Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bursanin neresindesiniz yaşınız kaç acabaMerhaba bayanlar ben Bursada öģretmenim arkadaşlarımin bir çoğu evlendiği ve Bursaya sonradan tasindigim için burada çok fazla arkadaşım yok. Benim durumumda olan arkadaşlar varsa tanışıp bir şeyler yapabiliriz.
Anladım uzaksınız banaMerhaba ıhsaniyedeyim yaş 32
Sağlıkla büyütün inş ilk çocuk muselam kızlar doğum yaptım giremedim siteye. ben yenişehirdeyim çok daha uzaklıklar engel degil arkadaşlıklara.
Hayırlı olsun sağlıkla analı babalı büyüsün meleğiniz evet aslında mesafe önemli değil yeterki gidip gelmek isteyelim ben gemlikteyim 23 yaşındayımselam kızlar doğum yaptım giremedim siteye. ben yenişehirdeyim çok daha uzaklıklar engel degil arkadaşlıklara.
Gemlikte pek uzak sayılmaz sürekli otobüsler geliyor bursayaHayırlı olsun sağlıkla analı babalı büyüsün meleğiniz evet aslında mesafe önemli değil yeterki gidip gelmek isteyelim ben gemlikteyim 23 yaşındayım
EvetGemlikte pek uzak sayılmaz sürekli otobüsler geliyor bursaya
Ben de 23 yaşındayım gemliğe gelin geliyorum bidahaki ay manastıraaaHayırlı olsun sağlıkla analı babalı büyüsün meleğiniz evet aslında mesafe önemli değil yeterki gidip gelmek isteyelim ben gemlikteyim 23 yaşındayım
Ben çalışmıyorum 2 buçuk senelik evliyim çocuğum yok yaşları da yazsakÇalışıyormusunuz arkadaşlar çoluk çocuk varmı biraz anlatalım kendimizi...ben osmangazıdeyim 6yıllık evliyim 3 yaşında oğlum var çalışmıyorum
Ay canım hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın inşallah. Nerden geliyorsun kimlere geliyorsunBen de 23 yaşındayım gemliğe gelin geliyorum bidahaki ay manastıraaa
Amiin bursa osmangaziden geliyorum osmaniyelilereAy canım hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın inşallah. Nerden geliyorsun kimlere geliyorsun
He zaten çok uzak degilmissin ya inşallah geldiğinde görüşürüzAmiin bursa osmangaziden geliyorum osmaniyelilere
İnşallah dün oradaydım çarşıyı gezdirdi nişanlım kalabalık biraz nasıldır oralar ben baya yabancı kaldım gibi bi de şey küçük yer ya çok dedikodu olurmuş öyle diyorlarHe zaten çok uzak degilmissin ya inşallah geldiğinde görüşürüz
Doğdum doğalı burdayım eşimle çocukluktan beri birlikteyiz hiç dedikodu olayını duymadım. Yazlık yer yazın çok kalabalık olur yazlıkçılar gelir genelde kumlaya buralara. Iyidir ya şimdiye kadar bi dedikodu yapılanı duymadım. Zaten dedikoduyu tanimadiklarin yapmaz ki eşin dostun akraban yapar. Her sehir gibi buranın da var iyi insanı ya da kötü insanıİnşallah dün oradaydım çarşıyı gezdirdi nişanlım kalabalık biraz nasıldır oralar ben baya yabancı kaldım gibi bi de şey küçük yer ya çok dedikodu olurmuş öyle diyorlar