Bursa acıbadem tüp bebek yaptıranlar

Kızlar merhaba tedaviye başladığımızda iğne fiyatları tahmini ne kadar biliyor musunuz

Arkadaşlar merhaba ben de 22 yaşında 4 yıllık evliyim. Balıkesir universitesinde 7 yıl once tup amaliyati oldum ve alındı hayati riskim bile vardi.
Pko hastasiydim adetlerim gecikiyordu amaliyata onun icin girmistim ve tupum alindi. Evliligime kadar tedavi gordum surekli. evlendikten sonra normal yoldan sansimin dusuk oldugu soylendi ve asilama dendi asilama yaptirdik 3 kere tutmadi. Doktorum artik 7 yil oldu surekli geliyosun bi an once tup bebek yapip dogum yapmalisin saglin icin dedi ve sahin beye yonlendirdi. Pkolu olup tup bebek yaptiran varmi bu arada rahim filmi cekildi ve rahmim kalp seklinde şahin bey filmi gorup sorun yok dedi 20 mayista tup bebek tedavisine baslanicak lutfen yardimci olun. Pkolu olup yaptiranlar varmi sahin beye. Esimin sperm sayisi oldukca yuksek bende pkolu oldugum icin yumurta sayim fazla
Valla canımmm beniöm 14 yumurta toplandı 10 tane döllendi ama sadece 3 tanesi 5 günlük oldu diğerleri sağlıklo değilmiş 2 tanesi konuldu 1 tane donduruldu 4. Tüp bebek denemem 2. Tuttu ama olmadı düştü allahtan ümit kesilmez bende gün sayıyorum işte 7. Günüm bugün bendede başlangıcı var

Valla canımmm beniöm 14 yumurta toplandı 10 tane döllendi ama sadece 3 tanesi 5 günlük oldu diğerleri sağlıklo değilmiş 2 tanesi konuldu 1 tane donduruldu 4. Tüp bebek denemem 2. Tuttu ama olmadı düştü allahtan ümit kesilmez bende gün sayıyorum işte 7. Günüm bugün bendede başlangıcı var
Anliyorum canim Allah kolaylik versin sanada. Bende gectigimiz cumartesi opu oldum31 yumurta toplandi suan 22 embiriyo dollendi persembe gunune kadar beklicez bakalim 1 ay sonrada transfer olucak insallah saglikla ilerler. Duam seninle

Anliyorum canim Allah kolaylik versin sanada. Bende gectigimiz cumartesi opu oldum31 yumurta toplandi suan 22 embiriyo dollendi persembe gunune kadar beklicez bakalim 1 ay sonrada transfer olucak insallah saglikla ilerler. Duam seninle
Sağol canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin

transfer işlemi hemen olmuyor mu normalde bende bu ay başlıyacağımda tedaviye merak ettim

Merhaba arkadaşlar ben de Şahin beyde tedavi görüyorum şuan 5 haftalık gebeyim çok şükür 😊 Sadece yumurta toplama işlemine Şahin bey girmiyor çok nadiren de olsa transfer işlemine de giremediği durumlarda diğer doktor giriyormuş adını hatırlamıyorum şuan.Hepinize bol şans diliyorum...
Merhaba bende Şahin beyde tedavi görmeye başladım ilaçları uygun fiyata alabilcemiz bir yer biliyormusunuz acaba

X