BURSA DA BİLDİĞİNİZ KADIN DOĞUM UZMANI VAR MI ?

Bülent Kayhan bana göre Bursa nin en iyi jinekologu.Bursaliyim ama iş dolayisiyla 10 saat uzak bir yerde yasiyorum.Gecen yil sırf burdaki dr lara güvenmedigim icin Bursa ya muayeneye gittim Bülent Kayhan a.Istanbul dan bile cok geleni var.Cok tecrubeli bir dr.

Nerede bu doktor ?

Nerede bu doktor ?
Nilüfer fsm ye girmeden harran kebabin yaninda .Benim yasadigim yerde yani 10 saat uzak olan yerde gittigim jinekologlara aslinda Bursali oldugumu ve gebelik takibi vs yillardir Bülent Kayhan a gittigimi söyleyince hepsi Bülent hocayi taniyoruz adini duyuyoruz dediler.Rabbim muhtac etmesin,eksikligini de gostermesin Herkese iyilikler dilerim

İki gebelik kaybım var pko olduğumu ve bu kayıpların benden kaynaklandığını söyledi ki ne dış gebelik nede kimyasal gebelik pkodan olmaZ sonra kilomu eşimin yanında beni rahatsız ederek söyledi bu da benim hoşuma gitmedi bide cok ezberci bi dr yani ben pek yapamadım başka dr düşünüyorum

Sağlıksız yumurta ve sağlıksız sperm den olur kimyasal snein sıkıntın olduğu için yani pko olduğu için öyle demiştir. Ama kilo konusunda saçmalamış cidden. Peki alttan mı muayene ediyo ultrason la mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…