Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ben yumurta büyütmek içim gonal f aldım 4 kutu 3000 kusür ödedim oda hastanenn anlaşması varmş normali 5000 dediKızlar merhaba tedaviye başladığımızda iğne fiyatları tahmini ne kadar biliyor musunuz
Valla canımmm beniöm 14 yumurta toplandı 10 tane döllendi ama sadece 3 tanesi 5 günlük oldu diğerleri sağlıklo değilmiş 2 tanesi konuldu 1 tane donduruldu 4. Tüp bebek denemem 2. Tuttu ama olmadı düştü allahtan ümit kesilmez bende gün sayıyorum işte 7. Günüm bugün bendede başlangıcı varArkadaşlar merhaba ben de 22 yaşında 4 yıllık evliyim. Balıkesir universitesinde 7 yıl once tup amaliyati oldum ve alındı hayati riskim bile vardi.
Pko hastasiydim adetlerim gecikiyordu amaliyata onun icin girmistim ve tupum alindi. Evliligime kadar tedavi gordum surekli. evlendikten sonra normal yoldan sansimin dusuk oldugu soylendi ve asilama dendi asilama yaptirdik 3 kere tutmadi. Doktorum artik 7 yil oldu surekli geliyosun bi an once tup bebek yapip dogum yapmalisin saglin icin dedi ve sahin beye yonlendirdi. Pkolu olup tup bebek yaptiran varmi bu arada rahim filmi cekildi ve rahmim kalp seklinde şahin bey filmi gorup sorun yok dedi 20 mayista tup bebek tedavisine baslanicak lutfen yardimci olun. Pkolu olup yaptiranlar varmi sahin beye. Esimin sperm sayisi oldukca yuksek bende pkolu oldugum icin yumurta sayim fazla
Anliyorum canim Allah kolaylik versin sanada. Bende gectigimiz cumartesi opu oldum31 yumurta toplandi suan 22 embiriyo dollendi persembe gunune kadar beklicez bakalim 1 ay sonrada transfer olucak insallah saglikla ilerler. Duam seninleValla canımmm beniöm 14 yumurta toplandı 10 tane döllendi ama sadece 3 tanesi 5 günlük oldu diğerleri sağlıklo değilmiş 2 tanesi konuldu 1 tane donduruldu 4. Tüp bebek denemem 2. Tuttu ama olmadı düştü allahtan ümit kesilmez bende gün sayıyorum işte 7. Günüm bugün bendede başlangıcı var
Sağol canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinAnliyorum canim Allah kolaylik versin sanada. Bende gectigimiz cumartesi opu oldum31 yumurta toplandi suan 22 embiriyo dollendi persembe gunune kadar beklicez bakalim 1 ay sonrada transfer olucak insallah saglikla ilerler. Duam seninle
transfer işlemi hemen olmuyor mu normalde bende bu ay başlıyacağımda tedaviye merak ettimAnliyorum canim Allah kolaylik versin sanada. Bende gectigimiz cumartesi opu oldum31 yumurta toplandi suan 22 embiriyo dollendi persembe gunune kadar beklicez bakalim 1 ay sonrada transfer olucak insallah saglikla ilerler. Duam seninle
Eger cok yumurtan varsa 20 den fazla rahmi dinlendirmek icin ara veriyorlar emriyolarini döleyip donduruyorlar benim 31 yumurtam toplandi suan dinleniyorum ve halâ agrim var .transfer işlemi hemen olmuyor mu normalde bende bu ay başlıyacağımda tedaviye merak ettim
anladım hayırlısı olur inşallah Allah gönlünüze göre versinEger cok yumurtan varsa 20 den fazla rahmi dinlendirmek icin ara veriyorlar emriyolarini döleyip donduruyorlar benim 31 yumurtam toplandi suan dinleniyorum ve halâ agrim var .
Amin kuzum herkesin gonlune gore versin rabbimanladım hayırlısı olur inşallah Allah gönlünüze göre versin
Benim toplandı döllendi 5 günlük olunca konuldu diğeri donduruldutransfer işlemi hemen olmuyor mu normalde bende bu ay başlıyacağımda tedaviye merak ettim
ben haftaya regli olucam olunca arayın dediler ne oluyo ne testi yapıyorlarBenim toplandı döllendi 5 günlük olunca konuldu diğeri donduruldu
2 . günü çağırıyorlar yumurta toplanmadıysa iğne başlanacak göbekten büyütmek içinben haftaya regli olucam olunca arayın dediler ne oluyo ne testi yapıyorlar
iğneye başlamadan önce test felan yapılmıyor mu hiç kan testi2 . günü çağırıyorlar yumurta toplanmadıysa iğne başlanacak göbekten büyütmek için
Orasını hiç hatırlayamadım baya oldu ilkini yaptıralı ikincisinde yaptırmadım bi covid testi istedileriğneye başlamadan önce test felan yapılmıyor mu hiç kan testi
Sonucunuz ne oldu acaba simdiye belli olmuştur yazmadiniz birseyBenim toplandı döllendi 5 günlük olunca konuldu diğeri donduruldu
Amin Hadi hayırlı olsun cok sevindim rabbim sağ salim.kucağına almayi nasip etsin bunalri duymak insanin moralini düzeltiyro rabbim herkese basip etsin bu mutluluğuİkiz gebelik var canım şükürler olsun rabbim devamını getirir inşallah darısı tüm isteyenlerin başına allah herkese nasip etsin
Hiç umudunu kaybetme Canmm sağol canım aminn inşallahAmin Hadi hayırlı olsun cok sevindim rabbim sağ salim.kucağına almayi nasip etsin bunalri duymak insanin moralini düzeltiyro rabbim herkese basip etsin bu mutluluğu
Merhaba bende Şahin beyde tedavi görmeye başladım ilaçları uygun fiyata alabilcemiz bir yer biliyormusunuz acabaMerhaba arkadaşlar ben de Şahin beyde tedavi görüyorum şuan 5 haftalık gebeyim çok şükür Sadece yumurta toplama işlemine Şahin bey girmiyor çok nadiren de olsa transfer işlemine de giremediği durumlarda diğer doktor giriyormuş adını hatırlamıyorum şuan.Hepinize bol şans diliyorum...