigi için kusma durdurucu ve serum takip eve yollayan doğum doktorum murat kadioglu kesinlikle önermiyorum. Bursa da olanlar ve doktor arayanlar aman dikkat. Sonra benim tedavimi de kabul etmedi tabi özel olduğu için başına dert almamak için acil şehir hastanesine git diye korkuttu beni, o berbatligimi anlatamam size bebeğime mi üzüleyim yoksa ben kendime mi üzüleyim şaştım, şehir hastanesinde şansıma o kadar iyi bir doktor geldi ki Serdar Türkay ( herkese öneririm ama randevu bulmak ne mümkün), bana ilk dogumum olduğu için normal dogurmamin iyi olacağını sonraki gebeligim için faydalı olacağını anlatıp beni rahatlattı hala Allah razı olsun derim aklıma gelince, sonra 3 gün suni sancı verip doğurttular ancak o üç gün o ebelerin empati yoksun muameleleri inanın korkunçtu. O kadar kötü davraniyorlarki insanlara vicdan merhamet sıfır. Bebeğimi kaybetmemin acısı , 3 gün doğum sancısı ve üzerine her an gerginlik kötü muamele hayatımın en kötü günleridir. Sonra 4 ay sonra tekrar hamile kaldım ve doktorum Ahmet yılmaz, o kadar harika bir doktor ki hem ilgili hem bilgili insan evladı , önceki durumumu bildiği için o kadar pimpirikli yaklaştı ki her hafta kontrole gitsem bir gün memnuniyetsiz ayrılmadık ve bu bebegimde de sorunlar yaşadım ama o kadar tecrübeli bir hekim ki inanılmaz garantici hepsini aştık sayesinde. Birde arada bir de devlete git yine diyen eşe dosta uydum şehir hastanesine gittim bu kez serdar hocaya randevu bulamayıp rast gele bir açık randevu seçtim, seçmez olaydım yilmaz çetin diye bir doktor İlk diyalogda negatif agresif kompleksli biriyle muhatap olduğunu hissettiriyor. Üslup facia. Hamile bir insanla hatta bir insanla iletişim kurabilecek empatide ve sempatide olmayan bir hekim maalesef. Tesadüfen o günde ki tek açık randevu olduğu için bilmeden aldığım bu randevu sadece zaman kaybıydi. Araştıran birilerine faydalı olur umarım yorumum